2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

Cok teşekkür ederim canim ilgine ve alakana hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun hayirsizsa zaaten olmasin opuyorum sizleri....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aramiza hosgeldin cnm insl hepimiz hamis oluruz bu tedavilerle...

merhaba arakaşlar daha öncede bu sayfaya yazmıştım bnede eylül ekim gibi sizlerle aynı heyecanı bekleyeceğim diye benim opum geçen salı günü oldu embriyolarım 3. gün donduruldu 6 tane buz gibi nur topum var :52:
adet olunca gideceğim muayene edecek doktorum sonra bir hafta sonrada histereskopi olacağım daha sonrada bi süre ilaç kullanıp ağustos sonu eylül başı transferim olacak :34: ama beklemek çok sıkıcı geliyor :15:

merhaba arakaşlar daha öncede bu sayfaya yazmıştım bnede eylül ekim gibi sizlerle aynı heyecanı bekleyeceğim diye benim opum geçen salı günü oldu embriyolarım 3. gün donduruldu 6 tane buz gibi nur topum var :52:
adet olunca gideceğim muayene edecek doktorum sonra bir hafta sonrada histereskopi olacağım daha sonrada bi süre ilaç kullanıp ağustos sonu eylül başı transferim olacak :34: ama beklemek çok sıkıcı geliyor :15:
iyi akşamlar cnm hadiii o nur topu gibi bebişlerin seni bekliyor desene ne güzel hep olumlu güzel geçsin tedavi sürecinn
sonrada gelsin bebişlerinnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52:

merhaba bizde ekim gibi düşünüyoruz kısmetse eşimde sperm hareketsizliği var benimde şimdilik ilaç falan kullanıyoruz inşallah ozamana kadar sperm kalitemizde birazcık artar ama biz merkeze karar veremedik istanbulmu ankaramı olsun diye umarım herkes için hakkında hayırlısı olur.

Hoş buldum cnm insallah insallah cok heyecanliyim anlatamam....

iyi akşamlar cnm hadiii o nur topu gibi bebişlerin seni bekliyor desene ne güzel hep olumlu güzel geçsin tedavi sürecinn
sonrada gelsin bebişlerinnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52:
sağol canım inşallah hepimzin tedavisi olumlu geçsin gelsin bebişler :49::49::52::52:

Guzel gunler gorecegiz kuzucuumm:))

Mrb canim. Soyle oluyor boyle oluyor diye bilgiclik taslamayayim ben.
Bana yapilanlari anlatirsam daha iyi olcak. Adetin 2. Gunu gittim, vajinal usg ile yumurtslara bakildi kan tahlili yapildi ve ayni gun gonal f 900 lukten 187.5 dozda basladik. Ilk 4 igne sonunda doktor yeniden cagirdi ve cagirmalari 2 gunde bir devam etti. Adetin 11. Gunu opu yapildi. 13.gunu transfer oldum.
Bu islemlerin hangisu zor dersen sana yeminederim hicbirisi zor degil.. zor olan kisim bundan sonra basliyor. 12 gun bekleyeceksin.. hayatimda hiiiic bu kadar zor gunler gecirmemistim. Psikolojim altust oldu. Sanki her dakika 1 gun gibi..

rabbim ilk tedavinde yuzunu guldursun insallah

Tekrar tesekkur ederim amin insallah allahim hepimizi guldursun. Senin sonuc ne oldu? Suan hamilemisin? merak ettim canim.

merhaba arkadaşlar bizde eylül ekim gibi düşünüyouz kısmetse tatilimizi yapalım ki çocuksuz son tatilimiz olur inşlallh diyelim :D

31 yaşındayım artık yaşda sinyaller vermeye başlayınca son umudum dediğim tüp bebeğe karar verdik:))

slm arkadaşlar bende işallah eylülde tekrar yaptırıyorum bu 5 . tüp bebeğim olacak dr 2 ay dinlenmemi bu arada ozon tedavisi yaptırmamı söyledi ve bir iğne verdi decopeptyl diye bişiy 2 ay ayda 1 olmak üzere vurunmamı söyledi bende çikolata kisti var ameliyat oldum tüplerimde sorun var sol yapışık sağdada tüplerde bulunan sıvı rahme gittiği için cocuk tutunmuyor dedi orayıda bağladılar ve tüp bebek yapıldı sonuç neğatif

slm arkadaşlar bende işallah eylülde tekrar yaptırıyorum bu 5 . tüp bebeğim olacak dr 2 ay dinlenmemi bu arada ozon tedavisi yaptırmamı söyledi ve bir iğne verdi decopeptyl diye bişiy 2 ay ayda 1 olmak üzere vurunmamı söyledi bende çikolata kisti var ameliyat oldum tüplerimde sorun var sol yapışık sağdada tüplerde bulunan sıvı rahme gittiği için cocuk tutunmuyor dedi orayıda bağladılar ve tüp bebek yapıldı sonuç neğatif

inşallh ikinciye tutunur bebeğin canım benim :8::8:

Merhaba kader arkadaslarim.
ismim alfa diye bilinsin. 28yasindayim. Bende pcos esimde sperm sayi ve hareket problemi var. Simdiye kadar kendi yontemlerimizle bircok yol denedik. Ilaclar bitkisel karisimlar kurler.. olmadi. 3 yildir bebek ozlemi cekiyoruz, 2013 eylulunde asilama yaptirdik. Tutmadi. Hatta dengemi altust etti. Tup bebekten hep kactim.. son tutundugum daldi o benim icin.. gectigimiz yildan beri dusunuyorum tup bebegi. En sonunda karar verip ozel bir hastaneyle gorustuk. O gun tedaviye basladik. 2mayis2014 te kisa protokol ile gonal f 900 lukten 187.5 dozda basladik. 11 mayista 12 taneyumurta toplandi 2 gun sonra cok iyi olmayan 3 embriyom kalmisti ve 3u de transfer edildi. 8. Gun 3.41 le basladik degerlerimin yukselisini gormeye. 2 kat arta arta75 e geldik ama 75ten sonra % 40artmaya basladi moralim bozulunca 1 hafta sonra bakmamizi istedi doktorum. 5gun sonra dayanamadik baktirdik en az 440 cikacakti.ama benim yavrum annesini birakmis 44e dusmus degerim. Dusuk baslamis.2gun sonra 15e dustu. 2gun sonra da adet oldum.
Yasadigimin tarifi yok.. yukselmesini beklerken dusmesini bekledim..
simdi Yilmadan devam etmek istiyorum.. 2 ay sonra baslayabiliriz dediler. Bende kendimi simdiden hazirlamak istiyorum.. benimle ayni kaderi paylasan arkadaslarimi tanimak dualarda bulusmak istiyorum.

Topic erken acildi diye dusunenler olabilir belki ama motivasyonun ne kadar onemli oldugunu gordum..
kiloluysak birkac kilo verecegiz. Duzensiz beslenmemiz varsa duzene sokacagiz..

simdiii kimler var bi gorelim:31:

Alxfa Merhaba cnm hatirladinmi beni topik ugurlu olsun inss bende basliycam ikinci tupe ama bu sefer sigorta hst. De bu arada butun arkadaslara selamlarr..

merhaba kızlar bende 26 yaşındayım..bu zamana kadar hıc hamılelık gecırmedim..eşimde de bende de gözükür bi sorun yok 1 aşılama geçirdim gectıgımız mayıs ayında da operatıf hısteroskopi çekildim rahimin durumuna bakıldı ve hafıf sekıl bozukluu vardı o duzeltıldı sımdı bekleme surecındeyım doktorum eylule kadar bekleyelım dedı eylul ekım gıbı bende kısmetse ilk tüp bebek denememe başlıycam inşallahh ..

merhaba bizde ekim gibi düşünüyoruz kısmetse eşimde sperm hareketsizliği var benimde şimdilik ilaç falan kullanıyoruz inşallah ozamana kadar sperm kalitemizde birazcık artar ama biz merkeze karar veremedik istanbulmu ankaramı olsun diye umarım herkes için hakkında hayırlısı olur.

merhaba arkadaşlar bizde eylül ekim gibi düşünüyouz kısmetse tatilimizi yapalım ki çocuksuz son tatilimiz olur inşlallh diyelim :D

31 yaşındayım artık yaşda sinyaller vermeye başlayınca son umudum dediğim tüp bebeğe karar verdik:))

Alxfa Merhaba cnm hatirladinmi beni topik ugurlu olsun inss bende basliycam ikinci tupe ama bu sefer sigorta hst. De bu arada butun arkadaslara selamlarr..

merhaba kızlar bende 26 yaşındayım..bu zamana kadar hıc hamılelık gecırmedim..eşimde de bende de gözükür bi sorun yok 1 aşılama geçirdim gectıgımız mayıs ayında da operatıf hısteroskopi çekildim rahimin durumuna bakıldı ve hafıf sekıl bozukluu vardı o duzeltıldı sımdı bekleme surecındeyım doktorum eylule kadar bekleyelım dedı eylul ekım gıbı bende kısmetse ilk tüp bebek denememe başlıycam inşallahh ..
hoşgeldiniz kızlar inşlh eylül ekim bizlerin ayı olur hepimiz göbişimiz şiş gezerizzzzzzzzzzzzzzzz:49::16::16:

:27: bende geldiiim bayramdan sonra tedavi için doktora gideceğim
ancak
hala karar veremedim hangi hastane hangi doktor

rapor hakkım var 2 tane :51:

ankaradayım bu arada

:27: bende geldiiim bayramdan sonra tedavi için doktora gideceğim
ancak
hala karar veremedim hangi hastane hangi doktor

rapor hakkım var 2 tane :51:

ankaradayım bu arada
hoşgeldin cnm zamanın var nasılsa karar verirsin hakkına hayırlısı nereyse ora olsun:16::16:

hoşgeldin cnm zamanın var nasılsa karar verirsin hakkına hayırlısı nereyse ora olsun:16::16:

hoşbuldum:29:

canım 3 sene önce yaptırmıştım
bayadır gitmiyorum doktora
bayramdan sonra bi gidip görüşeyim

bi sonraki reglede başlayım diyorum

ankarada zekai tahir düşünüyodum ancak vazgeçirrtiiler :26:

bide baharaçıya gitcem ben orayı deneyecem
macun yapıyomuş galiba
ama yapacak kişi yoktu bizim gittiğimizde
testlerinizle gelin dediler:44::44:

Back
X