2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

Aa peki bu tahlili nasil yaptirabilirim sigorta da varmi yoksa ozeldemi kaca nerde yapıyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunu tüp bebek yapacağın yerde kullanacaksın o yüzden özelde hangi merkezde var onu araştırman lazım.devlette imsi yok maalesef.bahçecide var mesela biz orda dondurtmak için örnek verdiğimizde bakmışlardı.
yada devlette de sperm hasar testi diye bir test varmış onu yaptırıp hepsinin durumunu öğrenebilirsin.ama ne yap et tüp bebek denemeni imsi kullanan yerde yap bizim gibiler için hayati önemi var.

Cok tesekkurler anlattigin icin dualarim hepimiz icin bisde devlette dusunuyodum ama bosa o zaman

Cok tesekkurler anlattigin icin dualarim hepimiz icin bisde devlette dusunuyodum ama bosa o zaman

Peki cnm sen imsi teknigiyle yaptirdinmi

boşa değil tabiki her zaman umut var Allah nasip ederse orda seçtikleri de şans eseri normal sperm olabilir.kendinede kan pıhtılaşması testi falan yaptırdın mı mesela hsg de çektirmen lazım.

boşa değil tabiki her zaman umut var Allah nasip ederse orda seçtikleri de şans eseri normal sperm olabilir.kendinede kan pıhtılaşması testi falan yaptırdın mı mesela hsg de çektirmen lazım.

Yaptilar tup bebek de transfer sonrasi coraspin kullandim hsg temiz cikti bende problem bulamadilar ama sasirdim sonradan öğrendim amh yapilmadi bana bugun yaptirdim cerrahpasa istedi amh ve hormon tahlili sana amh nasil yapılmadı dedi tüp bebek öncesi yapilmasi gereken bi test dedi bilmiyorum kafam o kadar karışıkki icinden cikamiyorum bazen

amh bende yaptırmadım o yumurtalıkların durumunu öğrenmek içinmiş yani yeterince yumurtamız varmı menepoza girdik mi diye.allah korusun.

amh bende yaptırmadım o yumurtalıkların durumunu öğrenmek içinmiş yani yeterince yumurtamız varmı menepoza girdik mi diye.allah korusun.

Yolun o kadar basindayimki bilemiyorum guvenemiyorum hic bişeye madem diyorum tup bebek tamam ama neden her gittigim yer esimi incelemeden direk tup dedi incelenmesi gerekmezmiydi bu kadar ayrinti var madem bi spermiogram tahlili ile bana nasi dediler genlerden simdi öğreniyorum yeni yeni erkek infertilitesi zorlugunu ve ayrıntılarini

Maalesef erkek infertilitesi ile ilgili çok Bi araştırma çok Bi tedavi yok.koskoca Türkiye de bununla ilgili araştırma yapan yurtdışından tedavi araştıran 4 tane doktor ancak var.şimdiye kadar hiç bişey yapılmamış yada bulunamamış.o yüzden bildikleri tedaviyi her hasta türüne uyguluyorlar ya iyi gelirse diye.bizde önce iğneleri kullandık daha sonra genetik test yaptırdı doktorumuz.bu hasta türünede iyi geldi diye.

Cok haklisin gerçekten erkek problemi basit derler bide neresi basit içinden cikamiyorum inanki off bu imsi teknigiyle yapilan yerlerde rapor geciyormu peki

Cok haklisin gerçekten erkek problemi basit derler bide neresi basit içinden cikamiyorum inanki off bu imsi teknigiyle yapilan yerlerde rapor geciyormu peki

geçer tabi benim bildiğim bahçeci umut tüp bebekte geçiyor.olan merkezleri ara telefonla illaki başka yerlerde vardır.

sorma ya basitse o zaman çocuğu olanlar unutmuş çektiklerini şuraya Bi iki ne yaptıklarını başardıklarını yazmamışlar.goo gleda aradım yine hiç bişey yok kadınlar kulübü çıkıyor yine ne ararsam.

Aynen yine birbirimize faydayı burada buluyoruz cok tesekkur ederim sagol beni bilgilendigin için Rabbim en kisa zamanda sağlıklı bebisler versin hepimize cifter cifter inşaallah böyle cocuklardan fırsat bulup zor görüşelim o günleri görelim hep beraber inşaallah

Amiiiiiiiiiiin!inşallah Allah o günleride nasip etsin hepimize.

Herkese selam, tedaviye devam ediyoruz yavaş ama emin adımlarla.. Bu gidişle ağustos sonu eylül başı transfer yapılacak. Dondurulmuş embriyolarımız bizi bekliyor. Hayırlısı artık, Allah her isteyene versin.. Bahçeci Fulya da tedavi görüyoruz..

Slm kizlar benim cerrahpasa da isler iyi gitmiyo semiha şakir de rapor ne kadar zamanda çıkıyor bilgisi olan varmi

merhaba canm memnunmusunuz bahceci fulyadan kismetse bende eylul sonu gibi orda yaptirmayi dusunuyorum

merhaba canm memnunmusunuz bahceci fulyadan kismetse bende eylul sonu gibi orda yaptirmayi dusunuyorum

Biraz araştırdıktan sonra karar verdim oraya. Eşim biraz uzak diye pek sevmedi bu fikri ama iyi ki orayı seçmişiz. doktorum Güvenç Bey. Her sorumu yanıtlıyor, gayet anlayışlı. En doğru tedaviyi uyguladığına, olaya ticari bakmadığına inanıyorum. Düşündüğümden daha yavaş ilerliyor tedavi ama sonuç iyi olur inşallah...
Diğer doktorların da konusunda uzman ve dikkatli olduklarını okuyorum forumdan. Hemşireler de öyle istediğim zaman arayıp ulaşabiliyorum.
Laboratuvar da çok iyi deniyor, bizim hiç sıkıntımız olmadı. Kurum olarak da profesyoneller. En iyi merkezlerden biri bence.. Umarım sen de memnun kalırsın :)

tesekkur ederim canim insallah hayirlisiyla olur

Slm kizlar amh degeri 1.68 cikti benim sonuc nasil

Ben anlamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…