2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

teksen camlibel de ggecen sene arkadasim islem gordu. 3 ay tedavi iptal 4.ay 3 yumurta ile denendi ve tuttu dogurdu filan. bunu da bilince dokt. inanasim geldi :) ne biliyim benim kadar umutsuz ve yuzu asik hastada yok merkezde herkes bir umitle gidiyor geliyor. ben notr kalmayi istiyorum.

mehtapcım çekildin mi hsg

arkadaşlar merhaba;

bugün tedaviye başladım çok mutluyum. Bahçeci Umutta yaptırdığım için, o topikte daha çok yazıyorum, bilginiz olsun istedim. İnşallah hayırlı olur

TE="balgonul, post: 37123211, member: 625822"]Mrh ben bu ay yaptırdım ve 5 haftalık gebişim ve bugün ultrasonda kese göründü 6mm bebişim[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım cok sevindm rabbim bebisleri mız i kucagimiza almayi nasip etsin benim de bebisim 6 haftalik

canımm yhaa ne zamandır gıremedım rabbımm nasıp etsın ınsaallahh.basen dusunuoum bole uzulmemıs olmuo dıe dert etmemıs allaha olan teslımıyetsızlıgımızden mı dıe.cunku o emretse 70 yasında da olsak dogum yapabılırız..rabbımm gonlundekılerı hayra cevrsın en kısa zamanda gerceklestırsın ınsaallah

arkadaslar haftaya bayram bıtmıs olacak 11 ınde banka sınavım var ve dırek allah saglık verırse ılk ısım ank tup bebek tedavısı ıcın gıtmek olacak...bırcok konu baktım adamakıllı bısı yok...ankarada tup bebek tedavısı olan var mı hangı dr onerıosunuz cok kararsızım ...bu arada hatırlatayım esımde hareketsızlık oranı bıraz dusuktu..

Canim ben ankarada basladim tedaviye.sonuc ne olur bilmiyorum ama bende guven uyandirdilar.anatolia hakan yaraliya gidiyorum.cevremde kadin dogumcu iki tanidigim da direk hakan yarali dedi o yuzden gittim.dusunursen merak ettigin seyler olursa cevaplarim seve seve...

TE="balgonul, post: 37123211, member: 625822"]Mrh ben bu ay yaptırdım ve 5 haftalık gebişim ve bugün ultrasonda kese göründü 6mm bebişim
Hayırlı olsun canım cok sevindm rabbim bebisleri mız i kucagimiza almayi nasip etsin benim de bebisim 6 haftalik[/QUOTE]
Amiiiinnnnn

ewet bende bıraz net uzerınde arastırdım hakan hocayı cok duydum .buyuk ııhtımal ona gıdeceım hem konaklama ımkanı var cunku ank da oturmuoum.pekı randevu ıle mmı gıtmem gerek yoksa dırek gıtsem olur mu?ılk asamalar neler yanı once tahlıller mı yapılıo tahlıller ıcın adetın 3. gunu mu oluo ?

aranıza yeni katıldım kızlar,
bende 2 aşılama denedim olumsuz, regl günümü bekliyorum çarşamba yada perşembe olmam lazım ki en geç cuma muayene olmam lazım tüp bebeğe başlıyoruz kısmetse, perşembeye kadar gelmezse benim kırmızılar bi daha aya kalacak umarım en geç perşembe olurum, yeditepe üniv.hastanesinde yaptıracağım fkri olan var mı?
bir de ben aşılama yaptırırken ananası okumuştum bi yerden ve 3 mü 4 mü yumurtam olmuştu, yine ananas ve incir yicem bu sefer de, etkili olur inş.

Aramıza hosgeldin gucci insallah 3uncu denemende bebisine kavusursun ananasi bilmiyorum ama incir etkili onu biliyorum gerci benim asilamalarimda tutmamisti 2 defa denedik birde dusugim olmustu asilama dan once ekim ayinda tup bebek ysptiricktim ki kendiliginden hamile kaldim 6 haftslik bebisim tedsvi donemimde surekli incir yiyiyordum ve doktorjm yumurtalarimin cok güzel gelistigini soylemisti ama asilamalarim tutmuyordu icini ferah tut ve incir e devam

Ben butun hormon tahlillerimi yaptirip gittim.tabii esimin tahlilleri ve rahim filmim.hepsini hemsireler bilgisayara kaydediyor doktor inceliyor.rahim filmine doktor direk kendisi bakiyor.misafirhanesi yanlis kalmadiysa aklimda kisi basi 40 liraydi.telefonla randevu alabilirsin.alsan iyi olur yogunlar cunku.

istedigim tarihe 13 ekim e anatolia ya genart a ve centrum a randevu aldm bakalim hakan bey recai bey ve volkan bey ongorusmeler sonucunda kesin yargimi paylasirim hmmm bn regl bi hafta once gitmis olacaim hormon cekilemem de rahim film i cekerler mi acaba onun icinde regl donemi mi beklenio ?

Bence doktorlar hormon degerlerini gormek isterler.adetin 3.gunu ve 21.gunu testleri gerekir.rahim filmi adetin 10.gunu gibi cekiliyor.tup bebekte illa sart degil sanirim ama benim ki bakmisti rahim filmime.asilama olsa kesinlikle gerekli derdim ama tup bebekte degil sanirim.ama hormonlari isterler.yani ekim ayi onlari yaptirsan kasima kalabilir tup bebek sanirim.kendini bunlari duyabilirsin hazirla hayal kirikligi yasama diye soyluyorum.su da olabilir su aralar 21.gundeysen o testi yaptirabilirsin.adet olunca da digerlerini ve o arada da tedavi baslar belki doktoruna bagli tabii.

Slm35831827, member: 565147"]yok canm hic tedavi olmadik 4_5 yavas hareketli cikti. sonra bezmialemin dekani prof ali ihsan tasciya gittik esimin sag testisi islevini yitirmis soldada ileri derece varikosel varmis hoca ameliyat cok faydali olmaz dedi ama biz yinede ameliyat olduk ameliyat sonrasida prof saracoglu stesinden bal polen ari sutu ve keciboynuzu kullandik. ameliyattan 2 ay sonra test sonucu 4_5 hareketli 5_6 hareketsiz sperm goruldu die cikti. eylule kadar kürlere devam edip sonra tüp bebek deniycez. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip eder insallah.[/QUOTE]
Slm tedavinin sinucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…