2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

Merhaba kader arkadaslarim.
ismim alfa diye bilinsin. 28yasindayim. Bende pcos esimde sperm sayi ve hareket problemi var. Simdiye kadar kendi yontemlerimizle bircok yol denedik. Ilaclar bitkisel karisimlar kurler.. olmadi. 3 yildir bebek ozlemi cekiyoruz, 2013 eylulunde asilama yaptirdik. Tutmadi. Hatta dengemi altust etti. Tup bebekten hep kactim.. son tutundugum daldi o benim icin.. gectigimiz yildan beri dusunuyorum tup bebegi. En sonunda karar verip ozel bir hastaneyle gorustuk. O gun tedaviye basladik. 2mayis2014 te kisa protokol ile gonal f 900 lukten 187.5 dozda basladik. 11 mayista 12 taneyumurta toplandi 2 gun sonra cok iyi olmayan 3 embriyom kalmisti ve 3u de transfer edildi. 8. Gun 3.41 le basladik degerlerimin yukselisini gormeye. 2 kat arta arta75 e geldik ama 75ten sonra % 40artmaya basladi moralim bozulunca 1 hafta sonra bakmamizi istedi doktorum. 5gun sonra dayanamadik baktirdik en az 440 cikacakti.ama benim yavrum annesini birakmis 44e dusmus degerim. Dusuk baslamis.2gun sonra 15e dustu. 2gun sonra da adet oldum.
Yasadigimin tarifi yok.. yukselmesini beklerken dusmesini bekledim..
simdi Yilmadan devam etmek istiyorum.. 2 ay sonra baslayabiliriz dediler. Bende kendimi simdiden hazirlamak istiyorum.. benimle ayni kaderi paylasan arkadaslarimi tanimak dualarda bulusmak istiyorum.

Topic erken acildi diye dusunenler olabilir belki ama motivasyonun ne kadar onemli oldugunu gordum..
kiloluysak birkac kilo verecegiz. Duzensiz beslenmemiz varsa duzene sokacagiz..

simdiii kimler var bi gorelim:31:

Canm hatirladinmi beni senle bwrber gebe kaldik seni gorunce saairdm bnede pco yum 5kilo veedm 10 kilo daha verecm

anladım bayanda sorun olunca nasıl prosedür oluyor bilmiyorum
aman olsun tatlış yaa zaten varımız yoğumuz evladımız için sende raporsuz denersin inşlh tutunur meleğin sana...

yaaa tatlımmm gelsinde olsun varsın raporsuz olsun inşallh napcam parayı :((( hangi ildesin sen

Merhaba canim evliklik yilina göre veriyorlar 3 yıl sanirim birde bulunduğunuz yerdeki doktorlarin insafına kalıyor kimi ugrastirmiyor veriyor.

canm ben 6 yıl oldu nerdeyse ama gitmicem devlet hastahaneleri burada acayip yoğun antepteyim ben suriyeli insanlar çok fazla olduğundan ciddi sıkıntılı hastahaneler

yaaa tatlımmm gelsinde olsun varsın raporsuz olsun inşallh napcam parayı :((( hangi ildesin sen

canm ben 6 yıl oldu nerdeyse ama gitmicem devlet hastahaneleri burada acayip yoğun antepteyim ben suriyeli insanlar çok fazla olduğundan ciddi sıkıntılı hastahaneler
öyle aynen güzelimm ben isstanbuldayım cnm
sen anteptesin demek oralımısın yoksa orda mı oturuyorsun
bu arada ben aslen antepliyim :52:

Canm hatirladinmi beni senle bwrber gebe kaldik seni gorunce saairdm bnede pco yum 5kilo veedm 10 kilo daha verecm

arkadaşım kilo demişken doktorum bana da vucudu şokla demişti ilo ver demişti ama 49 kiloyum ve ben yemek yemiyom zaten kiloda veremiyorum doğal olarak pcosda ani kilo vermeleri iyiymiş :46::46:

:16::16:

cnm umudun var hiç değilse o da olmasa...

ewt cnm son umudum olarak var bide tutmazsa ozaman gör sen beni :50:

birsenimm kaderdaşım sende mi burdasınnn hoşgeldinn :16::16:

amin canım hepimiz inşllh hayırlısıylaaa

kızlar ne güzel aporlarınız var bende hiçbirşey yooooooooooooooooooook:37::37:

hoşbuldum balım senden gördüm geldim..bak yıne beraberız ne güzel :16:

öyle aynen güzelimm ben isstanbuldayım cnm
sen anteptesin demek oralımısın yoksa orda mı oturuyorsun
bu arada ben aslen antepliyim :52:

yok ben 1 senedir antepteyim canm eşimin tayin işleri yüzünden diyar diyar geziyoz :33:

dimek ayıntaplısınnn gelmiyormusun hiç bide beceriklisindir ozaman sennnnn:23::23::23:

aaa hemen negatif düşünme bakim ya:20::20:hem varsayalım negatif olsa da her şey bitiyormu ki güzelim kaç kere deneyip evladına kavuşanlar var öyle kendini şartlama inşlh bebeğin sana tutunacakkkk sen hep böyle düşüşün olmazsa da kendini toplar gene denersin...:34:

Ay cahilligime ver canim fakülte yok muydu orada? Burasında kalabalık tabi suriyelilerin yoğun olduğu yerler daha kalabalık ama ben alıcam inşaallah rapor oyle deneyeceğim rabbim evlat nasip etsin inşaallah saglikla sihhatle hayırla para önemli değil ama tedavi ücretleri cok yüksek raporsuz cok sarsar bütçeyi bir kerede olurmu nasip....Rabbim hepimize hayirlisini versin inşaallah

yok ben 1 senedir antepteyim canm eşimin tayin işleri yüzünden diyar diyar geziyoz :33:

dimek ayıntaplısınnn gelmiyormusun hiç bide beceriklisindir ozaman sennnnn:23::23::23:
oogez dur ne güzel işte tatil derdin yok nasılsa ordan oraya gidip durusunuz..
evet ama gelemiyorum ki nerde kociş gelmesi zor
ehh idare ederim herhalde becerikte
buzluğum da yuvalamam,çiğ köftem vardır :56:
elimden gelse katmeride yapcam da o evde olmuyor :9::9:yemekelrimiz süperdir sen aslen nerelisin hani antebin yemeklerine alışabildin mi

ahh balımmm bende sürekli tutmayanlara flan bakıyorum netten hayır moralimizi yükselteeğimize özellikle bozuyoruz sanki hadi bende anksiyete rahatsızlığı var gebelik istediğimden de ilaçlarımı içmiyorum illet hastalık beynimi kemiriyor sürekliiiiiiiiii:37::37::37::37:

ahh balımmm bende sürekli tutmayanlara flan bakıyorum netten hayır moralimizi yükselteeğimize özellikle bozuyoruz sanki hadi bende anksiyete rahatsızlığı var gebelik istediğimden de ilaçlarımı içmiyorum illet hastalık beynimi kemiriyor sürekliiiiiiiiii:37::37::37::37:

Moral bozmak yok iyi düşünelim iyi olsun.kizlarrrr gülümseyinnn: )

elimden gelse katmeride yapcam da o evde olmuyor :9::9:yemekelrimiz süperdir sen aslen nerelisin hani antebin yemeklerine alışabildin mi

Antepliler guzel olur :) ama gezmek o kadar guzel değil yeni insanlar tanımak guzel antep yemekleride güzel: )gerci doğu yemekleri güzel: )

ben sivaslıyım balım ilk başta alıştım desem büyük yalan olur salça ve acı mahvetti beni..lokantaya gidiyorum acısız diyorum itinayla acılı geliyor :40::40:

acısız anlayışlarımız farklı :1::1::1:

bilirsin sende burada fırına yemek yaptırmakta yaygın herseferinde kasabımla sinir harbi yaşıyorum bak hiç biber katma olur mu diyom herseferinde tadı olmaz ozaman yapmam diyo :52::52:

ama normalde sevmediğim halde baklavası vee özellikleee katmerine aşığımmmmm:56::56::56:

burada öğrendiğim diğer şey maraş tarhanası onunlada çok güzel bir iişkimiz var :DD

salça ve acıyada alıştım gibi hatta yemeklerime atmaya başladım hehehe

aaa hemen negatif düşünme bakim ya:20::20:hem varsayalım negatif olsa da her şey bitiyormu ki güzelim kaç kere deneyip evladına kavuşanlar var öyle kendini şartlama inşlh bebeğin sana tutunacakkkk sen hep böyle düşüşün olmazsa da kendini toplar gene denersin...:34:

kuzum negatıf düşünmüyorum ama şuan son çarem sn umudum tüp bebek oldugu ıcın oda tutmazsa buyuk bı hayal kırıklıgına ugrıycam kesin..inşallah cnm benım tek duamız o rabbım butun ısteyenlere en yakın zamanda hayırlı evlat versın ınsallahh..
:16::16:

kız sende hepten psikopat oldun cıktın..şimdiden kendini niye tutmaayanlarla etkılıyrsun ıyı düşün kuzum tutucak ınsallah... anksiyetemiii :27::27::27::27: one kız hiç duymadım :37:

Back
X