2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

Selam kozlar benide ekler misiniz yas 34 endometrium ilk dneme ancak opu oldu nisanda donduruldu ay sonunda donmuş transferrr

Herkese selam o kadar çok topikte bulundum ki yaklaşık bir buçuk yildir Yoruldum bu topigimiz uğurlu gelsinnn.

Kisaca şöyle anlatayim iki yil önce kist ameliyatı geçirdim cukulata kistleri vardi Dr bana sormadan aik ameliyata geçerek tüpün birini almis 6 ay lucrin depot ile menopoza sokuldum hep yanlis tedaviyi yasadim sonra haziran 2013 te artik normal olamauacag olamayacagindan tedavi için görüşmeye gittimbir kkaç ayda kendim erteledim aralik ayinda karar verdik ama tam 4ay ertelendi kistler tekrar oluşmuştu her ay geri geliyorsun sonunda kist yok oldu ve 14nisanda 5yumos toplandi ancak diğer tek kalan tüpte sivi birikimi vardi transfer olmadi ve iki embriyo donduruldu ve rahim filminin ardından laparoskopi denendi ama basarili olunamadi sonra bir ay essure diye bir alet aradik sivi akisini engellemeye bulamadik sonra Dr cagirdi ve 5saat suren bir ameliyat ile siviyi tüpü cikardi kurtuldum 12agusyos ve 23 ağustosta peşpeşe adet olunca transf t bu aya kaldi 12simdr lucrin basladim bu hafta adet olmayi bekliom kontrol var ve estrofem baslancak inşallah 15gjn sonrada transfere buz bebeklere kizlar sizi bunalttim bu uzun hikayem ile hepimizin Rabbim yardimcisi olsun konisalim Dertleşelim......

arkadaslar bende sitede yeniyim.ben 25 esim 28 yasinda ve esimin spermiogram sonucunda hareketsizlik %58 belirlendi.trental evicap klomen ve endol ilaclari verildi.ilaclar yan etki yapior ankara ya tup bebek icin gideceiz hangi merkezleri tavsiye edersiniz birde hemen tup bebek yapmiolar mi aylarca beklemek mi gerekio ?cok mu islem yapiolar tup bebek yaptirabilirsiniz onayini vermek icin?? heee bir de bnm kanim 0 - esimin A+ yani kan uyusmazligimiz var bu olumsuz bir etki yaratir mi tedavi surecinde

Tatlım selam
Başlangıç Tarihi: 05.09.2014
Test tarihi: 02.10.2014
Sorun: erkek infertilitesi ileri hız Morfoloji
Geçmiş: 2 aşılama, ilk tüp denemesi
Hastane : özel karadeniz hastanesi

Canım merhaba nasılsın gittin mi doktor kontrolüne? Dün yumurtam toplandi 12 tane 8 tane olgun yum az çıktı yumurta bakalım ne zaman tranfer olacak bekliyorum embriyolog haber verecek. Rabbim hayırlı neyse onu versin inşallah sonu güzel olsun :)

Jonguil arkadaşım merhaba. Trabzonda oturmuyorum ama bende trabzonluyum. Allah yardımcın olsun canım. Bu arada 12 yumurta gayet iyi. 8 yumurtan döllenmiş o da çok iyi. Benim sorunum da erkek interfilitesi. Benim eşimin de morfoloji, hız ve sayı problemimiz var. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah tutar da bebek hasretin biter. Darısı da benim ve tüm olmayanların başına.....

Tatlım benim opu dün oldu bugün kaç yumurta döllendigi belli olacak bakalım 8 i dollenecek mi rabbim hepimize nasip eder inşallah. Tatlım sen başladın mı tedaviye ?

Benim 4 eylül de oldu opu. 9 yumurta dollenmiş. ama bu ayki adette başlamayalım dedi tedaviye. Ginera verdi ondansonraki adette gideceğim. ama zaman geçmiyor ya

Benim 4 eylül de oldu opu. 9 yumurta dollenmiş. ama bu ayki adette başlamayalım dedi tedaviye. Ginera verdi ondansonraki adette gideceğim. ama zaman geçmiyor ya

Doktorun kim? Ben bahçeciyle alakalı neredeyse tüm yorumları okudum. Anladığım kadarıyla dondurulmuşları koymayı tercih ediyolar. Dondurulmuş embriyolar çözündüğünde hala yaşamaya devam ediyosa demek ki iyi ve kaliteli. O yüzden dondurulmuş tercih ediyolar. Zaman dediğin çok çabuk geçer. Allah yardımcın olsun. Rahat ol. Bebeğin seni bekliyo

Güvenç bey doktorum . Çok memnunum kendisinden . sağlam adımlar atmaya çalışıyor. Aceleci değil ( benim gibi:)
Zaman geçsin minnoşlarımız gelsin daha fazla bekletmeden inşaallah.

Güvenç bey doktorum . Çok memnunum kendisinden . sağlam adımlar atmaya çalışıyor. Aceleci değil ( benim gibi:)
Zaman geçsin minnoşlarımız gelsin daha fazla bekletmeden inşaallah.

İnşallah canım yaaa. Evin içinde pıtır pıtır bişe dolaşsa ne güzel olur yaaaa

Tatlım benim opu dün oldu bugün kaç yumurta döllendigi belli olacak bakalım 8 i dollenecek mi rabbim hepimize nasip eder inşallah. Tatlım sen başladın mı tedaviye ?

Hııı 8 taneden kaç tanesi döllenmiş belli değil yani. Benden ilk tüp bebeğimde 13 tane topladılar 10 tanesi döllenmişti. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin. Benim eşimin spermleri kaliteli olmadığından kaliteli olmadılar ama nasip kısmet meselesi işte. Cuma günü nasipse istanbula gideceğiz. Cumartesi randevumuz var. Bakalım doktor ne diyecek ona göre başlayacağız. Ama en erken önümüzdeki regl dönemimde olur. Ona da 1 ay var daha yeni bitti. Çok korkuyorum. Korkmuyodum ama ne bileyim acayip durumdayım....

Evet canım daha belli değil opum dün oldu ya bugün kaç tane döllendigini söyleyecekler. Eşinin değerleri sayı ileri hız ve Morfoloji kaç canım ? Korkma tatlım tedaviye başlayınca bir şekilde ilerliyor inşallah Rabbim halimize a hayırlı neyse onu verir.allah hepimizin yardimcisi olsun

Eşimin sperm sayısı 8 milyon, hızı ve morfolojisi sıfır......

benım kı pgt şart ... çünkü kromozom taşıyıcıılıg çıktı eşimde ... sagklıklı gebelık ıcın pgt onerıldı ... embrıolar gonderıldı beklıoruz ... acaba şunu da eklesek kaç emrıo olustuuu ??

öncelikle iyi akşamlar canım tüp bebek için önce muayane ediyorlar bir sorun yoksa tedaviye başlıyorlar eğer bir sorun varsa önce onu tedavi ediyorlar. Ben adana başkentte 2. tüp bebek denememi yaptırdım.Tutacak olursa her yerde tutuyor Adanaya ankaraya gitmiş ama yine de tüp bebeği tutmamış insanlar da çok geliyor illaki ankara olması önemli değil.Başkent hastanesi de mükemmel bir hastane.Bu arada kan uyuşmazlığının bir etkisi yok ona doğumdan sonra iğne yaptıracaksın.

Arkadaşlar embriyolarin 8-9 hücreli olması nedemek acaba yeni basladik ta bilmiorum . bilen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…