• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
tatlım önce hayırlı olsun... sonra da kocaman bir maşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh diyelim.... yumurtalarının sayısı kadar kalitesi de bol olur inşallaahhh... korkma tatlım...
teşekkur ederım aysen, çok yumurta cok dert malesef :31: az öz olaydı. çok ağrım var hala
ahhh canım geçmiş olsun dinlen bakalım inşallah ohss olmaz :18:
inş arkadaşım, dinlenıyorum ama gecmıyor :43:
cnm sen pko musun? geçmiş olsun

33 yumurtayı duyunca anladın dı mı canım, evet pko.luyum malesef.
Hala acım ağrım var benım, ılk denememde bu kadar olmamıştı. Bugun ikidir istifra edıyorum. Tuvaletımı yaparken ağlıyorum, anlamadım ki niye böyle :50:

bebegimgelartik nikini yanlis yazmisim cupecakelove okudun mu dun yazdiim mesaji cnm

teşekkur ederım aysen, çok yumurta cok dert malesef :31: az öz olaydı. çok ağrım var hala

inş arkadaşım, dinlenıyorum ama gecmıyor :43:

33 yumurtayı duyunca anladın dı mı canım, evet pko.luyum malesef.
Hala acım ağrım var benım, ılk denememde bu kadar olmamıştı. Bugun ikidir istifra edıyorum. Tuvaletımı yaparken ağlıyorum, anlamadım ki niye böyle :50:

canım maşallah 33 yumurtanın kaçı döllendi ben kaçırdımmı acaba transfer oldunmu

ewet söyledim.... çok ağladı yazık cnm benim.. tel de söyledim... sonra eve geldi... bana bi buket çiçek yaptırmışşş ... kıyamam yaaaa....

O pisikolojiyi biliyorum eşin için ağladım
Bende diyorumki eşim benle değilde başkasıyla evlense şimdiye baba olurdu
Gerçekten bu eksiklik duygusu bazen benide esir alıyo

canım maşallah 33 yumurtanın kaçı döllendi ben kaçırdımmı acaba transfer oldunmu
Dün toplandı,
canım daha haber yok yumurtaların durumundan. Embrıyolog aramadı. Bilmiyoruz, herşeyden bihaberim.
Kendı canımla ugrasıyorum, inan aramalarını bile beklemedım. Bulantıdan acıdan gözum bırsey gormuyor :50:

O pisikolojiyi biliyorum eşin için ağladım
Bende diyorumki eşim benle değilde başkasıyla evlense şimdiye baba olurdu
Gerçekten bu eksiklik duygusu bazen benide esir alıyo

aslaaaaaaaaaaa.......rabbim ne yazmışsa o... zaten bebeğim olacaksa eşimden olsun.....yanlışşş.... eşimde benzer şeyler söylüyor ama aslaaaa böyle düşünmee... ben eşimi seviyorumm... bebeğim olsun istemiyorum... eşimden bir bebeğim olsun istiyorum ben....

Dün toplandı,
canım daha haber yok yumurtaların durumundan. Embrıyolog aramadı. Bilmiyoruz, herşeyden bihaberim.
Kendı canımla ugrasıyorum, inan aramalarını bile beklemedım. Bulantıdan acıdan gözum bırsey gormuyor :50:

canım benimde 11 yumurtam toplandı ve çok ağrılarım oldu 4 gün sürmüştü ağrılarım senibki daha fazla iğne batması olduğu için normaldir heralda özellikle lavaboda daha çok canın yanıyor ama yumurta toplanmasının ertesi günü kaçtanesinin döllenmiş olduğunu embriyoloklar arayıp söylüyolar seni neden aramadılar bence sen arayıp sora bilirsin

Dün toplandı,

cnm allah şifa versin... çokk öok sancılı geçiriyoruz süreçlerimizi Rabbim yardımcımız olsun...

canım benimde 11 yumurtam toplandı ve çok ağrılarım oldu 4 gün sürmüştü ağrılarım senibki daha fazla iğne batması olduğu için normaldir heralda özellikle lavaboda daha çok canın yanıyor ama yumurta toplanmasının ertesi günü kaçtanesinin döllenmiş olduğunu embriyoloklar arayıp söylüyolar seni neden aramadılar bence sen arayıp sora bilirsin
lavaboda zaten ağlama halindeyim. kimse aramadı. Dun ebe pazar gunu ararlar sızı demıştı, o yuzden ben de bugun aramadım canım.
Bi tane olsun iyi olsun, başka birsey ıstemıyorum.dondurmayı da düşünmedıgımız için, gerı kalan 32sinin inan önemı yok.Acım oldukca önce can sonra canan halindeyım :9:
Zaten bı tane koyacakmış doktor 2.denemem olmasına ragmen, yasım 29.

cnm allah şifa versin... çokk öok sancılı geçiriyoruz süreçlerimizi Rabbim yardımcımız olsun...

cok sagol canım, keşke bu kadar sıkıntının sonu hepımız için iyi olsa :14:

cnm neden dondurmuyorsun.. allah korusun olmaması durumunda tedavi olmuyorsun sadece transfer oluyor... yazık değilmi sana.. hatta bebeğin olsa bile bi kaç yıl sonra düşünsen tekrar tedavi olmadan dondurulmuşlarla sadece transfer olursun...

Herkes iyimiiiiiii:16::16::16:

BEN BU GÜN İYİ DEĞİLİMM:50::50::50::50::50: BEBEĞİMİ ÖZLEDİM:14::14::14::14: ONU HERZAMNKİNDEN DAHA FAZLA İSTİYORUM:14::14::14::14::14:SABAHA KADAR HEP ONU GÖRDÜM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ONU SABAHA KADAR DUALARLA İSTEDİM:14::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
bendebebekistiyorum transferin hayirli olsun agrilarin yerlesme agrisi olabilirsonucun bebisli olur insallahaysegulum o arkadasumiz da gelmedi hi daha gercekten de bebek aski yok galiba :) ne bilyim canik ben ya biz boyleda bebek icin cirpininca inanamiyorum erkekler de olmuyormus ama kadinilarda dogustan annelik geni oldugunu duymustum dusununsenize daha 2 yasinda oyuncak bebeklerimiz kucamizda uyut yedir altini temizle:9: yani dogustan annelik ic gudusu oluyor bizlerde
evet tatlım gelmedi gelmezde....))) o öyle burayı yokladı aklınca konuştu...ve gitti....
darısı başıma cnm... :)) şimdi dr umla konuştumm.. dr bey bu istikrarlı başarısızlığımın sebebini bana açıklarmısın dedim... :)) adam çok güldü... psikolojik olarak yeni tedaviye hazırsın ancak... mart adetini beklemek zorundayız dedi... yani ocak şubat olcam.. martta başlıycam.. ama şubat adet bitimi çağırıyor histereskopi yapacak... çünkü bi öncekinde yapmıştım.. oldu.. sonra düştü.... hatta cok şaşırdı... ebriyo çok kaliteliydi.. blast olacak kadar ama bi tane diye riske atamadık ... bende bu sonucu beklemiyordum dedi....
bana göre hala tatmin edici bi yanıt verememiş...histereskopi yapsada aynı protokolü uygularsa yine bi anlamı yok....sen gidince daha baskın bi konuşma yap..canım arkadaşım
ewet söyledim.... çok ağladı yazık cnm benim.. tel de söyledim... sonra eve geldi... bana bi buket çiçek yaptırmışşş ... kıyamam yaaaa....
işte sözün ve kelimelerin bittiği yer....negatifi almak değil eşe bun u söylemek en negatif olanı ...aslında aynı duyguları onlarda paylaşıyor ve bizim içinde onlar çok üzülüyorlar...aldığımız ilaçlar ve stresten dolayı çok üzülüyorlar ama işte biz daha zayıfız bu konuda onlar açığa çıkaramadan içlerinde yaşıyorlar acılarını buda bizi mahvediyor:(((( bu gün çok istedim seni aramayı ama eşinle konuşacağını bildiğim için arayamadım dayanamazdım seni seviyorum tatlım rabbim inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden bi mucizeni verir :(((())))))))

lavaboda zaten ağlama halindeyim. kimse aramadı. Dun ebe pazar gunu ararlar sızı demıştı, o yuzden ben de bugun aramadım canım.
Bi tane olsun iyi olsun, başka birsey ıstemıyorum.dondurmayı da düşünmedıgımız için, gerı kalan 32sinin inan önemı yok.Acım oldukca önce can sonra canan halindeyım :9:
Zaten bı tane koyacakmış doktor 2.denemem olmasına ragmen, yasım 29.

cok sagol canım, keşke bu kadar sıkıntının sonu hepımız için iyi olsa :14:

bol bol su tüket protein içerikli beslen..mesela bir tane haşlanmış yumurta değil bir kaç tane ye tavuk vs..tüketmen lazım..
bu yumi sayısı ile ohss olmaman nerdeyse imkansız mide bulantısı ve nefes darlığı yaşıyorsan doktora gitmen lazım..kilo aldınmı mesela ani bir şekilde...lütfen ihmal etme ciddi bir durum bu...

cnm konuıştuk baya bi ben burda özetledim... epey uzun konuştuk...alternatif tedavi yöntemlerini felan sordum onları yüzyüzer konuşacaz... ankara ve kendisindeki doz farkına kadar sordum..şubat reglinde gel hem seni göreyim hem yüz yüze konuşalım dedi.. bu süreçte folik asite devam et ama bırakma.. sigara yine yok..

Herkes iyimiiiiiii:16::16::16:

iyiyim canım tedavimin başlaması için gün sayıyorum:))) bu arada verdiğim bilgilerde sebepsiz infertilite olduğunu sanırım yazmamışım...birde...merkezi eurofertil yazmışım ama tr..geneli eurofertiller nova fertil oldu atlamışım:)))afedersin .....
umarım yarışmanın birincisi olursun başarılar:)

Son düzenleme:
Back
X