2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

Merhaba hanımlar. öncelikle inşallah allahım hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. benim bir sorum olacak. transfer günü eşimizin gelmesi gerekiyo mu ? hani imza falan vermesi gerekli mi? benim eşim memur. izin için belgelendirmesi gerekiyo. siz nasıl yaptınız?
Transfer sonrası kalanları donduracaksanız imza alıyorlar tabi eşiniz 5 ten sonra gidip atsın imzayı merkez de anlayışla karşılasın artık milyarları alıyorlar

Kizlar yumislerimiz toplandi bugün, laborant abilere teslim edip geldik bakalim.Yarin arayip vaziyeti bildirecekler bize...Bi de biz 3 tane transfer etmelerini istemistik ama doktorum israrla 2 den fazla olmasini istemiyo... Hepimizin hakkinda hayirlisi...
Hayırlı olsun canım güzel güzel embriyolar oluşsun inşallah kaç yumurta toplandı

20 tane dedi doktorum, ama ne kadarı döllenip gelişecek o daha belli değil tabi... 2 tanesini transfer edip diğerlerini dondurucaklar bakalım hayırlısı...

20 tane dedi doktorum, ama ne kadarı döllenip gelişecek o daha belli değil tabi... 2 tanesini transfer edip diğerlerini dondurucaklar bakalım hayırlısı...
Benim de 18 di 6 adet 1. Kalite oluştu. İnşallah tutunur sıkı sıkı bebişler de dondurulmuşlara hiççç gerek kalmaz

Benim de 18 di 6 adet 1. Kalite oluştu. İnşallah tutunur sıkı sıkı bebişler de dondurulmuşlara hiççç gerek kalmaz
Ay inşallah , benim de içimdeki his bu sefer olacak diyo ama herşey nasip tabiki... Sen hangi aşamadasın canım, tedavi sürecinde...

gerekmiyor.
Merhaba hanımlar. öncelikle inşallah allahım hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. benim bir sorum olacak. transfer günü eşimizin gelmesi gerekiyo mu ? hani imza falan vermesi gerekli mi? benim eşim memur. izin için belgelendirmesi gerekiyo. siz nasıl yaptınız?

Geçmiş olsun inş bebişin seninledir :KK66: yalnız anlamadıığım ohss yumurta toplamadan sonra olan bu durummm , ki bu durum gebelıge engel bı durum hatta bızim saglıgımızı etkıleyecek bı durumdur . bu durum bende oldugu ıcın doktorum transferımı erteledı meselaa şimdi yapamayız saglıklı olmaz dedııı , 2 reglden sonra transferım olcak. senın duruma anlam veremedımm :KK43: iyisindir inş.
Yumurta kalitem iyi değildi sanırım o nedenle beklemeyi göze alamadan hemen transfer yaptı diye düşünüyorum.
Karnım şiş halen ama OHSS açısından iyiyim yinede. Yarın ultrason yapılacak sonucunu yazarım buraya , umarım keseyi görürüz. Teşekkür ederim , herşey gönlünüzce olsun.

bak ne buldum :D kötü gibi ama iyi birşey :D
Ovarian Hiperstimülasyon Sendromu - OHSS gebe kalmayan kadınlarda kısa süre içinde geriler. Ancak gebe kadınlarda süreç uzayabilir.

Devamını Oku: http://www.tupbebek.com/tedavideki-hastalar/yumurtaliklarin-asiri-uyarilmasi-ohss#ixzz3Fq0USEKd
aaa çok iyiymiş karnımın şişliği hemen geçmesin o zaman :D Yarın ultrason yapılacak umarım kese görülür , sonucu yazarım.
İlgin için çok teşekkür ederim gülüm , umarım herşey gönlünce olur.

Mrb kizlar bebisleriniz siki siki size tutunur insallah. Ben kendimi toparlamaya calisiyorum malesef cok zor bir surecmis..
Ankaraya gidecegim kasimda. Fellik fellik tupcu arastiriyorum. Hepsinden fiyat alacagim. Sizin gittiklerinizden tavsiye edebilecekleriniz var mi. Ozellikle imsi yapilmasini istiyorum. Ileri hareket 0 cikmis oncekinde.Morfoloji 1.

Yumurta kalitem iyi değildi sanırım o nedenle beklemeyi göze alamadan hemen transfer yaptı diye düşünüyorum.
Karnım şiş halen ama OHSS açısından iyiyim yinede. Yarın ultrason yapılacak sonucunu yazarım buraya , umarım keseyi görürüz. Teşekkür ederim , herşey gönlünüzce olsun.

inşaallah canımmm ;) haberlerini beklıoruuz

kızlar birşey soracaktım. 4 eylulde yumurtalarım toplandı . ve 9 tanesi donduruldu. transfer için tedaviye başladık . ikinci kontrol 27 ekimde olacak. bur süre içinde dikkat edilmesi gereken bir durum var mı? opu işleminden sonra bir ay ilişki yasaktı peki transfer öncesi de bu yasak devam eder mi? bilginiz var mı?

Benimde cuma toplandi 7 tane ama 4 tanesi dollendi ve bolunmus bakalim yarinmi belli olcak durumlari bide transfer bu ay yapilmiycak dondurulcak boyle olanlar varmıdır

Mrb kizlar bebisleriniz siki siki size tutunur insallah. Ben kendimi toparlamaya calisiyorum malesef cok zor bir surecmis..
Ankaraya gidecegim kasimda. Fellik fellik tupcu arastiriyorum. Hepsinden fiyat alacagim. Sizin gittiklerinizden tavsiye edebilecekleriniz var mi. Ozellikle imsi yapilmasini istiyorum. Ileri hareket 0 cikmis oncekinde.Morfoloji 1.

alfxa ben yarin gidioum ank ongorusmeye genart ve anatolia ya sali gunu falan yazarim ben sana insaallah bilgilendiririm sizdeeee dua edin banaa

Canim benim soracagim seyler var sana yardimci olmakacisindan yazayim buraya. Ben telefonda soracagim ama senin yuz yuzeyken sorman daha guzel olur.
1. Imsi yapiliyormu, mikroenjeksiyon yapiliyor mu
2.embriyo zari inceltiliyor mu
3.pgd yapilacak mi
4.yumurta donduruluyor mu ucret ne
5.transfer esnasinda 1den fazla embriyo vereceklermi
6.fiyat ne kadar, fiyata dahil olmayan neler var
7.gecmiste kimyasal veya dusuk varsa ne gibi uygulamalari olacak
8. Tedaviye baslamadan veya tedavi esnasinda esimize bir tedavi veya uygulama yapilacakmi
9. Uzaktan gittigimiz icin gider gitmez tedavi baslayacak mi yoksa ileriki aylara sarkabilir mi
10.sperm fish ve tunel uygulamasi yapilacakmi

Aklima gelen sorulari boyle notediyorum ve bu hafta tum hastaneleri arayip soracagim.

1.5.10. Maddeler benim icin olmazsa olmaz.
Senin aklinda soruvarmi neler sormayi planliyorsun

meraba arkadaslar bugun ignelerde 7. gunum 5. gun kontrole gittigimde doktorum yumurtalarimin cok kosturdugunu yumurta toplamadan sonra yorgun dusebilecegimi soledi 1 ay dinlen transfer kasim ayinda yapalim dedi anlamadim:( yumurtaliklarin masallah koşturuo dedi bu iyi bisey mi kotu bisey mi nie 1 ay daha bekliyoruz

Canim benim soracagim seyler var sana yardimci olmakacisindan yazayim buraya. Ben telefonda soracagim ama senin yuz yuzeyken sorman daha guzel olur.
1. Imsi yapiliyormu, mikroenjeksiyon yapiliyor mu
2.embriyo zari inceltiliyor mu
3.pgd yapilacak mi
4.yumurta donduruluyor mu ucret ne
5.transfer esnasinda 1den fazla embriyo vereceklermi
6.fiyat ne kadar, fiyata dahil olmayan neler var
7.gecmiste kimyasal veya dusuk varsa ne gibi uygulamalari olacak
8. Tedaviye baslamadan veya tedavi esnasinda esimize bir tedavi veya uygulama yapilacakmi
9. Uzaktan gittigimiz icin gider gitmez tedavi baslayacak mi yoksa ileriki aylara sarkabilir mi
10.sperm fish ve tunel uygulamasi yapilacakmi

Aklima gelen sorulari boyle notediyorum ve bu hafta tum hastaneleri arayip soracagim.

1.5.10. Maddeler benim icin olmazsa olmaz.
Senin aklinda soruvarmi neler sormayi planliyorsun
damam insaallah o an bu yazilari unutmazsam telden acip sorarim insaallah canim

Back
X