2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

25

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

25 yaşın sanırım, ne kadar gençmişsin :) bir doktorun var mı? seni değerlendirecek..

Genciz ama imtihan verince Rabbim sabirla ugrasiyoruz bunada şükür kisaca tanitiyim kendimi 25 yaşındayım esim 27 bir negatif tup var mayista yaşadım problem erkek infertilitesi genetikten supheleniyolar spermler kotu simdi bendende ilk defa amh Falan istediler bu da boyle çıkınca üzüldüm tabi ama kısmet simdi rapor icin uğraşıyorum herkese Allah kolaylik versin

Ben de kısmetse Eylül'de başlıcam ama Ankara'da hangi merkez olur bilemiyorum zeynepcim senin tercihin hangi merkez acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dr suan yok cerrahpasa ya gidiyorum ya bi kere daha gidip orada tahlilleri gösteririm diyorum

Üzülme canım, elinden geleni yap. Yumurta rezervini artırmak için birçok ek besinden söz ediyorlar. İncir, bal, tarçın, çörekotu gibi. Raporunu çıkarıp tedaviye devam etmek lazım. Bu forumdan çok faydalanabilirsin. Bir sonraki pozitif olur inşallah...
Ben iki yıllık evliyim. Bu yıl 41 oluyorum. Bizde tam bir sorun yok, yaş sıkıntı işte. Yumurtalar toplandı ama henüz transfer yapılmadı. İlk deneme olacak, bakalım kısmet...

Ben de kısmetse Eylül'de başlıcam ama Ankara'da hangi merkez olur bilemiyorum zeynepcim senin tercihin hangi merkez acaba?

Canim ben tip fak. Cem atabekogluna gittim cok bilindik bi dr duymussundur.
Arastirdim ayni parayla baskenttede yaptiriyorsun herkes memnunmus, ama ben raporsuz yaptiriyorum

Slm kizlar benim cerrahpasa da isler iyi gitmiyo semiha şakir de rapor ne kadar zamanda çıkıyor bilgisi olan varmi

Benda cerahpasaya giitim ammma urda rapor almaya 1 seneye suriomuss ....dun semiha sakira gitim urda ukadar surmiomus angladim kadar 3 senelik evli 900 kun sigorta primi olmasi lazimmis haftaya tekrarr gitijamm....islemleri adetin basladin kundan basliomus muane kan testi oyle ...

Tedavi öncesi hangi testleri yaptırmam gerek acaba zeynepcim şimdiden başlamak gerek...

Tedavi öncesi hangi testleri yaptırmam gerek acaba zeynepcim şimdiden başlamak gerek...

Dr seni yonlendirir. Adetinin 2. Gunu veya 3. Gunu baslar tedaviye.
Neresini dusunuyorsun hastane yani.

Yani öncesinde hormon,troid,paratroid,Dvit,pıhtılaşma faktörlerine baktırsam çünkü raporlu ilk denemem olacak ank gibi büyük ve bilmediğim bi yerde hast ler de yoğun olur uğraşmaktansa...

Hast olarak hala kafamda 3 yer var genart,nova art ve askeri hast 3 üylede görüştüm ank gelince tekrar bi ön görüşme yapıcam hangisi daha ılımlı gelirse o artık

Sen ank dasın galiba ben de Kastamonu yakın olduğu için ank istedik diğer tüp denemem ist da plmuştu maalesef

Nova art mi hic duymadim, ben senin yernde olsam ank baskent, medikana derdim cunku ayni para cikacak senden

Parasında değilim yeterki başarılı olsun ilkinde yeterince para harcadık zaten bu sefer rapor alırım artık

merhaba arkadaslar, 33yasindayim 4 yillik evliyim 2,5 yildir bebek sahibi olmak istiyoruz. ama iki tupum tikanik oldugu icin tibben nirmal yollarla imkansiz. doktorlar direkt tup bebek onerdi. asilama olmadan tup bebek icin rapor aldik. temmuz-agustos topiginden eylul-ekim topigine transfer oldum. N'apalim minik bebisler bize transfer olmayinca biz transfer olalim bari :). bende temmuz ayinda ilk tup bebek deneyimimi yasadim ve malesef(hayirlisi) negatif sonuc aldim. simdi iki aylik dinlenme suecindeyim.nasib olursa dondurulmus embriyolarla eylul-ekim gibi 2. denemeyi yaptircaz. RABBİM(CC) her dertlinin derdine derman olsun insallah. anne baba olmayi bizler icin hayirli kilsin amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…