Bol sans diliyorum, bünyeden bünyeye degisiyor belirtiler , takilma hic böyle seylere.iyi haberlerini bekliyoruz...Kizlar ben bugun test yapacam ama asiri adet sancisi cekiyorum olmadigini dusunuyorum
İnşallah canım bugün de koruyucu iğne yaptirdim prgely die bi tane yapiliyomus bugün daha iyiyim dün gece agridan uyuyamadim inşallah allahtan hayırlısı hepimiz için♥Cnm kasik agrisi bence en onemli belirti ama seni umutlandirmis olmayayim bnce bu guzel bi duum
Aminnn inşallah rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin♥♥♥Kizlar aksama haber edicem size dua edin ayy rabbim bu sıkıntıda olan herkesin yardimcisi olsun coook zor hemde cok
Cnm ben on tedqviyi bulundugum ilde yaptirdim tabiki acibademin ayarladigi bi doktorla her ilde antlastiklari var zaten doktor ve ilaclar 2500 yumurta toplanacagi zaman ist gittim ist 5250 dede orda aldilar tekrar ilac parasi 250 tuttu dondurmak istersen de 1130 da o tutuyor ama ben donduramadim embriyo kalmadi cunku cnm toplam 9130 dondurmassan 8000 yeter cok kalabalik doktorla tartistim pozitif olsa bile begenmedim yarin test yapcam kimse ilgilenmiyor pismanim en iyisi die guvenim gittim ilgi alaka sifir gittigimde doktor yoktu yumurtami baskasi topladi ama embriyolaglar iyi labratuvari ii onu biliyorum cnm sonradan baktim benim gibi memnun olmayanda cok buralarda yaziyolar hem pahali hem ilgisiz ama hastene temiz labratuvar iyi
sana birsey diyimi transferimi bile cenazesi var diye ayse hnm yapti solemek istemedim neticede insanlar ekmek yiyo ordan ama neyse recai pabucuyu denicem bidakine cnmhımm evet Canım, zaten Bülent Tıraşı bir kere görüyormuşsun. daha öncede aynı şeyi duymuştum.
yumurtalarını başları topluyorsa da ne anlamı var bülent trasın dimi ama. zaten döllenme işini embriyolog yapıyor. sadece transferi Bülent hoca yapıyorsa, o kadar para dökmek anlamsız dimi. bide baksana ilgi alaka da yokuş.
inş. bebeğin tutunur da geri önemli olmaz..
bence de çok para tuzağı yaa.. çok zenginlere hitap ediyorlar.. Allah Yardımcımız olsun. inş. güzel hahberlerini verirsin canım.
Kizlar aksama haber edicem size dua edin ayy rabbim bu sıkıntıda olan herkesin yardimcisi olsun coook zor hemde cok
Miranaz mrh sana yazdim ama baska yerlerde geziyor benim yazim :)slm benımde transferım 27 sınde yapıldı 5 kasımda test yapacagım zaman gecmek bılmıyooohayırlı haberı alırız allahımın ıznıyle ınsallah
kızlarr bugün onuncu günüm idrar testi yaptım silik ikinci çizgî çıktı.acaba onuncu günde belli olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?