Dualarımız sizinle.Allah yardımcınız olsun...meraba arkadaslar bende basladim tedavime bahceci fulya da bugun ignelerde 5. gunum dun doktora gittik yumurtaliklarin cok iyi cevap vermis ignelere dedi dozunu dusurdu biraz insallah esimden de yeteri kadar sperm bulunur da tese ye gerek kalmaz dua edin lutfen
bende aynen beklemedeyım bı gelse su transfer hayırlısı ileee....Bencede dondurmakla en iyisini yapmışşsın canım. nolur nolmaz yedek planı olması lazım insanın .Benim 4 eylülde toplandı yumurtalarım. 9 tane minnoş adayım var ama transfer günü gelmek bilmedi. Benim doktorum biraz ehemmiyetli .pko olan hastalarında bir ay rahmin dinlenmesi gerektiğini düşünüyor. Bakalım artık bir an evvel şu ekim ayı da bitiverse :)
bı tane verdı toplamadan1 gun once .... benım cumertesı toplandı , perşembe gunu ıgnemı olmuştumm . ignemın adını unuttum amaa :)ya bisey sorucam kac tane catlatma ignesi veriyor doktorlariniz?
1 adet ovitrelle kullandım benya bisey sorucam kac tane catlatma ignesi veriyor doktorlariniz?
Bir tane igne yapiyorsun canim, benimkinin paketinde 3 tane vardi. Ilk tüp denememizden kalmisti, o yüzden yeni almadim.Insallah 3. sünü kullanmama gerek kalmazya bisey sorucam kac tane catlatma ignesi veriyor doktorlariniz?
Tesekkür ederim canim, insallah sikica tutunur bebislerinOoo yeni başlangıçlar var. Hayırlı olsun tedavileriniz bayanlar. Ben dün aldım bebişlerimi
haftaya cuma sonuç belli olacak. Dualarımdasınız siz de beni duanıza katın lütfen...
Aminnn inşallahhh ben onları sıkı sıkı tutuyorum inşallah onlar da beni bırakmaz 2 tane minik var bakalım:)Bir tane igne yapiyorsun canim, benimkinin paketinde 3 tane vardi. Ilk tüp denememizden kalmisti, o yüzden yeni almadim.Insallah 3. sünü kullanmama gerek kalmaz.
Tesekkür ederim canim, insallah sikica tutunur bebislerin. Kac tane transfer ettiler? Haftaya güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar ne olacak benim halim böyle...
3. tüp bebek denememde transferin 12. günü betaHCG:310 çıktı sevindim tabiki , OHSS geliştiği için aynı gün hastaneye yattım , 9 gündür yatıyorum hastanede.
İkinci betaHCG bakıldığında katlanmamıştı üzülmüştüm tabi ama sonra katlamaya başlamışdı. Bugün transferden sonraki 20. gün betaHCG:4932 ama ultrasonda kese görülmedi (gebelik haftası 4+6)
Gebelik kesesi geç görünen varmı acaba ?
Yarın kontrolüm var canım belli olur belki yumurta toplama işlemi ne zaman yapılacağı falan bakalım eşimde test vermişti bakalım sonucu ne çıkacak İnşallah ileri hızlı artmıştır
merhaba ben yeniyim burda. ileri hareketlilik çok önemli. bende 3 yıllık evliyim yaşım 23 bizde eylülün sonun da tüp bebeğe başladık. ilk denememiz. yumurtalarim alındı. bugün 2 gün transfer gününü bekliyoruzkızlar bu morfolojinin kaç olması lazım en az
hoş geldin açelya tedavin hayırlı olsun. sağlıkla alırsın inşallah bebeğini önce göbüşe sonra kucağına. maalesef bu topik çok hareketsiz. konuyu açan alfa arkadaşımızın tedavisi yumurtaları erken çatladığı için yarım kaldı. o yüzden sanırım bura canlılığının yitirdimerhaba ben yeniyim burda. ileri hareketlilik çok önemli. bende 3 yıllık evliyim yaşım 23 bizde eylülün sonun da tüp bebeğe başladık. ilk denememiz. yumurtalarim alındı. bugün 2 gün transfer gününü bekliyoruz
çok teşekkür ederim cnm çok sağol. peki hangi topige bakalım ki. yeniyim ve nereye bakcagimi bilemedim. duygularımızı paylaşacak bi topik araniyorhoş geldin açelya tedavin hayırlı olsun. sağlıkla alırsın inşallah bebeğini önce göbüşe sonra kucağına. maalesef bu topik çok hareketsiz. konuyu açan alfa arkadaşımızın tedavisi yumurtaları erken çatladığı için yarım kaldı. o yüzden sanırım bura canlılığının yitirdi
yeni bi topik baslatamiyo muyuzhoş geldin açelya tedavin hayırlı olsun. sağlıkla alırsın inşallah bebeğini önce göbüşe sonra kucağına. maalesef bu topik çok hareketsiz. konuyu açan alfa arkadaşımızın tedavisi yumurtaları erken çatladığı için yarım kaldı. o yüzden sanırım bura canlılığının yitirdi
ay ne güzel inş tutar kaç tane transfer yapacaklar buarada bi problem var mıydı bnde biş yok eşimde sayı az sadecemerhaba ben yeniyim burda. ileri hareketlilik çok önemli. bende 3 yıllık evliyim yaşım 23 bizde eylülün sonun da tüp bebeğe başladık. ilk denememiz. yumurtalarim alındı. bugün 2 gün transfer gününü bekliyoruz
sağol canım. transfer gününü bekliyoruz bugün opu isleminden 2. günüm. bugün aradilar embriyolarin gelişimi iyi ddler. 8 yumurta alındı. 6 tanesi kaliteli bakalım artık doktor kaç embriyo transfer edecek bilmiyoruz dahaay ne güzel inş tutar kaç tane transfer yapacaklar buarada bi problem var mıydı bnde biş yok eşimde sayı az sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?