2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

Son olsun insallah canm

Bnm icinde oyle icim yaniyor bayram felan hic umrumda degil bana bayram degilki

Amiin! Ya rabbim inşallah burdaki tüm kadınların kucağını kendi melekleriyle doldursun seneye.

Son düzenleme:
herkese iyi bayramlar kızlar bi daha ki seneye ramazanda kucaklarımız dolar inşlhhhhhhhhh
bugün benim de evlilik yıldönümümmm:123:

Canımm inşallah diğer bayrama hamile gireriz hepicimiz :) ama zaten birkısmımız tedaviye başlamamış olsa da kendiliğinden olur inşallhhh :):)

Canımm inşallah diğer bayrama hamile gireriz hepicimiz :) ama zaten birkısmımız tedaviye başlamamış olsa da kendiliğinden olur inşallhhh :):)

Insl cnm insl benim kendiliginden olmasi imkansiz da ama sizinkiler olsun size supriz yapsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese iyi bayramlar kızlar bi daha ki seneye ramazanda kucaklarımız dolar inşlhhhhhhhhh
bugün benim de evlilik yıldönümümmm:123:

cemremcimmm
evlilik yıldönümün kutlu olsun canımmmm
seneye 3 yada 4 kişi kutlarsınız inşallah canım

temmuzuda bitirdik valla.her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz tedavilere inşallah...
benimde allah nasip eder bi aksilik olmazsa haftaya başlıcak canım yaa
ben heyecandan ölmezsem tabi.
hakkımızda hayırlısı olsun.öpüyorum canımmm

Genart mı Başkent mi karar vermek çok zor;(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol tatlışım yaaaaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sende başlıyorsun demeki inşşlh hamiş haberini alırız cancağazım
canm ben geçen sene tüp bebek yaptırmak için adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrenmiştim...hiç belli olmaz

inşlh bu seferde öyle olur tatlım

Slm kizlar nasılsıniz ben bugunde hastanedeydim

Off morfoloji bitiriyo olayi zaten inss duzelme yasariz bende aldim esim bi kutu pharmaton bitirdi zinco ve yine pharmaton a devam ediyor daha l carnitine alamadim pahali geliyor hepsi bi alininca bugun androloji hormon tahlili verdi esime yaptir diye bize hic yapilmamisti bu testler ama tedavilik bsey çıkacağını sanmıyorum

inşallah temiz çıkar bide onla uğraşmayın.
canım imsi kullanılan bir merkezde baktırman lazım eğer hepsinin morfolojisi bozuk değilse normalde varsa tüp bebeğe geç o normallerle imside seçip yapsınlar.benim eşimin zaten sayısı çok az 6-7 tane yıkama çökeltmeyle bulunuyor ona morfoloji bozuk demişler.bir daha merkeze gittiğimde soracağım aralarında normal olan var mıymış varsa hemen tüp bebeğe başlarım.

Cnm yaptirdik bi tane ya onun icin cerrahpasa ya yoneldim maksat arastirilsin cunku bu gune kadar sadece spermiogram tahlili ve direk tup bebek dediler acaba belki ilacla duzelirmi diyorum ama pekde umudum yok açıkçası

ne yaptırdın?imsi ile baktırdınızmı hepsimi hasarlıymış?

ne yaptırdın?imsi ile baktırdınızmı hepsimi hasarlıymış?

Valla cnm mikro enjeksiyon yapıldı yıkanmış hazirlanmis bakildi hasar testimi bilmiyorum onu

Valla cnm mikro enjeksiyon yapıldı yıkanmış hazirlanmis bakildi hasar testimi bilmiyorum onu

yok gülüm tüp bebek yaptırmışsınız sadece. öncesinde imsi denilen mikroskopla iyice bakıp en normalini seçmeleri lazım.onlar normal mikroskopla iyice incelemeden buldukları spermleri mikro enjeksiyonla yani yumurtanın içine enjekte ederek embriyo oluşturmuşlar sadece.

Aa peki bu tahlili nasil yaptirabilirim sigorta da varmi yoksa ozeldemi kaca nerde yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…