2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

Merhaba hanımlar
beni bekleyen 3 tane buz bebeklerim var
inşallah en az bir tanesi içimde hayat bulur benim ve eşimin hayattaki en büyük mutluluğu olarak aramıza katılır.(tabi 2 ye hayır demeyiz :))))))))))) )
eylül adetimle başlamak istiyorum ama tam kurban bayramının üstüne denk gelicek diye çekincelerim var.
bu arada adetlerimde düzensizleşti tüp bebek tedavisinden sonra
adet olunca doktora gidip bi güzel muayene olmak istiyorum neyse çenem çok düştü benim yine
bu arada ege ünv. bebeklerim.
görüşürüz hanımlar yine
İYİ AKŞAMLAR...

iyi akşamlar cnm ne güzel buz bebeklerin seninle ollur inşlh

Merhaba 30 yaşındayım 9 yıllık evliyim 2 tane başarısız tüp bebek denemem var.4 yıl aradan sonra tekrar denemeye karar verdik.Bu ay rahim filmim çekildikten sonra tedaviye başlıyoruz.Sanırım bu sefer olacak çok umutluyum çünkü.Rabbim isteyen herkese versin.İlk 2 denememi izmirde yaptırmıştım bu sefer acıbadem tayfun bağış ile tedaviye başlıyorum.inşallah herkes evladına kavuşur.

merhaba arkadaşlar sizler tüpbebek tedavisiyle bebişinize kavuşmuş yada kavuşacak annelersiniz.sizden bir ricam olacak eğer elinizde tüpbebek tedavisinden kalma ilaçlarınız varsa ihtiyaç sahibi bir arkadaşım için ilaç topluyoruz şu anda elimizde 2 adet 600lük puregon var devamını bulursak çevremizdekilerin yardımıyla 15 senelik evli arkadaşımın tüpbebek tedavisini yaptırıcaz .elinde ilaç bulunan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen bana özelden ulaşsınlar şimdiden teşekkür ederim

TATLIM KAYSERİDEYİM. SENCE DONDURUKLMUSLARI MI DENEMELİYİM? SENİN SORUNUN NEYDİ. SEN NERDESİN?

TATLIM KAYSERİDEYİM. SENCE DONDURUKLMUSLARI MI DENEMELİYİM? SENİN SORUNUN NEYDİ. SEN NERDESİN?

kuzu sorun bozuk morfolojili sperm erkek faktoru sebebiyle tup bebik yani dondurulmuslari deneyecegiz istnbul tup bebk merkezinde takipliyim drum dondurulmus embiolarin tutunma yuzdesinin taze embriodan daha yuksek oldugunu belirtti umarim da oyledir ekimi bekliyoruzz senn sebep nedir

Merhaba Hanımlar! Aranıza yeni katıldım. Bu paylaşımlar çok hoşuma gidiyor. Ne güzel herkes birbirine destek oluyor ve aynı zamanda bilgileniyoruz. Bende Tüp Bebek tedavisine Ekim de başlayacağım inşallah. Yeni Septum ameliyatı oldum onun için 1 ay beklemem gerektiğini söyledi doktor. 3 yıllık evliyim ve 2 kez dış gebelik geçirdim. Denizli de yaptıracağım. Bundan sonra normal de olur dedi Dr ama ben artık beklemek istemiyorum. Birde tekrar Dış gebelik olur diye korkuyorum tabii. Sizce bekleyeyim mi?

gunaydin arkadaslar cumartesi gunu bahceci klinigi gurkan beyle gorustuk. kismetse eylul sonu tup bebege basliyoruz hoca spermlerin yetecegini soledi ama bu seferde benim muayenemde polikistik over cikti hoca cok onem vermedi bunun ilaci gebelik olusmasi bi gebelikte duzelir dedi adetlerim duzenliydi hep 32 gunde oluodu ramazan ayinda 40. gun oldu ackiktandir die ustunde durmadim ama bu ayda hala belirti yok zamani da gecti aceba tup bebekte benm durumum sorun olur mu

Bebek konusunu yeni düşünmeye başlamış biri olarak yaşımında 35 olduğunu söylersem acaba diyorum tüp bebek mi yapmalıyım.Eşimde sperm sıkıntısı var.Bitkisel bir karışım ve suda eriyen bir ilaç kullanıyor. Eylül- Ekim ve kasım gibi düşünüyoruz bizde. Tüp bebek tedavisi acılı mı ? Ve ya siz önce aşılama denediniz olmayınca tüp bebek mi yapmaya karar verdiniz? Aklım çok karışık .Kimi çok acılı ve ağrılı bir süreç olduğunu söylüyor , ne düşünmemem gerektiğinide bilmiyorum doğrusu...Tüp bebek sürecinde neler yaşadınız ? Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

kuzu bizde de morfoloji problemi var bana da öyle söylemişlerdi acaba istanbula falan mı artık gelsem diyorum sansımız daha mı iyi olur acaba bende ekimde dondurulmuşları düşünüyorum. dua edelim kuzu:)

Canım bizimde sperm sıkıntımız vardı 4 yıl önce direk tüp bebek denedik ve cok sukur tuttu dünya güzeli bir prensesim var. Ben tedavi sürecinde detaylara fazla takılmadım kişiden kişiye değişiyordur belkide ama ben hiç acı çektiğimi hatırlamıyorum doktoruma güvenip herseyi ona bıraktım strese girmeden akışına bıraktım ve kizima kavustum önümüzdeki ay dondurulmus 4 bebisimden 2 sini alicam göbüşüme allahım hepimizin yüzünü güldürsün insallah

inşlh bu sefer bebeğin sana tutunur...
tatlım geçmiş olsun septum ameliyatı nedir bilmiyorum ama kendi düşüncen ve maddi durumuna bağlı bence tüp bebek denemesi yapman eğer kaldırıım her anlamda diyorsan tüp bebek dene derim ben...
arkadaşım eğer çok çok önemli olsaydı tedavini falan erteler önce bu senin sorununa bakardı demekki çok fazla önemi yk ki üzerinde durmadı..i,nş hiçbi sorun yaşamazsın tedavide...
sayısına göre aşılama mı yoksa tüp bebek mi yapılacağı belirlenir cnm.
tüp bebek tedavisi acılı mı diye sormuşsun ya aslında acılı değil sadece kendine iğne yapıyorsun yumoşalrın büyüyünce onlar narkozlu olarak 15 dk. içinde alınıyor ve ardından 3 veya 5 gün sonra bebekler transfer ediliyor anlıcan acılı mı dersen bana göre en en en muhteşem anlar o tedavi anları çünki ben 8 senedir bu yola asla giremedim şimdi bende nasipse deneme yapıcam o yüzden o iğneler o anlar benim için hayaldi gerçek olucak inşlhh
ne kadar acılı olsa da olmasa da bebeklerimize giden yol da herşeye razıyız...

mrb arkadaşlar .. geçen ay tüp bebek tedavisine başladık hersey çok güzel yolunda gidiyrodu yumurta toplandı işlem bitti bi tlf geldi hiç döllenme olmadı tüp bebek transferiniz iptal diye ... neyse o psikolojiyi yeni yeni atlattıktan sonra tekrar tedaviye başladık bu sefer tedavi şeklim değişti doğum kontrol hapı verdi dha 2 tanede vitamin hapı ile başladık bakalım. benim sormak istediğim siz hangi protokolle başladınız hangi ilaçları kullanıyorsunz tedavi başlamadan

Merhaba arkadaşlar.Temmuz ayında başlayan tedavim kısmetse Eylül sonu gibi sonlanıcak.3 tane dondurulmuş embriyom var ve onlar transfer edilicek.39 yaşındayım ve ilk tüp bebek denemem.Ve inşallah son denemem olur....

Canım geçmiş olsun,inşallah bu tedavinde bol bol kaliteli yumurtaların olsun.Ben kısa protokolle başladım.tedaviye başlamadan sadece Folic Acid verdi Dr 'um.tedavi sırasında da Gonal F kullandım.

Canım benim de 3tane FrigoCan'larım var)Dr'um ya 2 şini transfer edip 1'ini dondurabilrim yada 3'ünü birden transfer edebilirim diyor.Ben de hem çikolata kisti hem de rezerv azlığı var.ya ilk denemede tutmazsa acaba 1 tanesini hazırda tutsam mı diye kafamda soru işaretleri var.Acaba Sana kaç embriyo transfer edilecek ,bilgi verirsen sevinirim))

Zeynep'cim ilk önce sana kendimden bahsedeyim.39 yaşındayım 17 yıllık evliyim uzun ama çok uzun bir zaman önce 1 doğal hamileliğim var ama o da kürtajla sonuçlandı((Eşim çocuk istemediği için çok uzun yıllar boyunca korunduk.sonra istediğimizde ise çocuğumuzun doğal yollarla olamayacağını öğrendik!!!Bir olağan jinekolojik muayene de çikolata kistim olduğu tespit edildi ve biz bir anda kendimizi Tüp bebek tedavisinde bulduk))
Dr'la ilk konuşmada yaşımın bir dezavantaj olduğu çikolata kistimin yanında yumurtalık rezervimin de az olduğun tespit edildi ve direk tüp bebek yapmam gerektiğini söyledi(Dr 'un zorlu bir sürecin beni beklediğini buna hazır olup olmadığımı sordu...Tabi ki hazırdım
Çok yüksek dozlarla iğnelerime başladım.Ilk birkaç gün heyecandan ellerim titriyordu.Ama İnan ol ki hiç acımadı canım yanmadı!!Opu da çok kolay geçti azıcık ağrım ve kanamam oldu ...herşey çok ama çok kolay oldu...şimdi 3 tane dondurulmuş embriyom var kısmetse Eylül sonu gibi de transferim))
Bence hiç buralara takılma gözünde büyüttüğün gibi korkulacak birşey yok.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Hayırlı olsun canım.Dr'umuz aynı))

Canım geçmiş olsun,inşallah bu tedavinde bol bol kaliteli yumurtaların olsun.Ben kısa protokolle başladım.tedaviye başlamadan sadece Folic Acid verdi Dr 'um.tedavi sırasında da Gonal F kullandım.
saol canım inş... ilt tedavm ultra uzun protokoldü. ayrıca drum hulusi bülent zeyneloğlu bilmiyorm çok zor bi süreç herkese rabbimbol sabır versin ins

arkadaşlar bir tavsiye eğer tedavi olduğunuz merkeze yakınsanız göbüş iğnelerinizi orada yaptırabilirsiniz ben kendim yapmaya çekindim her sabah merkeze gidip yaptırdım zaten 2 günde bir drum kontrol için çağırıyordu kısa protokoldu benimkisi acısız ağrısız geçmişti.

Perşembe günü rahim filmim çekilecek zaman geçmiyor artık bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…