2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

yeniden hoş geldin Alfa senin için gerçekten çok üzüldüm başlamadan bitirmek çok zor olsa gerek ama rabbim herseyin hayırlısı versin inşallah bu sefer herşey gönlünce olur kolay bir tedavi dönemi geçirip sağlıklı bebişler alırsın kucağına...

Ben de transferin 4. Günündeyim cumartesi teste gidecem bakalım:)
Bol sans canim, pozitifi ilk bizimle paylasirsin insallah. Ama herseye hazirlikli ol, cok sartlandirma kendini olur mu???
Benimde cuma toplandi 7 tane ama 4 tanesi dollendi ve bolunmus bakalim yarinmi belli olcak durumlari bide transfer bu ay yapilmiycak dondurulcak boyle olanlar varmıdır
Benimkilerde cumartesi toplandi canim, persembeye de trasferim var.Niye transferi erteledi ki doktorun, tam ayrintili bi aciklama yapmadi mi? Bi de bisey sorucam dondurma islemine kaca yapiyorlar???

herşeye hazırlıklı olmak istiyorum ama umut ağır basıyor inşallahhh rabbim söndürmesin umudumuzu negatifi görmek istemiyorum. bu arda ben dondurma işlemi için 750 tl verdim 3 tane buz bebişim var. inşallah onları kardeş olarak kullarım inşaaallhhh. aminnn:)

Amin canim, böyle böyle yuvarlanip dagitsinlar evini insallah. Ben de ilk 6 ay 450€ sonraki her 6 ay icin 165 € vericem. Ilk tüp denememde de dondurmayi tavsiye etmislerdi ama ben yapmamistim,sonradan cok pisman oldum.Bu sefer tutturursam ve saglikla kucagima alirsam insallah, baska düsünmüyorum zaten .Ondan sonra iptal ederim donmuslari...

yurtdışında mıydın sen? bizde ilk yıl 750 tl. sonraki yıl 250 tl. dediğin gibi rabbim inşallah gerek bırakmaz onlara ama tedbiri elden bırakmamakta da fayda var ki o opu beni mahvetti valla

yurtdışında mıydın sen? bizde ilk yıl 750 tl. sonraki yıl 250 tl. dediğin gibi rabbim inşallah gerek bırakmaz onlara ama tedbiri elden bırakmamakta da fayda var ki o opu beni mahvetti valla
Evet canim Almanyadayim ben, evet benimki de cok zor gecti.insallah bu sefer tuttururuz da ihtiyac kalmaz. Baska cocuk var miydi sende ya da ilk mi?

Hosbulduk canimaminnn insallah rabbim sagliklibebekler nasip etsin hepimize
hersey gonlunce olaun insallah canim.

Arkadaslar bende bu ay basliycam insallah 4 denemem olucak acibadem maslak hakkinda bilgisi olan varmi

zaten her merkez microenjeksion ile bu tupu yapmiyor mu? ben antalya tup bebek merk. yaptirdim. micro yaziyor sitesinde hic de sormadim hangi yontem diye? tavsiye eder miyim fiyatsal olarak ederim. 4000tl merkeze+ 500 tl dondurma + ucretsiz pansiyon hizmeti veriyor.
Bisi sorcam yaa 3.gün embriyosu dondurulan Varmi
kac tane embrio oldugu ile dogru alakali. benfe dondurma icin yumurta kalmadi. ama 4 tane toplandi ve 3 tane embrio koy dedim. kala kala 1 kaldi. onuda transfer ettirdim.
dindurma islemi 1 ay anne adayi dinlensin diye yapilan birsey. hem merkez para kazaniyor-hemde merkez ne kadar cok gebis cikartirsa hanesine +puan kazandiriyor.
bende : 15 yumurtanin 8 i dollense 3`nu garanti koydururdum. kalanida dondururdum.

Merhaba, arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. İlk tüp bebek denemem, bugüne kadar sorunsuz ilerliyordu. Doktorum çarşamba günü opu işlemini yapacağını söyledi. Fakat transfer işlemini embriyoları dondurarak bir ay sonraya bırakabilceğini, yarınki kan sonuçlarına göre karar verebileceğimizi söyledi. Ya nedenn?? Anlamadım?? Yani anladığım kadarıyla 12'ye yakın yumurta gelişti. Ohss olması yumurta sayısına bağlı ise o kadar çok yumurtamda yok. Kafam çok karıştı...

Cnm olabılıyo bazen oyle bende burada okumustum oyle durumlar yasayanlar var malesef ama Dr ne zamanı uygun gorduyse o sekıl yaptır bence

anlamayacak birsey yok istatiksel olarak dindurup anneyi dinlendirmedin dogru ve daha cok pozitif deger gorduklerine inandiklari icin.
bana gore ise beyinsen ruhsal ve bedemsrl olarak tranfere uygunsan en az 2 embrio koydur.
ve israr edebilirsin.cunku para veriyorsun ve embriolar senin.
bana gore ise bu tamamen ticari kaynakli bekletme. sonrasinda ilac kullanacaksin yumurta gelisip catlayacagi icin donmuslari transfer edemeyecek sana yumurta olusumunu engelleyen ilac vericek gene gene ve gene stres.
son olarak tavsiyem toplananlardan bakalim kac tanesi dollenip yasayacak o sayiya gore 2 transfer edip geri kalani dondurabilirsin. bu daha iyi bence. ama ekleyeyim benim psikolojik olarak kendimi kaptirip aglama vs. yapmam bu yuzden her turlu sonuca acigim ve rahattim 1 tane embrio olunca transfer kacinilmazdi.
lakin ben donmusa cok sicak nakmayan biriyim kalite dusuor.
cok embrion olursa tra.sfer icin 2 tane yapilsin kalani dondur.
[UOTE="131009, post: 37297423, member: 631004"]Merhaba, arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. İlk tüp bebek denemem, bugüne kadar sorunsuz ilerliyordu. Doktorum çarşamba günü opu işlemini yapacağını söyledi. Fakat transfer işlemini embriyoları dondurarak bir ay sonraya bırakabilceğini, yarınki kan sonuçlarına göre karar verebileceğimizi söyledi. Ya nedenn?? Anlamadım?? Yani anladığım kadarıyla 12'ye yakın yumurta gelişti. Ohss olması yumurta sayısına bağlı ise o kadar çok yumurtamda yok. Kafam çok karıştı...[/QUOTE]

[/QUOTE]
Guzel acıklamıs arkadas katılıyorum bencede vardır bı bıldıgı dr un

131 eger yarini bile bekleyemiyorsan egri otur duz dusun ve sakinles. cunku psikoloji bu iste cok onemli :) ben yarin kande gebbelik hcg testi icin hastaneye gidicem 11. gunum. idrar teati yaptim koca bir tek:)) bu bir klasik dedim attim cope...embrio kalitem esimin sperminden oturu dusuk kaliteydi ve tututnmasi cok zordu. buyuk ihtimalle tutmadi ama kanda netlesecek. :)
gercek ile hayalleri ayirinca hersey daha kolay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…