2014 eylül gelinleri de buraya:))

Ee baak aferin dugunden once gelmiş hizli gidenlerdebazen dugun arifesinde teklif bile atlanmis olabiliyor, tabii ki onemi yok ama yine guzel olmus, teklif zamanlari geldi aklima tektas o zaman geldigi icin vay be ne kadar zaman geçmiş

:)) bu benim ıkinci evlenme teklifi ettiği tektaş kayboldu ben umuttu kaybetmiştim ama bu gün süpriz oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar günaydın -:)))

Günaydın canımmm :)

Dün akşam damatlığı hallettik yehuuuuu ama gelinlik ortada yok daha, keşke erkek olsaymışım ya :)
D'S Damat'ta indirim var demiştim oraya gittik direkt. 150 tl hediye çekimiz+%30 indirim+VIP kartım olduğu için ekstradan %10 indirimle toplamda 528 TL ye damatlığı aldık çok farklı değişik bir damatlık oldu. Hep siyah simokinle hayal etmiştim ama aldığımız takım çok hoşumuza gitti. Parlament mavisi ceket, yakaları düğmeleri siyah, siyah pantolonu olan bi takım seçtik. Darısı sizlere kızlar :)

valla çok iyi olmuş darısı bize sizde hafta sonu alacaz siyah olmayacaz laciwert alacaz bizde :)

valla çok iyi olmuş darısı bize sizde hafta sonu alacaz siyah olmayacaz laciwert alacaz bizde :)

Damattaki takıma bak mutlaka canım çok güzeldi. onun yanında siyahlar çok sıradan durdu. Başka bir yere bakmadık direkt aldık.

Ya kızlar toplaşın bakayım bişey dicem korunma yöntemi olarak napacaksınız😄

200'den fazla sayfa olmuş ama hiç bu konu konuşulmamış :) herkes düğüne odaklı canım, düğün ertesini düşünmyoruz galiba

Ay evet benimde aklıma yeni geldi kızlara bi sorayım bakalım napacaklar diye

cok iyiye denk gelmiş ya hayırlı olsun :) indirimi ay sonuna kadr mı acaba ya bilgin varmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…