2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

Amin canım tabiki herşey kısmet bekleyip görmek lazım dr da söyler artık ne gerekiyorsa. Bi daha ne zaman gidiyon kontrole :)
Yarın kontrolüm var canım belli olur belki yumurta toplama işlemi ne zaman yapılacağı falan bakalım eşimde test vermişti bakalım sonucu ne çıkacak İnşallah ileri hızlı artmıştır

sağolasın cnm bunları temin edince ne kadarlık kısmı karşılanıyo ki devlet tarafından eşimle aksam konustuk şu an ilaç kullanıyo ilaçlar bitsin bi iki ay bekleyelm en azından sayı aşılamaya yetecek kdr artar belki diyo bense bi an önce tüpe geçelm hayırlısı ile bebişimizi alalm kucağımıza diyorm ama cuma gitcz dr a bakalm ne diyecek

bişey değil canım ben ilaçlara raporlu 870 verdim ama bazı eczaneler 950 diyo nedense bilmem. sen sorar öyle alırsın hastaneye 410 verecektim dr 750 ama tedavim yarım kaldığı için vermedim önümüzdeki ay kısmetse özelde sormuştum ilaç parası aynı şekilde hastane 1500 falan demişti her durumda ücretli yaptırdığından karlı oluyorsun. eşin bekleyelim demiş ama zaten tüpe başlaman 2-3 ayını alır en az. belgeleri anca tamamlarsın 1 aşılama 1 ayı buluyo zaten canım ama tabiki dr ne diyecek bakalım ona göre bir yol çizersiniz hayırlısıyla.

Arkadaşlar merhaba;
ben de aranıza katılıyorum ama çok korkuyorum. 10 yıllık evliyim, ilk 5 yıl korunduk, 5 yıldır da uğraşıyoruz ama olmuyor.Benim sorunum küçükken apandisit ameliyatı olmuştum, ona bağlı tüplerim tıkanmış, bu da gebe kalmama engel oluyormuş.Aslında birkaç yıldır doktora gidiyorum, önce takip, sonra aşılama denedik olmadı.Sonra rahim filmi istedi, orada anladık tüplerin tıkalı olduğunu.Şimdi her iki tüpümü de aldırmam gerekiyormuş.Bu arada hormon tahlili de istedi doktorum.Bilmiyorum çok korkuyorum.Bu arada eşimin işi nedeniyle Anadolu yakasına taşınıyoruz, önereceğiniz doktor, merkez varmı?Şimdiden çok teşekkürler.

anladm cnm peki hiç belge filan almadan direkt tüpe gitsek uygun günde ilaç kullanmaya baslayıp hemen oluyor ama dimi rapor cıkarmak istersek 3ay filan sürüyo, cuma gelsinde netleşsn artık yaa eşim bnm içim rahat aşıda tutar bizimki diyo ama bnm pek umudum yok

Arkadaşlar merhaba Bende yazmak paylaşmak istedim 4. denemem transferimin 2. günü umutla beklıyorum Yasım 40 tüplerim yok ve uterusum doguştan normal degil birsürü ameliyat oldum yani yapışıklık riskim de var ama bekliyorum bebişlerimi ALLAH nasip etmeyecegi şeyin hayalini bile kurdurmazmış haydi bakalım kimse umudunu kaybetmesin inşallah anne olacagız saglıklı hayırlı ömürlü evlatlarımız olacak

inşallah artmıştır canım bekliyorum haberlerini ben heyecanlanıyorum senin yerine
Canım kontrolden geldim. 12 yum var 12 13 mm boyutlu.yum çatlamasın diye cetrodite igneye başlamamı söyledi doktor. Eşimin değerleri de çıktı
Sayı : 153 milyon
Konsantrasyon : 48 milyon
Toplam hareketli : % 58
ileri hareketli % 2
Morfoloji; % 1

kızlar bu morfolojinin kaç olması lazım en az

Merhaba canım hoşgeldin. Rabbim İnşallah bu çektiklerimizin sonunda yüzümüzü güldürür inşallah. Benim bi ark. Bahçe ci de yaptırdı çok iyi bi merkezmis tuttu tüpü anadolu da mı avrupada mı bilmiyorum canım

Canım benim çok cefa çekmişsin inşallah 10 gün sonra sefasıni sürersin rabbim nasip eder pozitif değeri görürsün canım

çok teşekkür ediyorum ilgine, evet ben de Bahçeci hakkında iyi şeyler duydum, ama acaba başka deneyen ler varmı orada?Onların da fikrini almak isterim, arkadaşının ilk denemsimiydi, onun problemi de tüplerindemiydi?

Evet canım ilk denemesi
,erkek infertilitesi sorunu vardı Canım. belki burda yaptıran vardır canım daha iyi yardımcı olur.bu ay mı denemeyi düşünüyorsunuz.

senin yumurtalar güzel. inşallah olacak tatlım ya eşin için keçi boynuzu kürü denedinmi hiç. iyi olduğunu söylüyorlar. ben tozunu aldım bala karıştırıp ikimizde kullanıyoruz gerçi eşimde sorun yok ama spermin kalıtesini arttırıyormuş keçi boynuzu. morfoloji düşük olsada tedaviye devam ediyorsun değilmi sonuçta moralini bozma hiç herşey güzel olacak. inan.

canım o senin bileceğin şey yani istersen raporsuz da yaptırabilirsin. sadece daha fazla masrafın olur. bi de dr bazen tüp öncesi 1 ay tedavi veriyo. sonra başlıyo ama seni artık dr yönlendirecek bakalım hayırlısı.

Yok canım devam tedaviye engel değil dediler. Yumurta toplandığı gün en azından % 4 olsa iyi yani o zamana kadar ilaç kullanacak keçi boynuz u kullandık canım. SİZİN SORUN var mıydı canım yarın yine kontrol var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…