- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
işte benim sorunum listeye uyamamam.. öğlen köfteyi nasıl yapcamben:) tavuk balık falan.. çalışıyorum önüme ne gelirse yiyorum açıkçası:)
58 kiloyum 164 boy. fazla sayılmaz ama versem fena olmaz:)
amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin. dış gebelik kan değerleriyle belli oluyormu?
değerlerin güzel artmış maşallah. inşallah bidaha yaşamazsın canım.
canımmm aramızda 1 gün var. benim 3. günüm bugün. inciri ihmal etme kesinlikle gör bak gittiğinde çok güzel yumurtaların olacakgolan f 225 lik dozda başlamışsın da 450 lik mi 900 lükmü peki? benim 900 lük.
dualarımız seninle canımm inşallah güzel sonuçları yazarsın buraya.
canım çok sevindim adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kizlar bugun doktora gittim 5 haftalik mis keseyi gorduk
Ben sizinleyim guzeller sansli geldinix bana ve inanin esimden sonra hsmile kaldigimi ogrenen ilk kisiniziz seviyorum siziaha buraya hamile rum :) yukarida burasi hareketli uraya gel gidek yazisindan sonra alfa seninle ikimiz kaliriz bu topikte...
selamlar..tüpcüden cıktık eve geldik. yumuşlarım 4 tane gelişmiş, 1 tane gelişme gösterebilir, 6 tane de az gelişmiş miş. puregon verdi. ve catlamasınlar diye gene adı orangutana benzeyen hazır doz igne. 2 gun kuıllanacagım. cuma gunu kontrol. cumadan sonrada gunlık kontrollere başlıcakmışız..
yahu sizler benden daha fazla igne yapıyorsuınuz allah hepinize kolaylık versin.. cok yıpratıcı bir sürec. inşşalah emek ve paralarınız boşa gitmez herkez istedigine kavuşur.[/QUOT
bende 2-3 taneden fazla gelişmedi doktor bunları toplamanın pek faydası olmaz dedi tedaviyi 2 ay sonraya erteledik. ne bileyim çok üzüldüm. inşallah seninkiler tutarda en azından birimiz sevinmiş oluruz. şansın bol olsun arkadaşım
maşallah çok sevindim hayırlı olsunstres yapma şekerim oraya ekliyeyim diye sormadım rahatla biraaaazz:) günü bile şaşıyor stres olunca
süpeeeeeeeerrrrrrrrrr allah nazarlardan korusun yaa çoookk sevindim. darısı başımıza inşallaahhhh.
bize de dua et noluuurrr
kaç tane yumurtan olmuştu iyisin değilmi şimdi. zormu yumurta tplanması birde transfer ne zaman. susuyorum çok soru sordum heraldeben yeniyim :) e sen ve alfa. toplamda 3. yillardan beri yazdigimiz topix biz ne zaman cifti gorucez topigiydi e cogu gebe kaldi hatta 2.ciyi dogurdu. oraya kimseler gelmez oldu ve ölü topic olarak bir yerlerde duruor. tecrubelerimize gore geve kalan topic degistirir vakti varsa tabii. yoksa bilg. on off tusuba bile basamaz :))))
kaç tane yumurtan olmuştu iyisin değilmi şimdi. zormu yumurta tplanması birde transfer ne zaman. susuyorum çok soru sordum heralde
BENİM 3 TANE OLDUĞUNDAN TEDAVİ SONLANDIRILDIcok soru sormadin. ben kapattim kk. uyudum uyandim simdide uyku turmutor poofff... yerimi yadirgadimdaha toplama olmadi 11. gunumdeyim. 14-12 mm arasinda yumslarim. buyutucu ignelere devam. toplama gunu pts sali gibi duruor da bakicaz artik..
inşallah herşey istediğin gibi olur tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallahBENİM 3 TANE OLDUĞUNDAN TEDAVİ SONLANDIRILDI
BENDE NÖBETTEYİM İNŞALLAH UYKUN GELİR. SÜT İÇ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?