Tek embriyo konuldu kalitesi ne bilmiyorum ama iki hucreliymis.bizimkisi cok umutsuz ve uzun hikaye aslındaama bu kadar ilerleme bile kkaybedinceinsan ister istemez umutlaniyor iinşallah sizin yuzunuz gulerkaç tane ve kacçok ı kalite embriyo koyuldu biliyor musun?
asla ve asla tek embriyo koydurma. 3 tane mi var hepsini koydur. cünkü içerde hepsinin tutma garantisi az. tutarsa 3 den birini sonlandırırlar. kalır 2. olaya biraz daha sert bakınca herşey daha kolay geciyor.Tek embriyo konuldu kalitesi ne bilmiyorum ama iki hucreliymis.bizimkisi cok umutsuz ve uzun hikaye aslındaama bu kadar ilerleme bile kkaybedinceinsan ister istemez umutlaniyor iinşallah sizin yuzunuz guler
birde inan benim ki kadar ümitsiz olamazsın :) çünkü bizim sebebsiz görünüyordu. lakin sorun adamdaymış. %100 spermleri yuvarlakbaş mış ve gebe kalmam imkansızmış. tüp ile şansım %20 belki 30 muş.Tek embriyo konuldu kalitesi ne bilmiyorum ama iki hucreliymis.bizimkisi cok umutsuz ve uzun hikaye aslındaama bu kadar ilerleme bile kkaybedinceinsan ister istemez umutlaniyor iinşallah sizin yuzunuz guler
birde inan benim ki kadar ümitsiz olamazsın :) çünkü bizim sebebsiz görünüyordu. lakin sorun adamdaymış. %100 spermleri yuvarlakbaş mış ve gebe kalmam imkansızmış. tüp ile şansım %20 belki 30 muş.
ve bunu yumuş toplama günü öğrendik.
birde inan benim ki kadar ümitsiz olamazsın :) çünkü bizim sebebsiz görünüyordu. lakin sorun adamdaymış. %100 spermleri yuvarlakbaş mış ve gebe kalmam imkansızmış. tüp ile şansım %20 belki 30 muş.
ve bunu yumuş toplama günü öğrendik.
canım günaydın.benim de eğer Allahtan bir mani olmazsa bu ayın 3.haftası transferim olacak.ama beimkiler dondurulmuş.ve kalan son dondurulmuşlarımkızlar selam,
dün ginera haplarımın son günüydü. şimdi regl günümü beklemedeyim.Aranızda bu hapı kullanan varsa kaç gün sonra regl olunuyor acaba? Günler geçtikçe daha da bir sabır azalması söz konusu bende:) eğer bir sorun çıkmazsa ekimin 3. haftası gibi transferi bekliyor olacağım 9 tane dondurulmuş minnoşum var. Benimle aynı tarihlerde transfer bekleyen var mı?
canım günaydın.benim de eğer Allahtan bir mani olmazsa bu ayın 3.haftası transferim olacak.ama beimkiler dondurulmuş.ve kalan son dondurulmuşlarım
gecmis olsun. bizim de isimiz zormus.Canim bende istemedim tek olmasini ama bizde tek döllenmeoldu o yyüzden mecbur kaldik.bizdede sorun esimde.o evlenmeden önce testis tümöründen ameliyat oldu ve tek testisi alindi diğerinin de yarisi alindi kalan doku çok az kalmis üstüne bide sperm dondurma yapmadan kemoterapi vermişler boylece hic canli sperm kalmamis sperm artırmak için ilacta kullanamiyo tümör tekrarlar belki diye.Esim kaan beyin hastasi biz gecen yol basladik tedaviye Esim kaan hocaya tese olacaktı yumurta toplama günü bi öğrendik kaan bey yurtdisinda.bizde napalim benim yumurtaları dondurduk.iste bu sene tekrar basladik ama ben sadece Rahimi hazırlamak için ilaç kuklandim Esim tese oldu ve sadece iki sperm bulundu düşün insanlar milyonlardan bahsediyor bizde sadece iki sperm oda çok kaliteli diil EE benim donmuş yumurtalarda cozulunce kalite dusuyomus boylece tek dölleme oldu ve o konuldu buna bile o kadar umutlandikki sonuçta bu bile bizim için mucize ama olmadi iste hayirlisi boyleymis.uç yil bitti evlendigimiz millet çocuksoruyo istemiyomus gibi yapmaktan yYoruldum kimsede bilmiyor tedavi olduğumuzu falan gizli kacak ankaraya git gel çok yiprandik ama bunda dabi hayir vvardır Belki eEsim bidaha asla tese olamayacak o da ihtimaller arasında çok sikintiliyom o yüzden allah herkesin yüzüne baksin emeklerini boşa cikatmasin insallah
Insallah, kasima varmadan aliriz bu güzel haberleri... Benim de cumartesi günü yumislerim toplanicak.Muhtemelen 5. gün blastosisti olacak, haftaya yani kader ani:) . Ay sonu güzel bi haber veririm insallahGünaydın güzel anne adayları. Rabbim günümüzü kolay eylesin , dualarımızı kabul eylesin. Minnoşlarımıza sağlıcakla kavuşmamızı nasip etsin inşaallah.
Bir iki gündür transfer haberleri alır olduk . inşaallah 10-14 güne kadar burda hamiş haberleri duymaya başlarız:)
Insallah, kasima varmadan aliriz bu güzel haberleri... Benim de cumartesi günü yumislerim toplanicak.Muhtemelen 5. gün blastosisti olacak, haftaya yani kader ani:) . Ay sonu güzel bi haber veririm insallah.
Bi de 3 tane yumis transfer etmelerini istedim bu sefer, bi yandan da tedirginim, ya hepsi birden tutunursa diye.
ilk tüp denememizde 15 yumis toplanmisti ve biz akilsizlik edip dondurmadik, sanki ilk seferde tutacakmis gibi... ama bu sefer dondurmaya da karar verdik, tedbiri elden birakmiycam bu sefer
Herkese bol sanslar
Allah gönlünüze göre versin inşallah bu sefer alırsınız bebişleri kucağınızaGunaydin kizlar 10ekim cuma donmuş embryolar transfer edilecek dua edin ne olurrrr
benim de transferim gerçekleşti bugün ama bu topik de aradğını bulamıyor insan çok sessiz sakin ben daha çok ağustos eylül topiğindeyim orda her soruma anında cevap alabiliyorum.. ilk serüvenimiz bu bizim hayırlı olur inşaalllaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?