- 27 Eylül 2011
- 881
- 451
- 158
evet bizde bahcecide tedavj goruyoruz dr esimede ayni ilacdan verdi bizde sonucu merak ediyoruz ins. Ise yararKizlar sperme incir ve aycekirdegi de iyi geliyormus.bir de morfoloji icin doktor abime proxeed plus onermisti ve sonrasinda spermlerinde bayaa artis olmustu.bahceciye de gitmislerdi memnunlardi.ama onlara transfer yapamadi.embiryo kalitesi kotuydu.esinin yumurtasiyla abimin spermi arasinda genetik sorun olusmustu.kuzenim de bahcecide yaptirdi simdi ikizleri var.
Cok iyi bir klinik fakat cok pahaliçok teşekkür ediyorum ilgine, evet ben de Bahçeci hakkında iyi şeyler duydum, ama acaba başka deneyen ler varmı orada?Onların da fikrini almak isterim, arkadaşının ilk denemsimiydi, onun problemi de tüplerindemiydi?
yaa bizimde %2 çıkmış son testlerde önceden daha iyiydi klomen kullanıyo yükseltecek sayıyı derken düşmüş klomenin öyle bi etkisini duydunuz mu sperm çoğaltmak yerine azaltma yada önce düşüş snr artış mı yapar kiEn az 4 olması gerekir tup bebek tutması icin duymuştum. Bizimde sorun morfoloji o yüzden kararsız kaldik yaptirma konusunda
bizim de %14 idi sayıı 25 milynken şimdi sayı 1.5 milyona morfoloji malesef %2 ye düşmüş tüpün tutma ihtimali yok mu ki eşiniz ilaç filan kullanıyor muEn az % 4 olmalı canım % 14 ten büyük iyi değer sayiliyor. Sizin kaç canım bizim % 1 % 6 idi düşmüş:)
Var canım 1 tane sperm mi olanlar var tatlım biz yine şükür iyi durumdayız yeter canım tüp bebekte kadın daha önemli ilaclar yumurtalara cevap verecek falan filan hamile kalacak biz olduğumuz için tedavi aşamasında bizim herseyin yolunda gitmesi lazımbizim de %14 idi sayıı 25 milynken şimdi sayı 1.5 milyona morfoloji malesef %2 ye düşmüş tüpün tutma ihtimali yok mu ki eşiniz ilaç filan kullanıyor mu
iyi canım sevindim. bende rezerv azlığı var canım. bakalım ne zaman yumurta toplama olacak inşallah istediğin gibi olurYok canım devam tedaviye engel değil dediler. Yumurta toplandığı gün en azından % 4 olsa iyi yani o zamana kadar ilaç kullanacak keçi boynuz u kullandık canım. SİZİN SORUN var mıydı canım yarın yine kontrol var
Canım carsamba günü 15 yum gördü bugün dr en büyük yum 15.5 mm. Bakalım herşey kısmet bize bir yum bir sperm lazım gerisi allahın takdiri canım rabbim yanımızda olsun dualarımızı kabul etsin inşallahiyi canım sevindim. bende rezerv azlığı var canım. bakalım ne zaman yumurta toplama olacak inşallah istediğin gibi olur
Hayirlisi olsun canm... Bende asilama yapicaktik benim de ohss riski olduğu için tüp bebeğe döndük. 7 yumurtam oldu 5 dollendi. Banada beklicez dedi. Adet olduktan sonra transfer olacak. Sana nekadar sure verdi.Dün yumurtalarımız toplandı. 22 Yumurta çıktı...Döllenme sonuçlarını bekliyoruz. OHSS riski olduğu için doktor HGC aşısı yerine decapeptyl vurdu.Döllenen yumurtalar dondurulacak.Vucudun kendine gelmesi beklenecek dedi..Bu nedenle 2-3 tane döllenirse sürpriz olmaz dedi.Beklentimiz yüksek değil. 2. Tüp bebek yapılacak gibi duruyor. pgt yapılacağı için de en ez 10 tane embriyo istiyor.. Dua edin bize
mrb canım amiinn rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah senin de mi 22-23 eylülde olacak?merhaba alfa sanırım tedavi dönemimiz çakışacak o yüzden seni özellikle takip edeceğim:) rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahh
pgt genetik tanıydı dimi canım?bugun aradılar 7 tane embrıo olusmus .. bekleme suresı adet olduktan sonra bakılcak normale donmusse hormanlar transfer edılcek olmadı 2. adet beklencek ...ısste 7 tane sayı pgt ıcın yeterlı mı bılemedık bunlardan kaç tanesi saglıklı cıkcak ıncelendıgındebunları bekletıp tekrardan 2. tup bebek deneyebılırız ,zor bu karar sureci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?