2014 eylül gelinleri de buraya:))

banyo aklıma geldikçe canım sıkılıyor ne zaman olacak hiç bılmıyorum
damatlık ziya dan ayakkabı kemal tanca dan damatlık cok uygun denk geldi baya indirim oldu ramazanın ilk gunu diye ama ayakkabı bence cok pahalı

Kemal tanca olunca ucuzluk olmuyor maalesef :) bizimkide orda alacak sanırım
daha benim gelinlik yok ortada telaş yapmaya başladım

Kemal tanca olunca ucuzluk olmuyor maalesef :) bizimkide orda alacak sanırım
daha benim gelinlik yok ortada telaş yapmaya başladım

bızımkı daha nişanda başladı damat ayakkabısı demeye aynı ayakkabıyı aldı valla helal olsun adama ,benım gelinlik hazır gibi 1 ay sonra prova olacam az bı işi var zaten ama ayakkabı bulamıyorum deli olacam
artık sende gelınlıge bak geç kalacaksın

ya ben annemle teyzemle biraz dolaştım baktım denedim ama gelinliği alacak olan erkek tarafı, görümceden ses çıkmıyor hadi gidelim diye ben de hayatta demem o demeden :) damat beyi bu işe karıştıramam yani öyle saçma sapan bir durum işte. ama bir yandan içim rahat ne istediğimi biliyorum. bi çıksak o gün içinde halledilir diyorum

he iyi ozaman benim erkek tarafı hiç bir seyime karısmadı gelmediler bende beklemedım herseyi kendı annem kuzenımle begendık yaptık çunku kaynanam o aralar hastaydı amelıyat atom tedavısı fılan sıkıntılıydı yani
zate maddıyattı biz nişanlımla kendımız yaptık onlar bişey yapmadı sadece halılarımı kayınvalide aldı o kadar

en sonunda kafam atacak gidip alıp gelicem heralde :))

günaydın :)) keyfimi yerine getirdin sağol
benim değil çöp kovası daha banyada ne duşakabin ve banyo dolapım var ama klozet takımlarım var hemide beyaz renk aldım neden bende bılmıyorum

Bizim banyonun yer duvar renklerine uygun renk bulmada zorlandik, onun dedigi renge bakacagim simdi kac kere uyardim dinlemedi her gelene de onu sectigini soyleyecegim uyumsuz olursa

kizlar siz kendi eviniz icin sabrediyorsunuz, kira evi boya badana guzel oldu ama mutfak dolaplari yag lekeleri cikmiyor ve onceki kiraci alt tarafi temizleyeyim derken boyasini aasindirmis dusunun o halde nasil kullanaacagim bilmiyorum. Mutfak vicik vicik yag icindeydi simdi temizlendi ama lekeler çıkmıyor, kendi evine insan gonlune gore yaptiriri aksilik olsa bile e ne kadar oturacagimiz belli degil bir de dolaba para harcayamayiz haliyle. Dusunun nanyo, mutfak temizlikte en onemli sey, hani nisanlimin bir arkadasi evlense kizla gelse kiz mutfaga girse beni tanimaz etmez ne dusunur, aklima geldikce fitil oluyorum ama diger kriterlerimize uydugu icin cok inceleyemedik maalesef cozum ne bulacagiz bilmiyorum annem ice dogru bantlari gelecek sekilde bir sey yapistiralim diye e egreti duracak o da

Nasil olsa mecburlar yapmaya hicbir sey yoksa onlarin gorevi,

:) ben yerinde olsam coktn gidip begenmiştim nişanlıma demiştim bu alıyoruz diye :)

gaz verme tuğçeeee bu akşam gidip alırım yoksa

Hehe kizlar aman diyeyim adamlarin karakteri farkliysa ayni yontemler ters sonuc verebilir. Ben misal su anda bezdirmeye karar verdim, sebze yikamakabini bile foto cekip gondermeyi dusunuyorum, sarmisak ezici, rende
tamam al dedigim seye aldiktan sonra yorum yapmayacagim diyene kadar devam

canım çok üzüldüm gerçekten. yeni gelinsin temiz güzel bir ev hayal eder insan, böyle olması kötü olmuş. ben yine burda görmüştüm. Mutfak dolaplarından sıkılan bi üye onları kendi emeğiyle kaplamış. malzeme nedir nasıl yaptı hiç bir fikrim yok ama gerçekten çok güzel duruyordu. Ev sahibine durumu anlatırsan böyle bişey yapmana ses çıkartmaz diye düşünüyorm. Yoksa o yağ lekeleri bu kadar göze batarken oturulmaz :/

tam dolapların nasıl bılmıyorum ama dolaplar için kaplamalar var kaplık gibi şeyler

:)))) öyle olsun bakalım ben burdayım kuzum ne zaman istersen uçar gelirim bu akşam bende ayakkabı işini halettmem lazım yoksa artık sıkıldım bıde solaryuma baslıyorum

teşekkür ederim canım çok sağol ayakkabı alırsan resmini ekle hemen. Ben istediğim gibi bulamayacağım sanırım nereye baksam hep platform. yahu insan gelinleri düşünür o gelinlik zaten zor taşınıyor birde platform felaket olur gece bence. Bizim boylarımız da yakın olduğu için platformsuz arıyorum ama malesef
bir düğün için çektiklerimize bak, solaryuma gitmeyi hiç düşünmemiştim ama zaten gidemem, çeyize zor para yetişiiyor

benım nişanlım 1,83 benım kaç oldugumu demek istemıyorum sen düşün artık çift platform arıyoruz :)
solaryum mecbur gibi cünkü gelinliğim ustu acık ve ben amele yanıgı oluyorum yazın kollarım kara üst kısmı bembeyaz o yuzden 100 dk gıdeyım bakayım 100 tl filan zaten...muftakta ocak yok ama ben solaryuma giderim

amannn hep eve hep eve alışveriş, kendimizi düşünemez olduk valla. boşver en iyisini yapıyosun oh

amannn hep eve hep eve alışveriş, kendimizi düşünemez olduk valla. boşver en iyisini yapıyosun oh

gecen hafta carefour gittim yazlık etek elbise tisort 2 ayakkabı aldım öyle mutlu oldum ki soranlarada balayı alışverişi yapıyorum dedim ama aslında hiç mantıklı degil cunku ciddi manada maddi sıkıntı yaşıyoruz evi dizmek için

evi dizmek için ne var ne yok gidiyor, 2 ay kaldı ama ne balayı ne de normal olarak kendime alışverişe başlamadım. amannnn halletcez bişekilde işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…