• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Üzme artık kendini bizi alırken iyi günde kötü günde diyolar:1:
ben il hastaaığımı örenince istersen boşanalım dedm
Benimki hastalık bende çıksaydı boşayacamıydın beni dedi:30:
Valla sustum kaldım öyle :9:
Bu bir sorunsa birlikte göğüs germek lazım:48:

tabikide birlikte çıktık yola ve birlikte göğüs germeliyiz lakin zaman zaman bu düşüncelere teslim oluyoruz psikolojik bişi sanırım:1:

iyi aksamlar dostlar nsılsınııızzz gulden cım ben ne zaman 4 kalp olucam? suan derecem 3 kalp kac msjda 4 kalp oluyooo

iyi aksamlar dostlar nsılsınııızzz gulden cım ben ne zaman 4 kalp olucam? suan derecem 3 kalp kac msjda 4 kalp oluyooo

iyi akşamlar canım..
güzel bir soru unuttum valla biliyordum aslında:53:
5 kalp 5000 mesajda oluyorda 4 kalp ne zamandı resmen unutmuşum :19:

canım hayırlısı olsun üzüldüm :( benim drum bu adeti sayarak 3. de gel diyordu seninki ne diyecek bakalım :) Allahım inşallah yüzümüzü güldürür kuzularımızı gönderir :)
Âmin canım inşallahh benimkide hemen başlayalım der:16:
yok yok bence hamilesin üstüne görüyorsun adet değil o:1::1:
bu regli sayılır canım daha doğrusu buna doktor karar veriyor aslında daha öncede yazmıştım rezerv sorunu olan arkadaşlarda üst üste 2 ay da tüp yapan doktor var..

Evt evt üstüne görüyorum şuan:1:Salı günü bakalım doktor nediyecek bu arada da başka hastanede bakıyoruz mini tüp bebeği araştırıyorum izmirde kent hastanesinde yapılıyor zaten Türkiye'de ilk orda başladı bide gidip orasıylada görüşücez salı gününü bi atlatayımda :16:

sağol bebeğim:38:

İyi akşamlr kızlar nsılsısınız? Öncelikle negatif gören arkadaşlr gerçekten çok üzüldüm 2 gün önce gördüm ve çok üzüldüm sizlere cevap bile yazamadım kapattım pc,yi hemen:(( geçmiş olsun canlar Rabbim tez zamand kuzularınızı saglıkl kendiliginden yollar İNŞALLAHHH.Benimde tranferimin 5,günü bekliyoruz kızlr sagolsun ailem,arkdaşlrım ve apartmndaki komsularım yalnız bırakmıyorlar yat yat çok sıkıldı gerçektenn
Teşekkür ederim canım inşallahh senden güzel haberler alıcaz :16::16:

iyi akşamlar kızlar bu ay klomen kullanmıştım tüpe geçmeden son kez kullanalım dedik. bugün yumurta kontrolüne gittim solda 3 sağda 1 tane yumurtam gelişmiş doktorum çok iyi dedi ama eşimin değerlerine bakınca normal ilişkiyle zor dedi aşılama deneyelim dedi bende kabul ettim bu gece 12 de ç iğnesini vurulacağım pazartesi de aşılama olacak inşallah tutar tüp bebeğe gerek kalmaz :16::16::16::16:

egunalcigim bir sorum olacak, esimin bu ayki semen analiz testinde hareketlilik %50 , ileri hareket %30 , yerinde hareket % 20 , hareketsiz %50 yaziyor bilgisi olan varmi arkadaslar bu hareket olayi cokmu onemli biz hep sayiya takmistik..

iyi akşamlar kızlar bu ay klomen kullanmıştım tüpe geçmeden son kez kullanalım dedik. bugün yumurta kontrolüne gittim solda 3 sağda 1 tane yumurtam gelişmiş doktorum çok iyi dedi ama eşimin değerlerine bakınca normal ilişkiyle zor dedi aşılama deneyelim dedi bende kabul ettim bu gece 12 de ç iğnesini vurulacağım pazartesi de aşılama olacak inşallah tutar tüp bebeğe gerek kalmaz :16::16::16::16:

aşılama bebişimi yapcan sen bizeee:16::16::16:

Üzme artık kendini bizi alırken iyi günde kötü günde diyolar:1:
ben il hastaaığımı örenince istersen boşanalım dedm
Benimki hastalık bende çıksaydı boşayacamıydın beni dedi:30:
Valla sustum kaldım öyle :9:
Bu bir sorunsa birlikte göğüs germek lazım:48:

haklısın ... bazen insan ne yapacağını ne düşüneceğini bilemiyor , bazen öyle çaresiz öyle yalnız hissediyor ki kendini öyle bir çıkmazın içinde buluyor ki kendini saçma sapan şeyler düşünerek psikolojimiz bozula biliyor bende bir çok kez eşime söylüyorum böyle evli kalamayız çocuksuz bir aile kuramayız her seferinde boşanırız bu böyle gitmez derim ve o bana bağırarak sana bir daha boşanma lafını ağzına alma demiyor muyum diye bağırır susturur beni çocuk için evlenmedim ben der...benim aklıma gitseydi beni çoktan boşamış olurdu

aşılama bebişimi yapcan sen bizeee:16::16::16:

ayy inşallah canım inşallah hiç aklımızda toktu aşılama iğne stresine girmek istemedim iğne olacaksa tüp dedik ama kısmet klomen kullanmayla da aşılama oluyormuş yumurtalar iyi gelişmiş inşallah eşimin değerler biraz yükselmiştir 2 aydır test yaptırmadık düzenli ilaçlarını kullanıyor..

egunalcigim bir sorum olacak, esimin bu ayki semen analiz testinde hareketlilik %50 , ileri hareket %30 , yerinde hareket % 20 , hareketsiz %50 yaziyor bilgisi olan varmi arkadaslar bu hareket olayi cokmu onemli biz hep sayiya takmistik..

hareket önemli canım malum ileri gitcek tüplerden geçicek çoooook yolu var sipaydilerin:1:
doktorlar ileri hareketli ve yavaş hareketli toplamını değerlendiriyorlar..yerinde hareketsiz olanlar işimize yaramıyor..
toplam sipaydi sayısı yüksekse %50 çok iyi:40:

hareket önemli canım malum ileri gitcek tüplerden geçicek çoooook yolu var sipaydilerin:1:
doktorlar ileri hareketli ve yavaş hareketli toplamını değerlendiriyorlar..yerinde hareketsiz olanlar işimize yaramıyor..
toplam sipaydi sayısı yüksekse %50 çok iyi:40:

toplamm sayi fenaaa 2 milyon:))) isimiz zor galiba cnm cim..

ayy inşallah canım inşallah hiç aklımızda toktu aşılama iğne stresine girmek istemedim iğne olacaksa tüp dedik ama kısmet klomen kullanmayla da aşılama oluyormuş yumurtalar iyi gelişmiş inşallah eşimin değerler biraz yükselmiştir 2 aydır test yaptırmadık düzenli ilaçlarını kullanıyor..

olsun canım iğnesiz belkide gelecek bebeğin...
arkadaşlarımızdan biri tüp bebek denemesinde yumileri geliştirdi bi güzel ve toplama zamanı geldi fakat senin bu gece vuracağın çatlatma iğnesini vurmayı unuttu:53::53::1::1::1:ve bu şekilde tüp olmaz toplayamam aşılama yapcaz dedi doktoru ve gebe kaldı şimdidlerde doğurmak üzere:30::30:

iyi akşamlar 2014 ün güzel anne adaylarııııııı
misafirim vardı sabahtan beri yemek hazırla ağırla topla yıka bu saat oldu aklım sizde kaldı ya bağımlımı oldum ben aceppppp :52:
bu arada ben puregon 275 vuruluyorum 2. günüm bu doz yüksek değilmi yaw 4 gün vurul gel demişti doktor

slmmmmmmmmmmmm nasılsınız hatunlar :3::3::3::3::3:
ben bu gün doktora gittim donmuşları uzattırdım bu ay prolaktin yüksek çıktı bende kafam az daha toplansın bende gelicem aranıza allah yardımcınız olsun:24:allah emeklerimizi boşa çıkarmasın:24::24:

olsun canım iğnesiz belkide gelecek bebeğin...
arkadaşlarımızdan biri tüp bebek denemesinde yumileri geliştirdi bi güzel ve toplama zamanı geldi fakat senin bu gece vuracağın çatlatma iğnesini vurmayı unuttu:53::53::1::1::1:ve bu şekilde tüp olmaz toplayamam aşılama yapcaz dedi doktoru ve gebe kaldı şimdidlerde doğurmak üzere:30::30:

ayy ne güzel rabbim nasıl nasip etti bilemiyoruz tabi herşeyde vardır bi hayır inşallah benimkide aşılamayla olur.. inşallah 2014 bizler için anne olma zamanıdır hepimiz bu yılda anneliği tadalım inşallahhhhhh..

Kızlar bugün donmuş bebişlerimi aldım evimize geldik. Ve yatmaya başladım. Hayırlısıyla inşallah annişine tutunacaklar.
Test günüm 15 ocak. Yatmak çok sıkıcı ama yeterki bebişlerim benimle kalsın 9 ay yatmaya razıyım.
cnm inşlh 9 ay seninle olur meleğinnnnn:16:
Ozltzk arkadasım bır kac ay önce talıhsız bır ıs görüşmem oldu tam da bu konular yüzünden kötü gectı hıc cocuk çoluk mevzusu gecmesın etkılenmeyeyım deyıp ıs başvuru formuna 2 yıllık evlıyım yazmıştım çünkü bıliyorum sorulacak bu konular konuşmaktan benı çok yıpratıyor ınsan kaynakları müdüruyle görüşurken bu şeklide yıne ağzımdan kaçırdım 8 kusur senelık evlı oldugumu bu daha kötü oldu benım ıcın yalancı durumuna düştüm bır de bu da kotu bu ıntıba bıraktı tabı toparlayamadım da bır de bu Sekılde yazmamın sebebını soyleyınce müdürde bana yarım saat nutuk yaptı tesellı ettı benı çok zor Bır gündü benım ıcın eve gıdene kadar ağladım bütün hayrımızı etkılıyor maalesef
cnm evet bu mevzu hep biziyaralıyor kahrediyor inşlhh bu günleri atlatırızzzz.......
ben de subatta baslıcak ınsallh yanı rahım fılmı cektırdım dun teslerı verdım adetım dehepsı cıksın gıdıp konusucam eher bır sorun yoksa eher galıba baslar adetım tarımde ılk denemen ve sorunda azospermi sperm cıkmazsa mıkrotese olucak esım
umarım bi, sorun çıkmaz tedavin sağlıkla devam eder.....
kızlar şimdi doktorum aradı . 8 yunurtadan 5 tanesı döllemiş :52::52::52::52: pazartezi 9.30 hastanede buluşmak için sözleştik. toplama işleminden sonra doktorum bana vajınaldan alınacak kapsul verdi iğneler bitti ama ağzım burnum ilaç kokuyor . umarı her şey yolunda gider
n egüzel bi haberrr:52::52: hadi pazartesi bebeğin seninle olacakk.....:52:
Dün gece çok kötü bi haber okudum güzeller güzeli alev yıldırım doğum yaptıktan 1 saat sonra kalbe kan pıhtısı atması sonucu fenalaşıp ölmüş:( arkadaşlar kan pıhtıs çok önemli bişi kadıncağız pıhttı sorunu olduğunu bilseydi belkide hayata olacaktı
Kızlar şunu söyleme istiyorum kan pıhtısı çok önemli bişi ailenizde varsa bi genetik testi yaptırın mesela bizde kan pıhtısı genetik babamdan dolayı çok acı çektik çok şükür hayatta ama kaç kere ölümden döndü aylarca yoğum bakımda yattı doktor keşke pıhtı sorunu olduğunu söyleseydiniz ona göre önlem alırdık dediğini hatırlıyorum ama nerden bilebilirdik hatta kendinizi hazırlayın dua edin kalbe gitmesin demişti ya masada kalır yada Felç olur demişti çok şükür pıhtı ayak bileğine gitti ayağını kaybetik ama allahıma Ne kadar şükretsem az...
Doğum yapacak arkadaşlarım , anne adayları lütfen genetik testi yaptırın önlem almak lazım mesela ben yaptırdım pıhtı sorunu var ilerde doğum yapacağım zaman ameliyat olacağım zaman doktoruma bildirmem gerekecek ona göre ilaçlar içmem gerekecek sizi sabah sabah üzdüysem çok özür dilerim ama paylaşmak istedim
allahım kimsenin başına vermesin çok zor bi durum evet kan pıhtılaşması zor herkes bilemeli bende yaptırdım bende de çıktı kan pıhltılaşması bende hamile olunca doğuma kadar ya iğne yada hap kulalnacamışım bu konuyu ihmal etmeyin kzıalr...
Kizlar smdi kontrolden geliyorum tedavi iptalbedildi:2: sagdaki yumurtalar soldakilere gore onde gitmis.iptal dedi birde sabah acile kaldirildim gribal enfeksiyondan uc sise serum yedim heryerim agriyo.doktor asilama yapariz dedi ama h.oligospermiyle tutarmiki
üzüldüm ama olsun cnm kısmetse bi daha ki ay daha olumlu ve sağlıklı başlarsın...
Suan 50 vurul pazartesi gel dedi asilama yapariz dedi dua edin bana kizlar ne olur moralim berbat durumda.atesimde 37.7 inmis cok sukur sabah zornyetistirdi esim hastaneye nabiz 130 oldu serum ates bilmem ne kabusbgibiydi offf offf:2:
rabbim yardımcın olsun güzelim...:26:
kızlar kontrolden geldim şimdi sağda 6-7 solda 6-7 yumurta varmış 12-13 mm olmuşlar nasıl sizce :26:
gözünaydınnn:52::52: milimden anlamam ama devamı sağlıklı devam etsin...
Arkadaslar bugun transferin 8 . günü 28.de transferim oldu ve hergün araliklarla sancim oluyor adet agrisi seklinde göguslerim cok sis korkuyorum insallah hersey yolunda gider rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.sizce bu agrilarimin nedeni nedir :((
inşlh pozitifi görürsün....:34:
Selam kızlar gelemedim topiğimize..
kk da yarışma vardı ona bişiler hazırladım yarışmaya katılayım dedim 50 kere yazdık hayde katılın diye katılmadınız bende bugün yemek bölümünde topiğimi açarım..az kaldı zaten oylama pazartesi başlıyor yetişritmem lazım...
kolay gelsin cnm sana:16:
ben geldim bugün ilk kontrolümüz vardı ve çok şükür kesemizi gördük dr şuanda tek kese var eğer tek yumurta ikizi çıkmazsa tek gebelik görünüyor dedi olsun tek olsun sağlıklı olsun kucağıma alıymda hayırlısıyla haftaya cumartesi kalp atışını dinliycez kısmet olursa inş rabbimden dileğim burda bu hasretle yanan tüm bacılarıma tez zamanda bu duyguyu tatmayı nasip etsin her gün yalvaruyorum rabbime kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin
:46::46:ne güzellll darısı bizlere olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
İyi akşamlr kızlar nsılsısınız? Öncelikle negatif gören arkadaşlr gerçekten çok üzüldüm 2 gün önce gördüm ve çok üzüldüm sizlere cevap bile yazamadım kapattım pc,yi hemen:(( geçmiş olsun canlar Rabbim tez zamand kuzularınızı saglıkl kendiliginden yollar İNŞALLAHHH.Benimde tranferimin 5,günü bekliyoruz kızlr sagolsun ailem,arkdaşlrım ve apartmndaki komsularım yalnız bırakmıyorlar yat yat çok sıkıldı gerçektenn
pozitifi görmen dileğiyleeeeeeeeeeeeeeee:52:
3 ocak itibariyle gonal f 450 450ml olarak ilk ignemi oldum.tup bebek tedavisine baslamis olduk sonunda.7.aydan beri cerrahpasa tip fakultesine git gel yapmaktan bunalmistim.yasim 34 oldugu icin fsh duzeyim artik risk grubuna girmeye basladi esimde hareketli sperm azligi ve morfoloji bozuklugu mevcut.hepimiz icin hayirli olsun arkadaslar.Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin...
tedavin sağlık ve sorunsuz devam etsin..:34:
merhaba,
5 gunluk ıgne tedavısının ardından bugun doktor kontrolum vardı. yumurtalarda beklenen buyume olmadıgı ıcın ıkı gunluk ıgne tedavısıne devam kararı verıldı. pazartesı kontrolde ıstenen buyume olmazsa sonrakı aya ertelenebılecegını soyledıler. kendımı psıkolojık olarak sonrakı asamaya hazırlamısken erteleme yasanırsa nasıl hıssederım bılmıyorum. Rabbımden herkez ıcın hayırlısını dılıyorum ve ınsallah cıktıgımız bu yoldan elımız bos donmeyız... ama kendımı ıyı hıssetmedıgımı bılıyorum:(

hakkına hayırlısı olsun inşlh sorun olmaz tedavin devam eder...:34:

merhaba,
5 gunluk ıgne tedavısının ardından bugun doktor kontrolum vardı. yumurtalarda beklenen buyume olmadıgı ıcın ıkı gunluk ıgne tedavısıne devam kararı verıldı. pazartesı kontrolde ıstenen buyume olmazsa sonrakı aya ertelenebılecegını soyledıler. kendımı psıkolojık olarak sonrakı asamaya hazırlamısken erteleme yasanırsa nasıl hıssederım bılmıyorum. Rabbımden herkez ıcın hayırlısını dılıyorum ve ınsallah cıktıgımız bu yoldan elımız bos donmeyız... ama kendımı ıyı hıssetmedıgımı bılıyorum:(

canım hayırlısı olsun hemen kötüsünü düsünme inşallah büyürler yumilerin :)

tabikide birlikte çıktık yola ve birlikte göğüs germeliyiz lakin zaman zaman bu düşüncelere teslim oluyoruz psikolojik bişi sanırım:1:

bende sendenm canm bu sorularla kendımıde yıyorum eşimide malesef allah yardımcımız olsun sabrımızı arttırsın ne diyelim sen biliyosun bnm yaşadıklarımı

iyi akşamlar 2014 ün güzel anne adaylarııııııı
misafirim vardı sabahtan beri yemek hazırla ağırla topla yıka bu saat oldu aklım sizde kaldı ya bağımlımı oldum ben aceppppp :52:
bu arada ben puregon 275 vuruluyorum 2. günüm bu doz yüksek değilmi yaw 4 gün vurul gel demişti doktor

canım henüz bağımlı değilsin biraz zamanı var sonra kopamayacaksın burdan :1:
biraz yüksek gibi ama önemli olan 4 gün sonunda yumilerin nasıl cevap verdiği hızlı büyüme olduysa doktorun dozu azaltır zaten..

Son düzenleme:
Back
X