hayırlısı olsun.allahım yardımcın olsun.rıdvan erdemırde yılların doktoru.ınşallah en kısa zamanda alırsın bebeğını kucağına.Rıdvan Erdemire gidiyorum. Raporlu 2000 istedi. Raporsuz 4500 tl. Antalya uzak bana Denizli de işim çabuk hallediliyor. Tuttum Erpa yı. Biraz eski falan ama olsun. Rapor almaya çalışacağım tabii. Çok ıvır zıvır isterlerse almam yani. Hastane ye git gel bıktım yani.
ben oldum canım tuplerımın ıkısındede hıdrosalpenks vardı.laparoskopi amelıyatı ıle tuplerımınn bağlantısı kesıldı.ondan sonra tup bebekle hamıle kaldım bır oğluşum var darısı başınaBugun itibari ile tüp bebek kararı aldık. 37 yaşındayım. Bir tüpüm tıkalı. Hidrosalpinks operasyonu sonrası Ekim ayında tedaviye başlayacağim Bahçeci'de. Doktorum Eylül sonu embriyo üretip dondurup sonrasında da ameliyat olabileceğimi söyledi. Ya da önce olup 1 sonraki ay tedaviye başlanabileceğini. Bu konuda biraz kararsızım. Önce olup bayramda dinlenip, ozon, akapunktur ve yoga ile vucudumu dinçleştirmek daha mantıklı geliyor Ekim e kadar. Daha önce hidrosalpink operasyonu olan varsa bilgi verebilir mi?
Herkesin hayallerine kavuşmasını dilerim.
Sevgiler
Tebrikler inşallah benim de aynısı olur:) Nerede yapılmıştı operasyon ve tüp?ben oldum canım tuplerımın ıkısındede hıdrosalpenks vardı.laparoskopi amelıyatı ıle tuplerımınn bağlantısı kesıldı.ondan sonra tup bebekle hamıle kaldım bır oğluşum var darısı başına
Canim abimin de morfoloji bayaa sorunluydu 2.tup bebek denemelerinde tuttu.sonra dustu ama onlarda genetikle ilgili problem vardi.karisiyla ikisinin embiryosunda ciddi genetik problem vardi.sen icini ferah tut ki bebisin etkilenmesin ruh halinden.ben esime diyorum beni tup bebek surecinde hic uzme kizdirma cunku zaten zor bir surec destek gormeliyiz.TE="devrim7779, post: 36762394, member: 323077"]Asilama ihtimali dusuk oldugu icin biz de direk tup bebege karar verdik.ekim sonu gibi insallah olacak.kadin dogumcumdan dun transferle ilgili bilgiler aldim.sizlerle paylasmak istedim hemen.bu arada doktorumda kendi tup bebek isleminde de aynilarini yapmis.transfere cok sivi icip sokuyorlar trsnsferden yarim saat sonra falan kalkip wc.ye gidebilirsiniz diyorlarmis.doktorum bana ne yap et kalkma altina lazimlik iste oraya yap dedi.tibben kanitlanmis bir faydasi bilinmiyor ama zaten zor gebe kaliniyor hersryi garantiye almak lazim diyor.hemsireler inatla sizi kaldirmaya calisirlarmis birseyler uydurup yatmak gerekliymis.en az 1.5 saat.sonrasinda yatmak lazim.tavuk gibi yatacaksin diyor kisacasi.embiryo da tutunacsksa eger transferden sonrski 2-3 icinde tutunurmus.yani ilk 2-3 gun en onemlisi.ve simdiden folik asit kesinlikle ihmal edilmemeliymis.morfoloji bozuklugu olan arkadas umutsuz olma artik morfoloji bozuklugu genetigi etkileyecek kafar ciddi bir durum degilse artik hic onemli degil.o sekilde olan niceleri hamile kaldi.olacagi varsa tibbin da gelismesiyle olur zaten insallah.[/QUOTE
İnşallah sorun olmaz morfoloji dediyin gibi.buarada teşekkür ederim paylasimin icin.Benim SAT avgustos 12 .Eylulde hastalanirsam ben de tup bebek tedavisi icin doktorla gorusecegim, kadin dogum doktorum tup bebeye yonlendirdi artik yapacagim bi sey yok dedi.Her sey kismet burda bir birimize destek olursak en azından bu sureci daha kolay atlatiriz
ınşallah arkadaşım.tup bebek ve operasyon antalya tup bebek merkezinde oldu.Tebrikler inşallah benim de aynısı olur:) Nerede yapılmıştı operasyon ve tüp?
TE="devrim7779, post: 36762394, member: 323077"]Asilama ihtimali dusuk oldugu icin biz de direk tup bebege karar verdik.ekim sonu gibi insallah olacak.kadin dogumcumdan dun transferle ilgili bilgiler aldim.sizlerle paylasmak istedim hemen.bu arada doktorumda kendi tup bebek isleminde de aynilarini yapmis.transfere cok sivi icip sokuyorlar trsnsferden yarim saat sonra falan kalkip wc.ye gidebilirsiniz diyorlarmis.doktorum bana ne yap et kalkma altina lazimlik iste oraya yap dedi.tibben kanitlanmis bir faydasi bilinmiyor ama zaten zor gebe kaliniyor hersryi garantiye almak lazim diyor.hemsireler inatla sizi kaldirmaya calisirlarmis birseyler uydurup yatmak gerekliymis.en az 1.5 saat.sonrasinda yatmak lazim.tavuk gibi yatacaksin diyor kisacasi.embiryo da tutunacsksa eger transferden sonrski 2-3 icinde tutunurmus.yani ilk 2-3 gun en onemlisi.ve simdiden folik asit kesinlikle ihmal edilmemeliymis.morfoloji bozuklugu olan arkadas umutsuz olma artik morfoloji bozuklugu genetigi etkileyecek kafar ciddi bir durum degilse artik hic onemli degil.o sekilde olan niceleri hamile kaldi.olacagi varsa tibbin da gelismesiyle olur zaten insallah.[/QUOTE
İnşallah sorun olmaz morfoloji dediyin gibi.buarada teşekkür ederim paylasimin icin.Benim SAT avgustos 12 .Eylulde hastalanirsam ben de tup bebek tedavisi icin doktorla gorusecegim, kadin dogum doktorum tup bebeye yonlendirdi artik yapacagim bi sey yok dedi.Her sey kismet burda bir birimize destek olursak en azından bu sureci daha kolay atlatiriz
Tatlım bugün adetin 3. Günü gittim doktora hormon a baktılar ve alttan muayene oldum şükür sorun çıkmadı ilk iğne mi bugün oldum. İnşallah canim sende gelecek ay başlarsın tedaviye.yani mutlaka olmaması daha hayırlıdır da bıktım gidip gelmekten ardeşenden trabzona ötobüsle en az 2,5 saat hiçbirşey yapmadan yoruldum nisan ayında karar verdim hep erteleniyo. bende haşimato troit var bazen yükseliyo ilaçla düşüyor 1 aya da ne bileyim işte hemen akıyor çeşmeler. sen üzülme ama herşeye olumlu bak. herşey güzel olacak inşallah senin için de. hadi hayırlı olsun şimdiden. sen trabzondasın sanırım. Allah yardımcın olsun canımal şimdiden nazar boncuğu taktım sana uğur getirsin
cnm nasılsın iimisinmerhaba kızlar bakıyorum da yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgelmişler. geçmişi okuyamadım. birazdan okumaya çalışırım:)
tedaviler de başlamış allahın izniyle..
rabbim hayırlarla sonuçlandırsın inşallah. bende 22-23 gibi adetimin 2. gününe denk gelen günde gideceğim.
çok az kaldı çookkk
Çok sevindim canım senin adına inşallah işlerin hep yolunda gider ve sonucunu alırsın hayırlısı ile bakalım benim durumumum da ne olur o da hayırlısı neyse o olsun. İğneni saatinde yap canım grsrz yineTatlım bugün adetin 3. Günü gittim doktora hormon a baktılar ve alttan muayene oldum şükür sorun çıkmadı ilk iğne mi bugün oldum. İnşallah canim sende gelecek ay başlarsın tedaviye.
Inşallah yarım kalmaz tedavim.sende inşallah hayırlısı ile tedaviye başlar güzel sonuçlarını alırız tatlım.igneleri saat 5 e ayarladim 225 doz la başladı doktorum indallah sonu güzel olur görüşürüz tatlım arada gel uğra burayaÇok sevindim canım senin adına inşallah işlerin hep yolunda gider ve sonucunu alırsın hayırlısı ile bakalım benim durumumum da ne olur o da hayırlısı neyse o olsun. İğneni saatinde yap canım grsrz yine
Merhaba canım az kalmış senin adetin e hayırlısı ile tedaviye başlar güzel sonuçlar alırız İnşallah.merhaba kızlar bakıyorum da yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgelmişler. geçmişi okuyamadım. birazdan okumaya çalışırım:)
tedaviler de başlamış allahın izniyle..
rabbim hayırlarla sonuçlandırsın inşallah. bende 22-23 gibi adetimin 2. gününe denk gelen günde gideceğim.
çok az kaldı çookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?