2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

Kizlar sperme incir ve aycekirdegi de iyi geliyormus.bir de morfoloji icin doktor abime proxeed plus onermisti ve sonrasinda spermlerinde bayaa artis olmustu.bahceciye de gitmislerdi memnunlardi.ama onlara transfer yapamadi.embiryo kalitesi kotuydu.esinin yumurtasiyla abimin spermi arasinda genetik sorun olusmustu.kuzenim de bahcecide yaptirdi simdi ikizleri var.

evet bizde bahcecide tedavj goruyoruz dr esimede ayni ilacdan verdi bizde sonucu merak ediyoruz ins. Ise yarar

Kizlar gecen hafta esim sperm verdi doktora.kabi verirken gordum cok azdi spermler.normal iliskide de mi bu kadar az geliyor bilemedim.eger gerginlikten az cikmissa tup bebekte verirken de az olursa ve ya iyileri icerde kalirsa aklima cok takildi.dert edecek brsey daha buldum.azdi ya derdim.

En az 4 olması gerekir tup bebek tutması icin duymuştum. Bizimde sorun morfoloji o yüzden kararsız kaldik yaptirma konusunda
yaa bizimde %2 çıkmış son testlerde önceden daha iyiydi klomen kullanıyo yükseltecek sayıyı derken düşmüş klomenin öyle bi etkisini duydunuz mu sperm çoğaltmak yerine azaltma yada önce düşüş snr artış mı yapar ki

En az % 4 olmalı canım % 14 ten büyük iyi değer sayiliyor. Sizin kaç canım bizim % 1 % 6 idi düşmüş:)
bizim de %14 idi sayıı 25 milynken şimdi sayı 1.5 milyona morfoloji malesef %2 ye düşmüş tüpün tutma ihtimali yok mu ki eşiniz ilaç filan kullanıyor mu

bizim de %14 idi sayıı 25 milynken şimdi sayı 1.5 milyona morfoloji malesef %2 ye düşmüş tüpün tutma ihtimali yok mu ki eşiniz ilaç filan kullanıyor mu
Var canım 1 tane sperm mi olanlar var tatlım biz yine şükür iyi durumdayız yeter canım tüp bebekte kadın daha önemli ilaclar yumurtalara cevap verecek falan filan hamile kalacak biz olduğumuz için tedavi aşamasında bizim herseyin yolunda gitmesi lazım

iyi canım sevindim. bende rezerv azlığı var canım. bakalım ne zaman yumurta toplama olacak inşallah istediğin gibi olur

iyi canım sevindim. bende rezerv azlığı var canım. bakalım ne zaman yumurta toplama olacak inşallah istediğin gibi olur
Canım carsamba günü 15 yum gördü bugün dr en büyük yum 15.5 mm. Bakalım herşey kısmet bize bir yum bir sperm lazım gerisi allahın takdiri canım rabbim yanımızda olsun dualarımızı kabul etsin inşallah

Slm arkadaşlar bugün yumurta toplama işlemi yapildi. Ne kadar zormuş ya;( 7 tane toplantı kimi sizce

arkadaşlar merhaba, puregon 300'le 7 tane yumurtam oluştu doktor tüp bebek için 10 ve üzeri daha iyi olurdu dedi. ama yine de devam edeceğiz tüp bebek için. sizler kaç ünitelik ilaçlar kullanıyorsunuz ve kaç yumurtanız oluştu?

Dün yumurtalarımız toplandı. 22 Yumurta çıktı...Döllenme sonuçlarını bekliyoruz. OHSS riski olduğu için doktor HGC aşısı yerine decapeptyl vurdu.Döllenen yumurtalar dondurulacak.Vucudun kendine gelmesi beklenecek dedi..Bu nedenle 2-3 tane döllenirse sürpriz olmaz dedi.Beklentimiz yüksek değil. 2. Tüp bebek yapılacak gibi duruyor. pgt yapılacağı için de en ez 10 tane embriyo istiyor.. Dua edin bize

Hayirlisi olsun canm... Bende asilama yapicaktik benim de ohss riski olduğu için tüp bebeğe döndük. 7 yumurtam oldu 5 dollendi. Banada beklicez dedi. Adet olduktan sonra transfer olacak. Sana nekadar sure verdi.

bugun aradılar 7 tane embrıo olusmus .. bekleme suresı adet olduktan sonra bakılcak normale donmusse hormanlar transfer edılcek olmadı 2. adet beklencek ...ısste 7 tane sayı pgt ıcın yeterlı mı bılemedık bunlardan kaç tanesi saglıklı cıkcak ıncelendıgınde bunları bekletıp tekrardan 2. tup bebek deneyebılırız ,zor bu karar sureci

merhaba alfa sanırım tedavi dönemimiz çakışacak o yüzden seni özellikle takip edeceğim:) rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahh
mrb canım amiinn rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah senin de mi 22-23 eylülde olacak?
doktoruna sordunmu telefonla veya yüz yüze, bayrama denk geliyor transfer günü yada bikaç gün öncesine. sorun olurmuymuş?

pgt genetik tanıydı dimi canım?
pgt olmadan yapılamazmı peki? sağlıklı olanlar tutacak zaten. benim ilk denememde (bu ikinci olacak) 2. gün transfer ettiler çok kaliteli değil dediler. ama 1 tanesi tutmuştu kimyasal oldu. pgt istemesen? dualarımız seninle canım

Kızlar üşenmedim geçmişten tek tek hepimizin bilgilerini topladım. liste oluşturmak için hazırım bi nevi. şimdi fikir almak için soruyorum listede neler olsun.
aldığım bilgileri yazayım size;
1- yaş
2-sorun ( eşte ve kendisindeki sorunlar)
3- hangi hastane veya tüp bebek merkezinde tedavi oluyor
4-tüp bebeği kaçıncı kez yaptırıyor, tuttu mu tutmadımı gibi tedavi geçmişi..

eklenmesini istediğiniz bilgiler varsa mesajımı alıntılayıp cevap verirseniz sevinirim.
işin zor kısmı bitti.

dipnot: birde sadece 1 kez yazıp bilgilerini vermeyen arkadaşlar var. isimlerini ekleyeceğim ama daha sonra onlardan dönüş olmazsa isimlerini kaldırmayı düşünüyorum

birde tablo oluşturacak yer bende görünmüyor siz görebiliyormusunuz?

Başlık 1Başlık 2Başlık 3
İÇerik 1 içerik 2içerik 3
içerik 4içerk 5içerik 6

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…