• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar moralim cok bozuldu :5:Kahverengi akıntı geldi ilaçla beraber sanırım Regli olucam:43:Saat 13:00 te kan vericem kendimi negatife hazırladım:43::43:

regl olmayabilir kan sonucunu görmeden peşin hüküm verip üzme kendini lütfen...
tüp bebek tedavisine dair herşey diye bir konu açmıştım hatırlarsan ordaki yazılardan birinde kırmızı harflerle vurguladığım bir bölüm vardı aynen kopyalıyorum sana..
Embriyo transferi yapıldıktan sonraki günlerde vajinal lekelenme hatta kanama sıklıkla görülür.Bu tür kanama gebeliğin olmadığı anlamına asla gelmez.Kanama devam etse bile 12.gün muhakkak kanda gebelik testinin yapılması gerekir.

Son düzenleme:
ooooooooohhhhh sokaklar senin dolaşşşşşş....... kısmetse bende c.tesiden sonra gezicem... :)))

gezmelerin bebeğinle olsun bundan sonra inşallahhhhhh..

güldencim walla benimde test yapasım war..... heyecan yaptım yawww.....

yarın yaptır canım..

Günaydınlar güzel anneler, anne adayları ve aday adayları :1:

Kızlar iğne faslı bu akşam bitiyor son iğneleri yapıyorum ctesi opu olacak

Dualarınızı bekliyorum :18:

Allah yardımcın olsun canım..

inşallah bol ve kaliteli yumişlerin olur cnm...

amin canım benim inşallah :nazar:

:) benımle aynı zamanlarda yumurtların toplanacak demekki benım yarın senın cumartesi benım iğnelerim dun akşam 21.00 sonuncusunu yaptım göbegim kevgire döndü :)) Allah hayırlısıyla sağlıklı bebek nasıp etsin her birinize

aynen canım sorma iğne batıracak yer kalmadı ama sonu güzel olsun yeter ki herşeye değer.

Beraber bekleyeceğiz yani sonucu canım :52::52::52: hadi hakkımızda hayırlısı

Allah yardımcın olsun canım..

AMİNNN CANIM HEPİMİZİN

Son düzenleme:
valla bi bakıcaz bakalım işte boş durmaktansa azıcık bişiler yapayım die düşündüm..
nasıl olacaksa onuda hiç bilmiyom:27::27:
aslında benim amacımda doğum fotoğrafçılığı ama onun için daha epey zaman lazım..
bu kurstan sonra bir kurs daha var. onada devam etmem gerekiyooo..
şimdi iş görüşmesi var.. eğer o olursa kurs işi yatıcak biraz.:37::37:

Allah gönlüne göre versin canım..
Hangisi iyi hissetmene sebep olacaksa ona yönlendirsin Rabbim..

Kızlar moralim cok bozuldu :5:Kahverengi akıntı geldi ilaçla beraber sanırım Regli olucam:43:Saat 13:00 te kan vericem kendimi negatife hazırladım:43::43:

GEÇEN HAFTA İÇİ BİR ARKADAŞIM BÖLE SÖYLEDİ (senin gibi )ONA DEDİMKİ YAPMA KENDİNİ ÜZME YOKSA ÜZÜLECEK ÇOK VAKTİN VAR AMA EĞER VARSA BEBEİĞİ ÜZME VE DÜN ACİLDEN KAN VERDİ DEĞERİ 62 ÇIKTI İNŞŞŞŞŞ SENDEDE ÖLE OLUR

gebelik testinden sonra veriliyor bu canım...
gebelik tespit edilsin sonra verirler sanırım şu aşamada vurmazlar o iğneyi..

ama hayatım benim bir çncekiş transferin 8. gününde lekelenmelerim başladığında her gün yapıldım... 12. gün sonuç pozitifti...

Canlarım moral ve destekleriniz için çok TSK ederim inşalllahhhh güzel haberle gelirim:16:

:52::52::52::52::52::52::52:
ayyy noluyooooo idrar testi yanıltabilir ama bunu sakın unutma lütfen:51::51::51:

güldürdün beni walla şekerim yaaaaa... çıkmasa da korkmam merak etmeeeee... tecrübeliyim..... kan vermek istiyorum ama eşim götürmüyor... o yüzden şu sokağın başına bi çıkıp geleyim.... teselli işteee...

anladım canım embriyolarından haber varmı
daha toplanmadılar ki, haber opu gununden sonra gelir. Yarın toplanacak yani. Doktor blast transfer ederiz dedi.Öncekı denememde de blast transfer edilmişti
Kızlar bir şey sorucam.. gerçi herkesin yumileri farklı ama merakımdan işte: gonal-f'i kullandıktan kaç gün sonra opu oldunuz?
Ben gonal-f e 23 aralıkta başladım, yarın yanı 3 ocakta opum var. 10 gun kadar sürebiliyor

ama hayatım benim bir çncekiş transferin 8. gününde lekelenmelerim başladığında her gün yapıldım... 12. gün sonuç pozitifti...

kanda belli olmuşmuydu gebeliğin 8.günde baktırmışmıydın...
gebelik tespit edilince veriyorlar diye biliyorum ben..
mesela test gününü 12 gün sonraya verirler ama kanaman olsu diye erkenden 8.günde kanda gebeliğe bakılabilir gebelik varsa o zaman 12.gün beklemeden iğneye başlanır çünkü gebelik kesinleşmiştir..

Canlarım moral ve destekleriniz için çok TSK ederim inşalllahhhh güzel haberle gelirim:16:

amin cnm... dediğim gibi merkezi aradım ben daha öncedki transferimde lekelendim diyeee... düşük önleyici bir iğne war onu verdiler vuruldum... ki ben transferin 8. günü lekelendim...sen de ara merkezi sor...

güldürdün beni walla şekerim yaaaaa... çıkmasa da korkmam merak etmeeeee... tecrübeliyim..... kan vermek istiyorum ama eşim götürmüyor... o yüzden şu sokağın başına bi çıkıp geleyim.... teselli işteee...

heyecanlandım şu an:52::52::52::52:

Kızlar hazırlanıp kan vermeye gidiyorum:10: :18:Dualarınızı bekliyorum canlarım:16:

Back
X