- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
bak hele kim gelmiş kız piyango dan mı çıktın bakem senKizlaar ben geldim bende buayda susunuyorum nasip olursa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak hele kim gelmiş kız piyango dan mı çıktın bakem senKizlaar ben geldim bende buayda susunuyorum nasip olursa
Kizlaar ben geldim bende buayda susunuyorum nasip olursa
Merhaba kader arkadaslarim.
ismim alfa diye bilinsin. 28yasindayim. Bende pcos esimde sperm sayi ve hareket problemi var. Simdiye kadar kendi yontemlerimizle bircok yol denedik. Ilaclar bitkisel karisimlar kurler.. olmadi. 3 yildir bebek ozlemi cekiyoruz, 2013 eylulunde asilama yaptirdik. Tutmadi. Hatta dengemi altust etti. Tup bebekten hep kactim.. son tutundugum daldi o benim icin.. gectigimiz yildan beri dusunuyorum tup bebegi. En sonunda karar verip ozel bir hastaneyle gorustuk. O gun tedaviye basladik. 2mayis2014 te kisa protokol ile gonal f 900 lukten 187.5 dozda basladik. 11 mayista 12 taneyumurta toplandi 2 gun sonra cok iyi olmayan 3 embriyom kalmisti ve 3u de transfer edildi. 8. Gun 3.41 le basladik degerlerimin yukselisini gormeye. 2 kat arta arta75 e geldik ama 75ten sonra % 40artmaya basladi moralim bozulunca 1 hafta sonra bakmamizi istedi doktorum. 5gun sonra dayanamadik baktirdik en az 440 cikacakti.ama benim yavrum annesini birakmis 44e dusmus degerim. Dusuk baslamis.2gun sonra 15e dustu. 2gun sonra da adet oldum.
Yasadigimin tarifi yok.. yukselmesini beklerken dusmesini bekledim..
simdi Yilmadan devam etmek istiyorum.. 2 ay sonra baslayabiliriz dediler. Bende kendimi simdiden hazirlamak istiyorum.. benimle ayni kaderi paylasan arkadaslarimi tanimak dualarda bulusmak istiyorum.
Topic erken acildi diye dusunenler olabilir belki ama motivasyonun ne kadar onemli oldugunu gordum..
kiloluysak birkac kilo verecegiz. Duzensiz beslenmemiz varsa duzene sokacagiz..
simdiii kimler var bi gorelim![]()
anladım bayanda sorun olunca nasıl prosedür oluyor bilmiyorum
aman olsun tatlış yaa zaten varımız yoğumuz evladımız için sende raporsuz denersin inşlh tutunur meleğin sana...
Merhaba canim evliklik yilina göre veriyorlar 3 yıl sanirim birde bulunduğunuz yerdeki doktorlarin insafına kalıyor kimi ugrastirmiyor veriyor.
öyle aynen güzelimm ben isstanbuldayım cnmyaaa tatlımmm gelsinde olsun varsın raporsuz olsun inşallh napcam parayı(( hangi ildesin sen
canm ben 6 yıl oldu nerdeyse ama gitmicem devlet hastahaneleri burada acayip yoğun antepteyim ben suriyeli insanlar çok fazla olduğundan ciddi sıkıntılı hastahaneler
Canm hatirladinmi beni senle bwrber gebe kaldik seni gorunce saairdm bnede pco yum 5kilo veedm 10 kilo daha verecm
cnm umudun var hiç değilse o da olmasa...
birsenimm kaderdaşım sende mi burdasınnn hoşgeldinn
amin canım hepimiz inşllh hayırlısıylaaa
kızlar ne güzel aporlarınız var bende hiçbirşey yooooooooooooooooooook![]()
öyle aynen güzelimm ben isstanbuldayım cnm
sen anteptesin demek oralımısın yoksa orda mı oturuyorsun
bu arada ben aslen antepliyim![]()
aaa hemen negatif düşünme bakim yaewt cnm son umudum olarak var bide tutmazsa ozaman gör sen beni
hoşbuldum balım senden gördüm geldim..bak yıne beraberız ne güzel![]()
Ay cahilligime ver canim fakülte yok muydu orada? Burasında kalabalık tabi suriyelilerin yoğun olduğu yerler daha kalabalık ama ben alıcam inşaallah rapor oyle deneyeceğim rabbim evlat nasip etsin inşaallah saglikla sihhatle hayırla para önemli değil ama tedavi ücretleri cok yüksek raporsuz cok sarsar bütçeyi bir kerede olurmu nasip....Rabbim hepimize hayirlisini versin inşaallahyaaa tatlımmm gelsinde olsun varsın raporsuz olsun inşallh napcam parayı(( hangi ildesin sen
canm ben 6 yıl oldu nerdeyse ama gitmicem devlet hastahaneleri burada acayip yoğun antepteyim ben suriyeli insanlar çok fazla olduğundan ciddi sıkıntılı hastahaneler
oogez dur ne güzel işte tatil derdin yok nasılsa ordan oraya gidip durusunuz..yok ben 1 senedir antepteyim canm eşimin tayin işleri yüzünden diyar diyar geziyoz
dimek ayıntaplısınnn gelmiyormusun hiç bide beceriklisindir ozaman sennnnn![]()
ewt cnm son umudum olarak var bide tutmazsa ozaman gör sen beni
hoşbuldum balım senden gördüm geldim..bak yıne beraberız ne güzel![]()
bak hele kim gelmiş kız piyango dan mı çıktın bakem sen![]()
ahh balımmm bende sürekli tutmayanlara flan bakıyorum netten hayır moralimizi yükselteeğimize özellikle bozuyoruz sanki hadi bende anksiyete rahatsızlığı var gebelik istediğimden de ilaçlarımı içmiyorum illet hastalık beynimi kemiriyor sürekliiiiiiiiii![]()
evet biliyorum cnm hadi bakalım belki ilk hamişşişmiz sen olursunEvet sana demistm ya canm bn
oogez dur ne güzel işte tatil derdin yok nasılsa ordan oraya gidip durusunuz..
evet ama gelemiyorum ki nerde kociş gelmesi zor
ehh idare ederim herhalde becerikte
buzluğum da yuvalamam,çiğ köftem vardır
elimden gelse katmeride yapcam da o evde olmuyoryemekelrimiz süperdir sen aslen nerelisin hani antebin yemeklerine alışabildin mi
oogez dur ne güzel işte tatil derdin yok nasılsa ordan oraya gidip durusunuz..
evet ama gelemiyorum ki nerde kociş gelmesi zor
ehh idare ederim herhalde becerikte
buzluğum da yuvalamam,çiğ köftem vardır
elimden gelse katmeride yapcam da o evde olmuyoryemekelrimiz süperdir sen aslen nerelisin hani antebin yemeklerine alışabildin mi
aaa hemen negatif düşünme bakim yahem varsayalım negatif olsa da her şey bitiyormu ki güzelim kaç kere deneyip evladına kavuşanlar var öyle kendini şartlama inşlh bebeğin sana tutunacakkkk sen hep böyle düşüşün olmazsa da kendini toplar gene denersin...
![]()
ahh balımmm bende sürekli tutmayanlara flan bakıyorum netten hayır moralimizi yükselteeğimize özellikle bozuyoruz sanki hadi bende anksiyete rahatsızlığı var gebelik istediğimden de ilaçlarımı içmiyorum illet hastalık beynimi kemiriyor sürekliiiiiiiiii![]()
Olsam neolur dustukden sonra Cemremevet biliyorum cnm hadi bakalım belki ilk hamişşişmiz sen olursun![]()