2014 ekim tüp bebek sonuç bekleyenler

merhaba...22 ekimde transferim gerçekleşti .3 kasımda sonucum belli olacak çok az kaldı. benimle birlikte transferi gerçekleşen varmı?
slm benımde transferım 27 sınde yapıldı 5 kasımda test yapacagım zaman gecmek bılmıyooohayırlı haberı alırız allahımın ıznıyle ınsallah

inşallah hayırlı haberleri alırız.sen nerde yaptrdn cnm?kaç embriyo kondu?

inşallah hayırlı haberleri alırız.sen nerde yaptrdn cnm?kaç embriyo kondu?
2 adet embrıyo konuldu.senın bekleyıs nasıl gıdıyo nelere dıkkat edıyosun bırde benım kafama takılan bır sorun var kan tahlılı 12 gun de yapılıyo benım 12 gun olmadan 9 gun yapılacak cok erken degılmı sence

kaçıncı gün embryosu senin.?belki o yüzdendir ama 12 günde çıkar dedi banada doktor.ben devamli istirahat halindeyim.cok is yapmamaya calisiyorum.ama cok sıkıldım evde beklemekten:).bugun 8.günüm. üç gündür kasık agrim var ara ara.cok korkuyorum adet olcam diye.seninde agrin oluyomu?

benım 5 gun embrıyosu.bende evdeyım dınlenıyorum ablamlarda kalıyorum yıgenım ablam sağolsunlar hıc bırsey yaptırmıyolar ama cok sıkıldım zaman gecmıyo.canım transferın yapıldıgı gunde sayılıyomu bılıyomusun bıde ılk gunlerde ara ara kasıklarında agrı oldumu

Kizlar mrb bende 8.gunumdeyim ist maslak acibademde bulent tirasa yaptirdim 5.gun embriyosu 2tane konuldu bugun adet gunum ve dunden beri adet sancisi cekiyorum ve cok canim sıkılıyor bu duruma

transferin yapildigi gun sayilmiyor cnm

transfer günü sayılmıyor ertesi gün 1.gün sayılıyor.banada sagolsun annem bakiyo.hic kaldirmiyo.pazartesiyi iple cekiyorum.benim dedigim gibi 3 gundur kasik agrim var

melike 46 slm..seninde carsambami oldu transferin gecen hafta?o zamn ayni gun belli olacak pazartesi yani.insallah hayirli haberler aliriz.benimde agrim var adet günüm 4nde ama sancim 3gundur var

melike 46 slm..seninde carsambami oldu transferin gecen hafta?o zamn ayni gun belli olacak pazartesi yani.insallah hayirli haberler aliriz.benimde agrim var adet günüm 4nde ama sancim 3gundur var
Cnm evet carsamba oldu bnm iki kasim test tarihim cnm ben yarin cyaptircam cnm dayanamiyorm adet sancisi.beni cok korkutuyor senin kacinci gun transferi

benim 5.gün embriyosu .2tane transfer edildi. ilk denemem.insallah tutunmuslardr cnm.o guzel haberi veririz burdan

transfer günü sayılmıyor ertesi gün 1.gün sayılıyor.banada sagolsun annem bakiyo.hic kaldirmiyo.pazartesiyi iple cekiyorum.benim dedigim gibi 3 gundur kasik agrim var

CANIM INSALLAH HAYIRLI GÜZEL HABERI BURDA PAYLASMAYI NASIP EDER ALLAHIMMMMM

Cnm 5.gum embriyosuyla yarin cikar bnm ikinci denemem ondan biraz tecrubeliym ama sen bilirsin ucuncu gun olsa kesin pztsiyi bekle derdim Allahim bu yolda olanlarin yuzunu guldursun ins

Kasik agrisi ii isaret bu arada ama bende olmadi adet sancisi var bir tek

bilmiyorumki cnm doktor pazartesi kan testi yap dedi.yarin yapmam ama buna hazr degilim:) heycan yaparim cok.

meraba hosgeldin cnm.insallah iyi haberlerimizi duyururuz dedigin gibi cnm hayirlisiyla.varmi peki belirtiler?nasil geciriyosun bekleme sürecini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…