- 10 Ekim 2014
- 10
- 8
- 3
- 41
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
Henuz gitmedim icimdw bi korku var.canim hic gitmek istemiyo.kendimi toplarsam gidicem.pek umidim yok ama hayirlisi olsun artik.Bugün 11. Gün sanırım yaptın mı test hayırlı sonuçlarını paylaşırsın inşallah canım
Henuz gitmedim icimdw bi korku var.canim hic gitmek istemiyo.kendimi toplarsam gidicem.pek umidim yok ama hayirlisi olsun artik.
Arkadaslar yikilmak yok yola devam biz motive oluyoruz hamilellik olunca yok sa yine devam .rabbim hayirlisini versin öncelikle olacak inşallah olacak[/QUOTE]Arkadaşlar"cansuyu 01, post: 37321780, member: 630370"]Dün aynı duygular bende vardı. .rabbim kolaylik versin sana. .güzel haberlerini bekliyoruz inş
Arkaadasim suan sana ne desem bos oldugunu biliyorum.rabbim yardimcin olsun.sizde sorun nedir hicmi caresi yok doktorunuz ne diyor hep ayni yerdemi yaptirdin[/QUOTE]Arkadaşım nsuyu 01, post: 37313059, member: 630370"]Maalesef koca bir negatif sonucum. .daha biraz önce aldım sonucu
Arkaadasim suan sana ne desem bos oldugunu biliyorum.rabbim yardimcin olsun.sizde sorun nedir hicmi caresi yok doktorunuz ne diyor hep ayni yerdemi yaptirdin
Neden kimse yok
merhaba sevgi transferin hayırlı olsun benim de bugün 5. günümNeden kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?