2014 ekim tüp bebek sonuç bekleyenler

hımm evet Canım, zaten Bülent Tıraşı bir kere görüyormuşsun. daha öncede aynı şeyi duymuştum.
yumurtalarını başları topluyorsa da ne anlamı var bülent trasın dimi ama. zaten döllenme işini embriyolog yapıyor. sadece transferi Bülent hoca yapıyorsa, o kadar para dökmek anlamsız dimi. bide baksana ilgi alaka da yokuş.
inş. bebeğin tutunur da geri önemli olmaz..
bence de çok para tuzağı yaa.. çok zenginlere hitap ediyorlar.. Allah Yardımcımız olsun. inş. güzel haberlerini verirsin canım.

sana birsey diyimi transferimi bile cenazesi var diye ayse hnm yapti solemek istemedim neticede insanlar ekmek yiyo ordan ama neyse recai pabucuyu denicem bidakine cnm

Merhaba cnm benim de ayin 27 sinde yapildi transferim beni tahlil icin 7 ekimde cagirdi evet biraz erken cagirmis seni. hayirli haberler olsun insallah

Negatif cnm sasirmadim cok uzgunum ama sasirmadim ikinci denememdi maslak acibademi asla onermiyorum rabbim.size hayirli evlattlar versin ins hepinize tum bizim gibi olanlara Hepiniz Allaha emanet olun

canım çok üzüldüm gercektende.üzülme demek saçma olur zaten.ama umudunu kaybetme hicbirzaman vakti gelmemiş öyle düşün.inşallah üçüncüde olur bebişin.Rabbim isteyen hasret çeken herkesin kucagini doldursun insallah hayirli saglikli bebislerle

kızlarr bugün onuncu günüm idrar testi yaptım silik ikinci çizgî çıktı.acaba onuncu günde belli olurmu?

kızlarr bugün onuncu günüm idrar testi yaptım silik ikinci çizgî çıktı.acaba onuncu günde belli olurmu?

tebrık ederım canımmmmm darısı bızlerın basına.benım tahlıl gunum carsamba ama zaman gecmıyor pazartesı ıdrar testı yapsam cıkarmı

canım ben kan testi yapmadm pazartesi yapcm.idrardada silik cikti ne anlama gelio sevinemiorumki daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…