- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.141
Ee baak aferin dugunden once gelmişhizli gidenlerdebazen dugun arifesinde teklif bile atlanmis olabiliyor, tabii ki onemi yok ama yine guzel olmus, teklif zamanlari geldi aklima tektas o zaman geldigi icin vay be ne kadar zaman geçmiş
Iyiki koştum tek taşı kaptım :)) aşkoş bana süpriz yapmış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok sevindim tatlım güle güle tak :) bravo kendisine
:)) bu benim ıkinci evlenme teklifi ettiği tektaş kayboldu ben umuttu kaybetmiştim ama bu gün süpriz oldu
Iyiki koştum tek taşı kaptım :)) aşkoş bana süpriz yapmış
Bak bu daha da ince bir davranisgule gule tak, bu sefer kaybolmamasi dilegiyle:)
Güle güle tak canım😄
Kızlar günaydın -:)))
Gunaydın kızlar
Gozunaydın bir iş daha bitmis.
Hayırlı olsun güle güle giysin -
Kızlar bi bitseydi şu düğün of bunaldım artık iyice
Günaydın canımmm :)
Dün akşam damatlığı hallettik yehuuuuuama gelinlik ortada yok daha, keşke erkek olsaymışım ya :)
D'S Damat'ta indirim var demiştim oraya gittik direkt. 150 tl hediye çekimiz+%30 indirim+VIP kartım olduğu için ekstradan %10 indirimle toplamda 528 TL ye damatlığı aldıkçok farklı değişik bir damatlık oldu. Hep siyah simokinle hayal etmiştim ama aldığımız takım çok hoşumuza gitti. Parlament mavisi ceket, yakaları düğmeleri siyah, siyah pantolonu olan bi takım seçtik. Darısı sizlere kızlar :)
valla çok iyi olmuş darısı bize sizde hafta sonu alacaz siyah olmayacaz laciwert alacaz bizde :)
Ya kızlar toplaşın bakayım bişey dicem korunma yöntemi olarak napacaksınız😄
Damattaki takıma bak mutlaka canım çok güzeldi. onun yanında siyahlar çok sıradan durdu. Başka bir yere bakmadık direkt aldık.
200'den fazla sayfa olmuş ama hiç bu konu konuşulmamış :) herkes düğüne odaklı canım, düğün ertesini düşünmyoruz galiba
Günaydın canımmm :)
Dün akşam damatlığı hallettik yehuuuuuama gelinlik ortada yok daha, keşke erkek olsaymışım ya :)
D'S Damat'ta indirim var demiştim oraya gittik direkt. 150 tl hediye çekimiz+%30 indirim+VIP kartım olduğu için ekstradan %10 indirimle toplamda 528 TL ye damatlığı aldıkçok farklı değişik bir damatlık oldu. Hep siyah simokinle hayal etmiştim ama aldığımız takım çok hoşumuza gitti. Parlament mavisi ceket, yakaları düğmeleri siyah, siyah pantolonu olan bi takım seçtik. Darısı sizlere kızlar :)
cok iyiye denk gelmiş ya hayırlı olsun :) indirimi ay sonuna kadr mı acaba ya bilgin varmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?