2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

Arkadaşlar"cansuyu 01, post: 37321780, member: 630370"]Dün aynı duygular bende vardı. .rabbim kolaylik versin sana. .güzel haberlerini bekliyoruz inş[/QUOTE]
Arkadaslar yikilmak yok yola devam biz motive oluyoruz hamilellik olunca yok sa yine devam .rabbim hayirlisini versin öncelikle olacak inşallah olacak

Arkadaşım nsuyu 01, post: 37313059, member: 630370"]Maalesef koca bir negatif sonucum. .daha biraz önce aldım sonucu [/QUOTE]
Arkaadasim suan sana ne desem bos oldugunu biliyorum.rabbim yardimcin olsun.sizde sorun nedir hicmi caresi yok doktorunuz ne diyor hep ayni yerdemi yaptirdin

SENİN E="aysegulmete, post: 37321073, member: 630390"]Henuz gitmedim icimdw bi korku var.canim hic gitmek istemiyo.kendimi toplarsam gidicem.pek umidim yok ama hayirlisi olsun artik.[/QUOTE]
senin sonuç nasıl arkadaşım. .

Merhaba, kızlar hepinizden iyi haberler almak umuduyla durumumdan bahsedeyim:) geçen cumartesi 5. gün embriyolarımın 2si transfer edildi ilk gün hiç ağrım olmadı sonrakı günler kasık ağrılarım ve bel ağrım başladı. bugün 5. gün sol kasığım çok fazla ağrıyor. aranızda benim gibi ağrısı çok fazla olan var mı acaba ?

Arkadaşlar"cansuyu 01, post: 37321780, member: 630370"]Dün aynı duygular bende vardı. .rabbim kolaylik versin sana. .güzel haberlerini bekliyoruz inş
Arkadaslar yikilmak yok yola devam biz motive oluyoruz hamilellik olunca yok sa yine devam .rabbim hayirlisini versin öncelikle olacak inşallah olacak[/QUOTE]

İnşallah umutluyuz. .

Arkadaşım nsuyu 01, post: 37313059, member: 630370"]Maalesef koca bir negatif sonucum. .daha biraz önce aldım sonucu
Arkaadasim suan sana ne desem bos oldugunu biliyorum.rabbim yardimcin olsun.sizde sorun nedir hicmi caresi yok doktorunuz ne diyor hep ayni yerdemi yaptirdin[/QUOTE]

Benim 3 negatif aşılama 5.si dün sonuçlanan negatif tüp denemelerim var. tüp denemelerimin 4 ü adanada yapıldı bu 5.yi de memorial şisli hastanesinde denedim. .sorunumuz açıklanamayan infertilite

Arkaadasim suan sana ne desem bos oldugunu biliyorum.rabbim yardimcin olsun.sizde sorun nedir hicmi caresi yok doktorunuz ne diyor hep ayni yerdemi yaptirdin

Canım güzel dileklerin için teşekkürler. .

Benim 3 negatif aşılama 5.si dün sonuçlanan negatif tüp denemelerim var. tüp denemelerimin 4 ü adanada yapıldı bu 5.yi de memorial şisli hastanesinde denedim. .sorunumuz açıklanamayan infertilite [/QUOTE]

KasıkE="benay27, pcanım37327003, member: 525127"]Merhaba, kızlar hepinizden iyi haberler almak umuduyla durumumdan bahsedeyim:) geçen cumartesi 5. gün embriyolarımın 2si transfer edildi ilk gün hiç ağrım olmadı sonrakı günler kasık ağrılarım ve bel ağrım başladı. bugün 5. gün sol kasığım çok fazla ağrıyor. aranızda benim gibi ağrısı çok fazla olan var mı acaba ?[/QUOTE]
Kasik agrisi olur canim merak etme fazlada yorulma aman dikkat yavas hareket et kafanada takma..insallah olacak

Arkadaşlar tüp bebek tutmadimi umutsuzlanmak yok tedavinin ardindanhamile kalanlar bile var.bende kaldim tam 8 ay sonra ama 8 haftalikken kaybettim.kocadan sorun yoksa ..okadar ilac aliyoruzki etkisi bir yil vucuttan atilmiyor.arada kürler yapın aslinda unutup kafayi takmayinca kaliniyor ama bizim modumuzunda günü farklı.duygusallik çok tabi napalim evlat kokusu alamamak çok zor, inancimizi kaybetmeyelim inşallah rabbim bizede bebisler nasip eder.

[QUOTEpazartesi , poembriyo 337116, member: 624381"]KasıkE="benay27, pcanım37327003, member: 525127"]Merhabagöbek hepinizden iyi haberler almak umuduyla durumumdan bahsedeyim:) geçen cumartesi 5. gün embriyolarımın 2si transfer edildi ilk gün hiç ağrım olmadı sonrakı günler kasık ağrılarım ve bel ağrım başladı. bugün 5. gün sol kasığım çok fazla ağrıyor. aranızda benim gibi ağrısı çok fazla olan var mı acaba ?[/QUOTE]
Kasik agrisi olur canim merak etme fazlada yorulma aman dikkat yavas hareket et kafanada takma..insallah olacak[/QUOTE]
Benim pazartrsi iki emriyo kondu ve benimde hafif kasik agrilarim var psikolojikmi bilmiyorum artik.ama ben gobekten de igne oluyorum kan sulandirici birde progestan igne oluyorum progestan kapsul birde iki ayri ilac belki onlardan olabilir.

3510,st: 37340731, member: 511305"][QUOTEpazartesi , poembriyo 337116, member: 624381"]KasıkE="benay27, pcanım37327003, member: 525127"]Merhabagöbek hepinizden iyi haberler almak umuduyla durumumdan bahsedeyim:) geçen cumartesi 5. gün embriyolarımın 2si transfer edildi ilk gün hiç ağrım olmadı sonrakı günler kasık ağrılarım ve bel ağrım başladı. bugün 5. gün sol kasığım çok fazla ağrıyor. aranızda benim gibi ağrısı çok fazla olan var mı acaba ?[/QUOTE]
Kasik agrisi olur canim merak etme fazlada yorulma aman dikkat yavas hareket et kafanada takma..insallah olacak[/QUOTE]
Benim pazartrsi iki emriyo kondu ve benimde hafif kasik agrilarim var psikolojikmi bilmiyorum artik.ama ben gobekten de igne oluyorum kan sulandirici birde progestan igne oluyorum progestan kapsul birde iki ayri ilac belki onlardan olabilir.[/QUOTE]
Kasik agrilari olur merak etme bol su ic .5 lt su iciriyorlar transferden sonra sana dedilermi

Benim transferin 5 günü. Inşallah bebislerim bana sıkı sıkı tutunmustur. Inşallah hepimiz olumlu ssonuç aalırız. Yokmu test yapan ordaki ler ses verin yahu

sevgi3510, post: 37368254, member: 511305"]Benim transferin 5 günü. Inşallah bebislerim bana sıkı sıkı tutunmustur. Inşallah hepimiz olumlu ssonuç aalırız. Yokmu test yapan ordaki ler ses verin yahu[/QUOTE]
Arkadsm bende tüp bebek tedavisine basldm bugün 5.günüm ignemi vurulcam doktrma geldim kan verdim muayene oldm sonuç beklyrm yolun basndaym yalnız degilsn diye msj atmak istedim

korku ve ümit birarada rabbim hepimizin yardımcısı olsun. hem günler geçsin istiyorum hemde gecmesin istiyorum. gerçi allah ol demisse olmuştur. bol bol dua ediyorum. insaallah haftaya güzel sonuçlar veririm size kızlar. hepimizin bu süreçte moralini yüksek tutması lazım bebisler için

Ikinizinde hayırlı olsun tedavileri
allah hayırlısıni nasip eder inşallah. Demek aynı gün ogrenecez sonucu.benim ikinci denemem ilki olumsuz olunca çok umutlanamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…