İSİM SAT-BAT YAŞ SORUN MERKEZ GEÇMİŞİ AlxFa ? 28 Pcos-Hareket ve Sayı Belirtmek istemiyor 1 başarısız aşılama 1 tüp bebek sonrası kimyasal gebelik eryega ? 23 Pcos-Sayı ve varikosel Bahçeci Fulya ? kelebek3248 ? ? Sayı, morfoloji akrozomsuz sperm Genart ? saras88 ? 26 Pcos medicana 1 düşük, dondurulmuşta tutmadı, 3. tüp denemesi dondurulmuşlarla yapılacak aycan21 ? 35 azosperm ? 4 başarısız tüp bebek askbocegi ? ? ? ? 3 tüp bebek, 3.sü kimyasal umudum2 ? ? Morfoloji ve Sayı Bahçeci Umut 2 başarısız tüp bebek cycas ? ? ? ? ilk deneme dondurulmuşlarla yapılacak cantan3m ? ? azosperm ? 1 başarısız tüp bebek ecz06 ? 31 sebepsiz infertilite-rezerv azlığı ? tüp bebekte 1 dış gebelik cemrem29 ? 32 azosperm ? ? gunesates ? 29 sayı az, morfoloji 0 Amerikan hastanesi ilk tüp bebek snmdnz8 ? ? ? ? 1 başarısız tüp bebek, dondurulmuşlarla devam edecek candanote ? ? ? Fransa 6 negatif aşılama, 3 başarısız tüp bebek, 1 evladı var. aidana ? ? ? ? ? isterseninanma ? ? kalitesiz sperm ? ? matarani ? 31 ? ? 2 boş gebelik suareh ? ? çikolata kisti, tüpler sorunlu ? 4. tüp bebek denemesi negatif hayattt21 ? 25 erkek infertilitesi cerrahpaşa 1 başarısız tüp bebek brsn61 ? 26 ? ? 1 başarısız aşılama lamelifAmine ? ? ? ankara ? SEHER25 ? ? Pcos ? 6 düşük, 1 erken doğum akar8183 ? ? ? ? ? btd08 ? ? ? ? ? senyeterkiiste ? 41 ? Bahçeci Fulya ilk tüp bebek denemesi,dondurulmuşlarla yapılacak zeynepcicek ? ? ? ? 1 evladı var duacı ? 33 tüpler kapalı ? 1 başarısız tüp denemesi, dondurulmuşlarla devam keremmm ? ? ? Ankara başkent 2 olumsuz aşılama ecehan ? ? ? Ankara başkent ? jonguil ? 27 ? ? 2 başarısız aşılama, ilk tüp bebek denemesi oty ? ? ? ? ? umudihar ? ? ? ? ? emirbebekkk ? ? adet düzensiz Ankara medicana 1 normal yolla oluşan gebelik ve düşük leftere ? ? ? Ankara başkent ? rochak ? ? ? ? 1 başarısız tüp bebek hercaibulut ? ? ? ? 1 negatif tüp bebek denemesi, dondurulmuşlarla devam edecek saravona07 ? ? morfoloji Belirtmek istemiyor negatif tüp bebek, dondurulmuşlarla devam edecek PRENSES47 ? ? ? ? ? ozer3458 ? ? ? ? 1 ? ela54 ? 34 azosperm bahçeci 1 başarısız tüp bebek denemesi, dondurulmuşlarla devam edecek menzil54 ? ? ? Bahçeci Fulya 1 negatif aşılama, 1 negatif tüp bebek, dondurulmuşlarla devam edecek WishhDuygu ? 41 ? ? 2 negatif tüp bebek denemesi dygarslan ? 28 erkek infertilitesi ? 1 başarılı tüp bebek 1 evladı var, 2. tüp bebek dondurulmuşlarla olacak. bibebemolsa ? ? ? ? ? burcudalli ? ? ? ? 1 negatif tüp bebek, dondurulmuşlarla devam edecek a_gurur ? 30 ? acıbadem izmir 2 başarısız tüp bebek denemesi pontik123 ? 27 ? denizli 2 dış gebelik zeynepcim ? 35 erkek infertilitesi ? ? nz_meh ? ? ? ? ? RUYA38 ? 35 çikolata kisti, rezerv azlığı Kadıköy acıbadem 1 doğal yolla hamilelik ve düşük, ilk tüp bebek denemesi dondurulmuşlarla olacak elifcakmak ? ? ? ? 1 başarısız tüp bebek denemesi devrim7779 ? 35 ? ? ? rozajaden ? ? tüpler kapalı ? 2 başarısız aşılama dnzderya ? ? morfoloji ? ? okyanus34 ? ? tüpler kapalı ? 1. tüp bebek denemesi düşük Beyza_3434_bey ? ? ? ? ilk tüp bebek denemesi eftelya5353 ? ? ? Özel Karadeniz hastanesi 1 başarısız aşılama tüp bebek denemesi birsenbirbenbirdebebek ? ? ? ? 2 dış gebelik zepppp16 ? Pcos 1 başarısız aşılama yarenay8481 ? ? ? ? 1 5 başarısız tüp bebek denemesi lulinda ? 37 1 tüp kapalı ? _ AlxFa ? 28 Pcos-Hareket ve Sayı Belirtmek istemiyor 1 başarısız aşılama 1 tüp bebek sonrası kimyasal gebelik gulya_smdv ? ? morfoloji ? ? ecrin87 ? ? ? ? 2 başarısız tüp bebek, dondurulmuşlarla devam edecek mesuf ? 40 tüpler yok, uterus normal değil ? 3 başarısız tüp bebek denemesi
Tatlım selamkaderdaşlarım canlarım. düzenledim son listeyi. rabbim bu 60küsur arkadaşımızın hepsinin de hamile olmasını nasip eder inşallah. Son verdiğim liste üzerinden alıntılama yaparsanız sevinirim. Öpüldünüz.. Yarın iş var ben hala burdayım:) kaçtımmm
Canım merhaba nasılsın gittin mi doktor kontrolüne? Dün yumurtam toplandi 12 tane 8 tane olgun yumsenin yumurtalar güzel. inşallah olacak tatlım ya eşin için keçi boynuzu kürü denedinmi hiç. iyi olduğunu söylüyorlar. ben tozunu aldım bala karıştırıp ikimizde kullanıyoruz gerçi eşimde sorun yok ama spermin kalıtesini arttırıyormuş keçi boynuzu. morfoloji düşük olsada tedaviye devam ediyorsun değilmi sonuçta moralini bozma hiç herşey güzel olacak. inan.
Canım merhaba nasılsın gittin mi doktor kontrolüne? Dün yumurtam toplandi 12 tane 8 tane olgun yumaz çıktı yumurta bakalım ne zaman tranfer olacak bekliyorum embriyolog haber verecek. Rabbim hayırlı neyse onu versin inşallah sonu güzel olsun :)
Tatlım benim opu dün oldu bugün kaç yumurta döllendigi belli olacak bakalım 8 i dollenecek mi rabbim hepimize nasip eder inşallah. Tatlım sen başladın mı tedaviye ?Jonguil arkadaşım merhaba. Trabzonda oturmuyorum ama bende trabzonluyum. Allah yardımcın olsun canım. Bu arada 12 yumurta gayet iyi. 8 yumurtan döllenmiş o da çok iyi. Benim sorunum da erkek interfilitesi. Benim eşimin de morfoloji, hız ve sayı problemimiz var. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah tutar da bebek hasretin biter. Darısı da benim ve tüm olmayanların başına.....
Benim 4 eylül de oldu opu. 9 yumurta dollenmiş. ama bu ayki adette başlamayalım dedi tedaviye. Ginera verdi ondansonraki adette gideceğim. ama zaman geçmiyor ya
Doktorun kim? Ben bahçeciyle alakalı neredeyse tüm yorumları okudum. Anladığım kadarıyla dondurulmuşları koymayı tercih ediyolar. Dondurulmuş embriyolar çözündüğünde hala yaşamaya devam ediyosa demek ki iyi ve kaliteli. O yüzden dondurulmuş tercih ediyolar. Zaman dediğin çok çabuk geçer. Allah yardımcın olsun. Rahat ol. Bebeğin seni bekliyo
Güvenç bey doktorum . Çok memnunum kendisinden . sağlam adımlar atmaya çalışıyor. Aceleci değil ( benim gibi:)
Zaman geçsin minnoşlarımız gelsin daha fazla bekletmeden inşaallah.
Tatlım benim opu dün oldu bugün kaç yumurta döllendigi belli olacak bakalım 8 i dollenecek mi rabbim hepimize nasip eder inşallah. Tatlım sen başladın mı tedaviye ?
Evet canım daha belli değil opum dün oldu ya bugün kaç tane döllendigini söyleyecekler. Eşinin değerleri sayı ileri hız ve Morfoloji kaç canım ? Korkma tatlım tedaviye başlayınca bir şekilde ilerliyor inşallah Rabbim halimize a hayırlı neyse onu verir.allah hepimizin yardimcisi olsunHııı 8 taneden kaç tanesi döllenmiş belli değil yani. Benden ilk tüp bebeğimde 13 tane topladılar 10 tanesi döllenmişti. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin. Benim eşimin spermleri kaliteli olmadığından kaliteli olmadılar ama nasip kısmet meselesi işte. Cuma günü nasipse istanbula gideceğiz. Cumartesi randevumuz var. Bakalım doktor ne diyecek ona göre başlayacağız. Ama en erken önümüzdeki regl dönemimde olur. Ona da 1 ay var daha yeni bitti. Çok korkuyorum. Korkmuyodum ama ne bileyim acayip durumdayım....
İnşallah canım yaaa. Evin içinde pıtır pıtır bişe dolaşsa ne güzel olur yaaaa
Evet canım daha belli değil opum dün oldu ya bugün kaç tane döllendigini söyleyecekler. Eşinin değerleri sayı ileri hız ve Morfoloji kaç canım ? Korkma tatlım tedaviye başlayınca bir şekilde ilerliyor inşallah Rabbim halimize a hayırlı neyse onu verir.allah hepimizin yardimcisi olsun
Olsun canım 1 2 sperm mi olanlar var rabbim nasibine yazdiysa olur tatlım. Allahım dua eden kullarını geri çevirmezmiş İnşallah dua edelim başka Çaremiz yok zatenEşimin sperm sayısı 8 milyon, hızı ve morfolojisi sıfır......
öncelikle iyi akşamlar canım tüp bebek için önce muayane ediyorlar bir sorun yoksa tedaviye başlıyorlar eğer bir sorun varsa önce onu tedavi ediyorlar. Ben adana başkentte 2. tüp bebek denememi yaptırdım.Tutacak olursa her yerde tutuyor Adanaya ankaraya gitmiş ama yine de tüp bebeği tutmamış insanlar da çok geliyor illaki ankara olması önemli değil.Başkent hastanesi de mükemmel bir hastane.Bu arada kan uyuşmazlığının bir etkisi yok ona doğumdan sonra iğne yaptıracaksın.arkadaslar bende sitede yeniyim.ben 25 esim 28 yasinda ve esimin spermiogram sonucunda hareketsizlik %58 belirlendi.trental evicap klomen ve endol ilaclari verildi.ilaclar yan etki yapior ankara ya tup bebek icin gideceiz hangi merkezleri tavsiye edersiniz birde hemen tup bebek yapmiolar mi aylarca beklemek mi gerekio ?cok mu islem yapiolar tup bebek yaptirabilirsiniz onayini vermek icin?? heee bir de bnm kanim 0 - esimin A+ yani kan uyusmazligimiz var bu olumsuz bir etki yaratir mi tedavi surecinde
embryo tek hücredir devam eden günlerde bölünerek çoğalır.2-4-8 şeklinde yani senin embryon gelişiyor büyüyor.Arkadaşlar embriyolarin 8-9 hücreli olması nedemek acaba yeni basladik ta bilmiorum . bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?