İns cnm Rabbim yuzumuze baksin kacinci gun embriyosu seninmerhaba bende varım gün sayan. 27 ekimde transferim yapıldı heyecanla bekliyorum. İnşallah güzel haberlerimizi teker teker paylaşırız kızlar :)
İns cnm Rabbim yuzumuze baksin kacinci gun embriyosu senin
meraba hosgeldin cnm.insallah iyi haberlerimizi duyururuz dedigin gibi cnm hayirlisiyla.varmi peki belirtiler?nasil geciriyosun bekleme sürecini?
cok saol cnm senide tebrik ederim bu arada peki adet samcindami olmadiMerhaba, benim de 16 ekimde transferim yapildi. Iki tane blastosisit transfer edildi.10. günden beri her sabah bir tane idrar testi yapiyorum.Hepsi pozitif cikti. Bugün kan testi verdim sonuc yarin sabah 8 de bildirilecek bize.Bu bizim 2. tüp bebek tedavimiz, ilkindeki gibi kasmadim kendimi, evimin her isini kendim yaptim ,kimse gelip yanimda kalmadi.Firsat buldukca uzanip dinlendim, cok agir kaldirmamaya calistim sadece... ayrica hic belirti aramayin bence söylediginiz seyler hep ilaclarin etkisi, benim ilk denememde ben de hep ayrintilara takilip belirti ariyordum.Ama bu sefer hic bi belirti olmadi, sadece ara ara kasiklarimda batma hissi oluyor ve idrar renginde cok belirgin bir sarilik...Hepinize bol sanslar diliyorum
Hoşbulduk canım.Valla canım hiç bişey anlamıyorum. sabah kalkınca falan midemin bulanmasını istiyorum ama henüz bir şey yok. Kendimi o psikolojiye sokmaya çalışıyorum ama bakalım. sonunda üzülmekte istemiyorum. heyecanla bekliyorum sadece allah güldürür yüzümüzü inşallah.
Tesekkür ederim canim ama kalp atislarini duyana kadar kendimi pek kaptirmak istemiyorum.Bu benim 3. gebeligim, digerlerinde de hic belirti olmamisti, sadece arada bir bel agrisi oluyor.O da cok kisa sürüyor, normalde zaten bulantim filan da olmuyor, cok rahat geciyor hamileliklerim.Dariisi evlat hasreti ceken herkesin basina,Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasincok saol cnm senide tebrik ederim bu arada peki adet samcindami olmadi
Kizlar mrb bende 8.gunumdeyim ist maslak acibademde bulent tirasa yaptirdim 5.gun embriyosu 2tane konuldu bugun adet gunum ve dunden beri adet sancisi cekiyorum ve cok canim sıkılıyor bu duruma
Tesekkür ederim canim,cok asiri bir sarilik normal degil yani, az su icsem tamam derim ama 2-3 lt su iciyorum, diger sivilar disinda.Hakkinda hayirlisi olsun canim, kendimizi dinlemek elbette cok normal, sonucta o kadar zorlu asamalardan geciyoruz. Insallah herkes güzel sonuclarini burada bizimle de paylasir,hep birlikte seviniriz...canim tebrik ederim insallah kandada pozitifi alirsn.ne guzel pozitifi görmek bizlerede nasip olur insallah.idrarda sarilik bendede var ama ilaclardanda olurmuki diorum. kendimizi cok dinlioruz galiba hep bi belirti arioruz
Cnm ben on tedqviyi bulundugum ilde yaptirdim tabiki acibademin ayarladigi bi doktorla her ilde antlastiklari var zaten doktor ve ilaclar 2500 yumurta toplanacagi zaman ist gittim ist 5250 dede orda aldilar tekrar ilac parasi 250 tuttu dondurmak istersen de 1130 da o tutuyor ama ben donduramadim embriyo kalmadi cunku cnm toplam 9130 dondurmassan 8000 yeter cok kalabalik doktorla tartistim pozitif olsa bile begenmedim yarin test yapcam kimse ilgilenmiyor pismanim en iyisi die guvenim gittim ilgi alaka sifir gittigimde doktor yoktu yumurtami baskasi topladi ama embriyolaglar iyi labratuvari ii onu biliyorum cnm sonradan baktim benim gibi memnun olmayanda cok buralarda yaziyolar hem pahali hem ilgisiz ama hastene temiz labratuvar iyiMERHABA melike46, hayırlı olsun. inş. güzel sonuca varırsın. Bülent Tıraş'ı çok duydum. hastaneyi ve doktoru tavsiye eder misin? tüp bebek fiyatı nedir? hangi iğnleri kullandın kısaca bahseder misini?
Ben ignesini kullaniyorum ilk negatif denememde vajinal kapsul kullanmistimkızlar sizde progestan kapsul vajinadan kullaniomusunuz?
Cnm doktorun sana verdiyse mutlaka o en dogrusudur zaten hayirli haberler verirsin ins bize burdaben hem igne hem kapsul kullaniyorum
Merhaba kızlar benimde 25 ekimde transfer oldu 3 bebiss kasiklarim çok batıyor kötü bişey olmas herhalde ilaçların etkisimidir acaba progestan kullanıyorum hap birde crinone vajinal jel sizde kullaniyomusuz?Cnm doktorun sana verdiyse mutlaka o en dogrusudur zaten hayirli haberler verirsin ins bize burda
Cnm kasik agrisi bence en onemli belirti ama seni umutlandirmis olmayayim bnce bu guzel bi duumMerhaba kızlar benimde 25 ekimde transfer oldu 3 bebiss kasiklarim çok batıyor kötü bişey olmas herhalde ilaçların etkisimidir acaba progestan kullanıyorum hap birde crinone vajinal jel sizde kullaniyomusuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?