2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

2013 Ekim Kasım topiğinde başlamıştım tüp bebek serüvenine.. Belki kısmet 2014'dedir :) Hepinize iyi tedaviler diliyorum.

1 ay kadar önce 6. gün dondurulmuşlarla negatif aldım... Daha önce taze transferle negatifim vardı... 41 yaşıma hamile girebilirim diye hedef koymuştum olmadı... Bakalım 2 dondirik daha var :) 41 kere maşallah diyerek bu kez olur umarım :) Araya iltihaba yönelik önlem amaçlı bir tedavi uygulayacağız... Sanırım tedavinin bitişiyle, baskılanmayan durdurulamayan yumurtalar için uzun süreli bir tedavi ile yeni transferi Eylül sonu Ekim başı gibi gerçekleştirebileceğiz...

Dilerim gönlünüzden geçen dilekleriniz tez zamanda gerçek olur...

cnm inşlh bu sefer 41 kere maşallah deyip 9 ay bebeklerin seninle olucak

Evet cok arastirdim ve en sonunda bahcecide karar kildim.
emin ol memnun kalacaksın erbil beyi tavsiye ederim ordaki doktorlardan başarısı çok yüksek diğer doktorlarda çok iyi ama erbil bey başka çok ilgili

kızlar korkum su..dondurulmuşa para aldılar ya ya onlar öldü de döylemezlerse? hos bu durumda hiç bişiye güvenmemek gerelirde...ilki tutmadı ya onlarda sorun mu vardı diye korkuyorum.morfolojik problem var bende. acaba büyük bi şehirde mi yapmalıyım? kızlar bana yardımcı olun lütfen....

aynı korku bende de var haziranda ilk denememde çift embriyo transfer edilmişti ve sonuç negatif.bir tane dondurulmuş kaldı ekim gibi yapayım diyorum ama kararsızım artı ya çözünemezse ya da çözünmediği halde kandırılırsam diye endişelerim var hepimizin işi ne kadar zor yaa allah yardımcımız olsun

arkadaşlar selamlar bende eylül ayında dondurulmuş bebişlerimle tekrar bebek sahibi olmak için yola çıkmayı düşünüyorum. ilk tüp bebek denememi 2010 yılında yaptım çok şükür sağlıkla kızımı kucağıma aldım. kararsızdım ama kızımın ısrarıyla tekrar denemeye karar verdik. inşallah hepimiz için hayırlısı olur. bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

ikinci evladını da kucağına alırsın inşlh bizlerde ilk evlatlarımızı alırız kucAĞIMIZA

peki sen nerede yaptırmıştın? aynı yerde mi devam edeceksin? sorun morfoloji mi?

Selam cnmm Rabbim tedavini hayırlı eylesin seni merak ediyodum kaç zamandır ne yaptın diye tedaviye devam etmene swvindim bende sonunda yumurta cıkarabildim 2 tane dondurulmuş beni bekliyyo yarın belli olcak agustosmu eylülmü transfer tarihim diye hakkımızda hayırlısı hepinize Allah tan şifa diliyorum inşAllah hepiniz pozitifleri görürsünüz:)

Meraba arkadaslar esimin spermlerinde artis oldu sukurler olsun ki. Bizde bahceci klinigi doktor gurkan beyden cumartesiye randevu aldik. Kismet olursa eylulde tup bebek deniycez insallah Rabbim hayirlisiyla nasip eder

Meraba arkadaslar esimin spermlerinde artis oldu sukurler olsun ki. Bizde bahceci klinigi doktor gurkan beyden cumartesiye randevu aldik. Kismet olursa eylulde tup bebek deniycez insallah Rabbim hayirlisiyla nasip eder

çok sevindim arkadaşım.eşinin sperm sayısı kaçtı kaç oldu.neler kullandın yukselmesi için.

hayırlı olsun eylülde güzel haberler verirsin bize sırayla hepimizden alırız bu haberleriiiiiiiii

merhaba kader arkadaşlarım
uzun zamandır aranızda olamadım. ciddi sağlık problemlerim vardı. anlatsam şaka mı yapıyorsun dersiniz :)
yoğun bakımdan çıktım geldim aranıza. ikinci baharımı yaşıyorum 28 yaşımda.
dualarınızı bekliyorum sağlığıma kavuşmam için.
geçmişi hiç okuyamadım. bi dönüp bakayım müsadenizle

yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz aramıza rabbim tedavilerimizi hayırlarla sonuçlandırsın.
eskilerden arkadaşlarımı gördüm sevinemedim keşke hamile olsaydınız da görmeseydim sizi burlarda.
boş gebelik yaşamış bi arkadaşımız ona çok üzüldüm. hamile kalabiliyorsun ama bu çok güzel bi haber inşallah sağlıklı bi hamileliğin de olacak en kısa sürede.
ben karın çektirme yapacaktım en son Tabiki fiyasko!!
adetimden 5 gün önce yapıldı ( adetin bitip temizlenip ertesi gün gitmen gerekirmiş.) bide kadın biraz safçaydı mideme mideme bastırdı. diyorumki teyze orası midem, yok kızım yok orası bebek yatağı
odadan her çktığımda bi mide ağrısı ardından kusma..:)
bide ankara planlamıştım tüp bebek için. malesef o da kaldı yine aynı hastanede devam edicem.
önce sağlığımı düzeltmem lazım. ikisi aynı anda olursa kaldıramam allah korusun

Ge
Gecmis olsu cnm ama yogu bakim he uffinslh tez zamanda atlatirsi sikintilarini ..gel anlat dertleselim .guzel gunler goresin hep..

Ge

Gecmis olsu cnm ama yogu bakim he uffinslh tez zamanda atlatirsi sikintilarini ..gel anlat dertleselim .guzel gunler goresin hep..
sağolasın canım allah razı olsun. ufak çaplı kalp kriziymiş canım. şükür iyiyim ama. korkuttu bizi baya. zor günler geçirdim anjio oldum damarın birinde plak varmış.
yediğime içtiğime çok dikkat eder oldum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…