Transfer sonrası kalanları donduracaksanız imza alıyorlar tabi eşiniz 5 ten sonra gidip atsın imzayı merkez de anlayışla karşılasın artık milyarları alıyorlarMerhaba hanımlar. öncelikle inşallah allahım hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. benim bir sorum olacak. transfer günü eşimizin gelmesi gerekiyo mu ? hani imza falan vermesi gerekli mi? benim eşim memur. izin için belgelendirmesi gerekiyo. siz nasıl yaptınız?
Türkiyede nasil bilmiyorum ama normalde gelmesine gerek yok canim.Allah yardimciniz olsun:)
Tesekkür ederim canim
Hayırlı olsun canım güzel güzel embriyolar oluşsun inşallah kaç yumurta toplandıKizlar yumislerimiz toplandi bugün, laborant abilere teslim edip geldik bakalim.Yarin arayip vaziyeti bildirecekler bize...Bi de biz 3 tane transfer etmelerini istemistik ama doktorum israrla 2 den fazla olmasini istemiyo... Hepimizin hakkinda hayirlisi...
Benim de 18 di 6 adet 1. Kalite oluştu. İnşallah tutunur sıkı sıkı bebişler de dondurulmuşlara hiççç gerek kalmaz20 tane dedi doktorum, ama ne kadarı döllenip gelişecek o daha belli değil tabi... 2 tanesini transfer edip diğerlerini dondurucaklar bakalım hayırlısı...
Ay inşallah , benim de içimdeki his bu sefer olacak diyo ama herşey nasip tabiki... Sen hangi aşamadasın canım, tedavi sürecinde...Benim de 18 di 6 adet 1. Kalite oluştu. İnşallah tutunur sıkı sıkı bebişler de dondurulmuşlara hiççç gerek kalmaz
Merhaba hanımlar. öncelikle inşallah allahım hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. benim bir sorum olacak. transfer günü eşimizin gelmesi gerekiyo mu ? hani imza falan vermesi gerekli mi? benim eşim memur. izin için belgelendirmesi gerekiyo. siz nasıl yaptınız?
Yumurta kalitem iyi değildi sanırım o nedenle beklemeyi göze alamadan hemen transfer yaptı diye düşünüyorum.Geçmiş olsun inş bebişin seninlediryalnız anlamadıığım ohss yumurta toplamadan sonra olan bu durummm , ki bu durum gebelıge engel bı durum hatta bızim saglıgımızı etkıleyecek bı durumdur . bu durum bende oldugu ıcın doktorum transferımı erteledı meselaa şimdi yapamayız saglıklı olmaz dedııı , 2 reglden sonra transferım olcak. senın duruma anlam veremedımm iyisindir inş.
aaa çok iyiymiş karnımın şişliği hemen geçmesin o zamanbak ne buldumkötü gibi ama iyi birşey
Ovarian Hiperstimülasyon Sendromu - OHSS gebe kalmayan kadınlarda kısa süre içinde geriler. Ancak gebe kadınlarda süreç uzayabilir.
Devamını Oku: http://www.tupbebek.com/tedavideki-hastalar/yumurtaliklarin-asiri-uyarilmasi-ohss#ixzz3Fq0USEKd
Ben de transferin 4. Günündeyim cumartesi teste gidecem bakalım:)Ay inşallah , benim de içimdeki his bu sefer olacak diyo ama herşey nasip tabiki... Sen hangi aşamadasın canım, tedavi sürecinde...
Yumurta kalitem iyi değildi sanırım o nedenle beklemeyi göze alamadan hemen transfer yaptı diye düşünüyorum.
Karnım şiş halen ama OHSS açısından iyiyim yinede. Yarın ultrason yapılacak sonucunu yazarım buraya , umarım keseyi görürüz. Teşekkür ederim , herşey gönlünüzce olsun.
Mrb kizlar bebisleriniz siki siki size tutunur insallah. Ben kendimi toparlamaya calisiyorum malesef cok zor bir surecmis..
Ankaraya gidecegim kasimda. Fellik fellik tupcu arastiriyorum. Hepsinden fiyat alacagim. Sizin gittiklerinizden tavsiye edebilecekleriniz var mi. Ozellikle imsi yapilmasini istiyorum. Ileri hareket 0 cikmis oncekinde.Morfoloji 1.
damam insaallah o an bu yazilari unutmazsam telden acip sorarim insaallah canimCanim benim soracagim seyler var sana yardimci olmakacisindan yazayim buraya. Ben telefonda soracagim ama senin yuz yuzeyken sorman daha guzel olur.
1. Imsi yapiliyormu, mikroenjeksiyon yapiliyor mu
2.embriyo zari inceltiliyor mu
3.pgd yapilacak mi
4.yumurta donduruluyor mu ucret ne
5.transfer esnasinda 1den fazla embriyo vereceklermi
6.fiyat ne kadar, fiyata dahil olmayan neler var
7.gecmiste kimyasal veya dusuk varsa ne gibi uygulamalari olacak
8. Tedaviye baslamadan veya tedavi esnasinda esimize bir tedavi veya uygulama yapilacakmi
9. Uzaktan gittigimiz icin gider gitmez tedavi baslayacak mi yoksa ileriki aylara sarkabilir mi
10.sperm fish ve tunel uygulamasi yapilacakmi
Aklima gelen sorulari boyle notediyorum ve bu hafta tum hastaneleri arayip soracagim.
1.5.10. Maddeler benim icin olmazsa olmaz.
Senin aklinda soruvarmi neler sormayi planliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?