Ay cnm neler yasamissin ole insl gunahlarina kefaret olur sikintilarin cnm atlattin bunu insl bundan sonra evladina kavusur bu gunleri unutursun.sağolasın canım allah razı olsun. ufak çaplı kalp kriziymiş canım. şükür iyiyim ama. korkuttu bizi baya. zor günler geçirdim anjio oldum damarın birinde plak varmış.
yediğime içtiğime çok dikkat eder oldum artık.
merhaba kader arkadaşlarım
uzun zamandır aranızda olamadım. ciddi sağlık problemlerim vardı. anlatsam şaka mı yapıyorsun dersiniz :)
yoğun bakımdan çıktım geldim aranıza. ikinci baharımı yaşıyorum 28 yaşımda.
dualarınızı bekliyorum sağlığıma kavuşmam için.
geçmişi hiç okuyamadım. bi dönüp bakayım müsadenizle
canım ben ist da özelde bi dr la yapcam 2 yıldır aynı hekime gidiyorum.bizdeki sorun benim tüplerim.biri kapalı diğeri açık göründü ama işlevi nedir bilinmiyor.2 tane dış gebeliğim var.hatta biri geçen sene bu zamanlardı.o yüzden bu ara psikolojim çok kötüpeki sen nerede yaptırmıştın? aynı yerde mi devam edeceksin? sorun morfoloji mi?
canım çok çok geçmiş olsun sen iyi ol ki bebek her zaman olur.senin sağlığın daha önemli.kendine çok dikkat et.inşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlerimizle oluruz.yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz aramıza rabbim tedavilerimizi hayırlarla sonuçlandırsın.
eskilerden arkadaşlarımı gördüm sevinemedimkeşke hamile olsaydınız da görmeseydim sizi burlarda.
boş gebelik yaşamış bi arkadaşımız ona çok üzüldüm. hamile kalabiliyorsun ama bu çok güzel bi haber inşallah sağlıklı bi hamileliğin de olacak en kısa sürede.
ben karın çektirme yapacaktım en sonTabiki fiyasko!!
adetimden 5 gün önce yapıldı ( adetin bitip temizlenip ertesi gün gitmen gerekirmiş.) bide kadın biraz safçaydı mideme mideme bastırdı. diyorumki teyze orası midem, yok kızım yok orası bebek yatağı
odadan her çktığımda bi mide ağrısı ardından kusma..:)
bide ankara planlamıştım tüp bebek için. malesef o da kaldı yine aynı hastanede devam edicem.
önce sağlığımı düzeltmem lazım. ikisi aynı anda olursa kaldıramam allah korusun
canım lütfen psikolojini bozma bana da arada oluyor ama sonra diyorum ki zamanı var bnen o kadar inanıyorum ki. o zaman gerçekten gelecek bana inan. kalbini iyi tut. daha cok genciz. istanbulda neresi ne kadar dediler bide?canım ben ist da özelde bi dr la yapcam 2 yıldır aynı hekime gidiyorum.bizdeki sorun benim tüplerim.biri kapalı diğeri açık göründü ama işlevi nedir bilinmiyor.2 tane dış gebeliğim var.hatta biri geçen sene bu zamanlardı.o yüzden bu ara psikolojim çok kötü
teşekkür ederim arkadaşım allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallahikinci evladını da kucağına alırsın inşlh bizlerde ilk evlatlarımızı alırız kucAĞIMIZA
merhaba kader arkadaşlarım
uzun zamandır aranızda olamadım. ciddi sağlık problemlerim vardı. anlatsam şaka mı yapıyorsun dersiniz :)
yoğun bakımdan çıktım geldim aranıza. ikinci baharımı yaşıyorum 28 yaşımda.
dualarınızı bekliyorum sağlığıma kavuşmam için.
geçmişi hiç okuyamadım. bi dönüp bakayım müsadenizle
Her sahada 3-4 hareketli sperm vardii diger degerler hesaplanamiodu keciboynuzu pekmezi kırkkilit otu cayi polen bal ari sutu evicap e vitamini kullandk canm simdide tedaviye kadar proxed plus aldik sayi suan 1cc de 500.000 oldu insallah eylul sonuna kadar dahada yukselirçok sevindim arkadaşım.eşinin sperm sayısı kaçtı kaç oldu.neler kullandın yukselmesi için.
Sagol canim insallah Allah hepimize nasip eder.hayırlı olsun eylülde güzel haberler verirsin bize sırayla hepimizden alırız bu haberleriiiiiiiii
amin canımm amin inşallah. rabbim hepimize o güzel günleri gösterir inşallahAy cnm neler yasamissin ole insl gunahlarina kefaret olur sikintilarin cnm atlattin bunu insl bundan sonra evladina kavusur bu gunleri unutursun.
haklısın canım allah razı olsun. ben başka şeyleri stres yaptım. inan bebeği bile düşünmedim o günlerimde. beterin beteri var dedi Rabbim bana. tek dert bebek değil dedi..ç
gelmiş geçmiş olsun. hep diyorum bebek için önce bizim, anne adaylarının iyi olması lazım. kendimize iyi bakmalıyız.
allah razı olsun canım çok sağol. inşallah en kısa sürede rabbim nasip etsin hepimize bebişLERİ:)canım çok çok geçmiş olsun sen iyi ol ki bebek her zaman olur.senin sağlığın daha önemli.kendine çok dikkat et.inşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlerimizle oluruz.
allah razı olsun canım. nesi vardı kızının size de çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.çok çok geçmiş olsun canım. bizde kızımla 12 gün hastahanede yattık ve dün taburcu olduk ama orada şahit olduklarımdan sonra allahıma tekrar tekrar binlerce kez bu günüme şükrettim. moral motivasyon bizim durumumuzda en önemli şey. unutmayalım.
eylüle bişey kalmadı artık tedaviler başlar yakındaherkese yeni günden iyi günler inşlh eylül ayından sonra hepimiz burada tedavilerimizden bahseder oluruzz
inşlh cnm tedaviler start alıcak artık bende eylülün ilk haftası tatile çıkıyorum bu hafat sınavım var ardından kaçıcam biraz kafa dağıtıp gelince bakalım neler yaşıcam kısmetseeylüle bişey kalmadı artık tedaviler başlar yakındabenim adetim önümüzdeki hafta sonuna doğru gelecek. aldığım bi dünya iğne ilaç ve radyasyon sebebiyle gecikmezse tabi. önümüzdeki hafta doktorla görüşücem laboratuarları bakımdaymış eylülde açılacak dedi. benim de o sırada yumurta büyütme çatlatma iğne ilaç derken eylülde opu transfer yapılırsa diye düşündüm ama bakalım ne zaman gel derler. belki bu değil daha sonraki adetimde başlayacak olurlar.
çok çok geçmiş olsun canım. bizde kızımla 12 gün hastahanede yattık ve dün taburcu olduk ama orada şahit olduklarımdan sonra allahıma tekrar tekrar binlerce kez bu günüme şükrettim. moral motivasyon bizim durumumuzda en önemli şey. unutmayalım.
:)) rahat bi kafayla gireceksin tedaviye ozaman.inşlh cnm tedaviler start alıcak artık bende eylülün ilk haftası tatile çıkıyorum bu hafat sınavım var ardından kaçıcam biraz kafa dağıtıp gelince bakalım neler yaşıcam kısmetse
ben ay tarih vermeye korkar oldum rabbim bana ne zmana uıygun görürse o zaman başlıcam ama tabiki hemeen başlıyasım var deli gibi
işte bak bende bunu diyorum kafanda bişeyler belirliyorsun ama önüne ne gelir belli olmuyor tatlım geç olsun güç olmasın son evladımız göbeğimizde olsun da varsın bi ay daha dururuz biz...:)) rahat bi kafayla gireceksin tedaviye ozaman.
ay tarih vermede bi sıkıntı yok benim şükür günü gününe geliyor ama böyle ağır bi tedaviden sonra neler olur bilemiyorum tabi.
bu arada şimdi aradım hastaneyi. eylülde açılacakmış laboratuarları ama ilk haftası olmayabilir falan dedi. riske atıp tedaviye başlamazmış doktor.bi sonraki adetime kalacak gibi görünüyor.
ama hesaplarıma göre kurban bayramında benim transferim olacak
şaka gibi.. o zamanda yapmazlarkiiii
adet olunca gene ara konuşalım dedi sekreteri. onu da sorarım artık.
Çok çok geçmiş olsun... Önce kendi sağlığımız...sağolasın canım allah razı olsun. ufak çaplı kalp kriziymiş canım. şükür iyiyim ama. korkuttu bizi baya. zor günler geçirdim anjio oldum damarın birinde plak varmış.
yediğime içtiğime çok dikkat eder oldum artık.
hayırlısı allahtan canım çalışıyorum mecburen plan yapıyorum aslında keşke plansız adet olunca pat diye gidebilsemişte bak bende bunu diyorum kafanda bişeyler belirliyorsun ama önüne ne gelir belli olmuyor tatlım geç olsun güç olmasın son evladımız göbeğimizde olsun da varsın bi ay daha dururuz biz...
allah razı olsun canımm aminnÇok çok geçmiş olsun... Önce kendi sağlığımız...
Dilerim eskisinden de sıhhate ve bebeğe kavuşursun...
Anladim cnm ne yapicaksin bazi seyler istedigin gibi olmuyor.. herseyin kolaylikla yoluna girsin guzelimhayırlısı allahtan canım çalışıyorum mecburen plan yapıyorum aslında keşke plansız adet olunca pat diye gidebilsemsıkıntılı bi yerde çalışıyorum nasıl izin alırım bilmiyorum
allah razı olsun canımm aminn
Anladim cnm ne yapicaksin bazi seyler istedigin gibi olmuyor.. herseyin kolaylikla yoluna girsin guzelim[/QUOTamin inşallah sabırla beklemekten başka çaremiz yok:)
özel bi merkez birincide 2000 dolar vermiştik.700 lira ilaçlar tuttu bir de muayene parası 300 tl. dondurulması için 576 tl ödedik. şimdi galiba 1 muayene ve 750 dolar vericez.canım lütfen psikolojini bozma bana da arada oluyor ama sonra diyorum ki zamanı var bnen o kadar inanıyorum ki. o zaman gerçekten gelecek bana inan. kalbini iyi tut. daha cok genciz. istanbulda neresi ne kadar dediler bide?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?