- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.521
tabı sızın oralarda imkansız bahce bile yok o tarafda binalarda ben anadolu yakasındayım pendikte
oralar cok guzllllll ama kıı
Sen yazinca kafamda biraz taslar yerine oturmaya basladi canim sag ol. Şimdi kisliklarim evde istifli normal yerlerinde onlari nisanlim tasindiktan sonra agustos ta goturmeyi dusunuyorum.ya da ne zaman firsat olursa diyeyim. Ama yillar once ceyiz yapabilenler buyuk evlerde yasiyor herhalde, cunku su son 3 gunde aldiklarim ortada kaldi koyacak yer yok carpip duruyoruz.kirli sepeti kova ayakli supurfe fars vb derken hafif ama cok yer kaplayan seyler oldu. Bunlari nisanlim tasinmadan gotureyim evde yasama alani olsun diyorum.
ben 2 kitaplik bir sifonyer goturecegim. Bir de minnak tv. Ama kitapliklarin icindekileri kolilesek o hammallar goturur mu acaba? Ya da kisliklari da kolilere koysak hurc icinde zaten hepsini oyle gotursek olur mu ki annem sadece 2 kitaplik icin fiyat almisti soyleyeym de en iyisi sorsun carsiya cikarsa.
Yazlik kiyafetler ve ben evden de calistigim icin cok fazla klasorum var ve her an lazim olabiliyor artik onlari da elemem lazim sanirim.yere yigarim olmazsa balayindan donunce tasiriz onlari daya da goturduklerimden gerekirse ev yakin nasil olsa gider alirim klasorlerimi, gocebe hayati yasayacagz anlasilan kacis yok
Boncukcum, nisanlimda ben diyeyim 40 sen de 50 tabak var mesela, ama ben onlardan ancak 16/17 tanesini tutacagim sadece 5 tanesi tam istedigim gibi digerleri de meyve icin, salata yaparken ivir zivir koymak icin falan isimi gorecek. Bunun gibi zevkime uymayan ama is gorecek bircok seyivar ama nen elmden geldigince butceyi zorlamadan alabileceklerimi aliyorum:)
Meselaolcu kabim, dijital olarak geri sayım yapan mutfak saatim, rendem, salata kurutucum en onemlisi nevresim ve yorfganimiz yok dahayorgan konusunda kafam cok karisik silikon mu mikrofiber mi habire cesit cikiyor.nevresim icin begendiklerimi mail atacagim nisanlima sonra ben aldiktan sonra öbürü daha guzelmis demesin tul konusunda gecen hafta kriz yasadik ya ok demeden almiyorum
kina da dugun de dusunmuyoru bir de onlari dusunsem 5 sene surerdi karar vermemiz
musait ortam varsa hem maddi olarak gereksiz hem de eminim cok daha samimi olur, gule gule dokturun canim.
sag ol canim, ivir zivir konusunda annem sag olsun hic aklima gelmezdi marketlerden hallettim cogunu.ben o marketlerde suzgec, bulasiklik falan satildigini bilmiyordum meger ust katlari varmis hepsinin
ben camlari biraktim carreforu, migroslardan falan alip dogru yeni eve goturecegim. Iki iki tasimak istemiyorum, bir de cay bardagi, tabagi, kasesi belli seyler sonucta aramayacagim:)
yolun anadolu yakasına düşerse misafirim ol pendik ye :)
birsey soracam banya takımı alacam yani sabunluk fırca çöp kovası diye ama fıyatlar cok abartılı alan var mı ?
http://www.hepsiburada.com/liste/hi...dFfGA_lfmAd1C4B83Z7MhNndi0Fosfp9GZTqqQibw_wcB
kelebek kurutmaliklarda falan nevresimlerin kurumasi cok zor gorunuyor. Dun aksam hani su ucuzcu denen yerlerde 3 katli bir sey gordum ayaklari pek saglam durmuyordu 85 liraydi, ben 30/50 en fazla normal kelebek kuritmaliklardan alirim diye dusunmustum basta ama nevresimler cok ugrastiracak gibi.
internette de var ama eni dahha dar gibi sanki ayaklari daha saglam duruyor ve tekerlekli ama 85 tl. Hic gezerken boyle bir sey gordunuz mu? Sizler nasil kurutmayi dusunuyorsunuz?
.
evt ya cok pahalı hazıne var sankı onların ıcınde ben koçtaş dan almısdım diş fırcalıkla sabunluk du epey bı zamn aldı unutmusum bıle valla ama aklınız olsun lavobunun uzerınde sevmıyorum ben duvara asmalı basmalı sabunluklar var onları sevıyorum hem kalabalıkda durmuyor lavobo allahdan benm aşk da hem fıkırde
bende simdik koçtaşın sitesinden bakıyorum cidden çok pahalı duvarı asmalı nasıl olur acaba banyo dolapı olacakya
bende de balkon yok artık mutfak bnm bınanın arka kısmında oraya asklık yaptrcam oraya asarım artık nabımmm en cok da onu dert edıyorum ama yapacak da bırsey yok
ben balkonsuz ev olmaz dıyordum ama oluyormuş catı katı olunca benimde muftak camım büyük ve arada kalıyor olmadı artık orayada aşacam
çamasır makinemı kurutmalı alacaktım kımse tavsiye etmedi ne guzel kurutma derdı olmayacaktı
benım evımde balkon yok çatı katı çünkü artık camasırları cocuk odasında kurutacam teras yapılana kadar normal camasır kurutmalar varya onlar daha uygundur ondan alacam...senın bu güzel gorunuyor ama çok pahalı
Egitmenim ben canim kisin 7 gun çalışıyorum genelde ama artik oyle olmamasi gerekecek kara kara düşünüyorum. Bu hafta aralar vardi o yuzden bakabildim daha dogrusu kastim. Bir de oradan oraya gecerken goz atiyorum isten donerken, ara bosluk buldugumda.canım sen gezıp bakabılıyorsun nerde ne var diye meslek neydi evden mi işlerini hallediyorsun
valla ben gonlume gore bulamadigim icin kendim olusturdum canim. Kirli sepetiyle cop ayni renk oldu, sivi ve kalip sabunluklarla da klozet fircam takim oldu:) kalip sabunlugun alti delikli olmazsa sabun vicik vicik oluyor o yuzden yuhatu tarzi bir yerden delikli olanlardan almistim. Porselen degiller tabii hic biri zaten sakar oldugum icin porselen parçaları aninda koselerini kiracagim seye hic para vermedim:)birsey soracam banya takımı alacam yani sabunluk fırca çöp kovası diye ama fıyatlar cok abartılı alan var mı ?
bence yorganını mikrofiber almalısın
bizim evde nevresim kanepe ortusu yikandigi ip gerilecek uygun bir yer var, tamam cok estetik durmuyor ama kisin 1 gunde yazin sabahtan aksama kuruyor buna alismisim 3 gun nevresim kurutmayla ugrasamam kafayi yerim. Bir de petek uzerine de asla koymam camasir takintilarimiz cok ikimizin de:)bende de balkon yok artık mutfak bnm bınanın arka kısmında oraya asklık yaptrcam oraya asarım artık nabımmm en cok da onu dert edıyorum ama yapacak da bırsey yok
ben balkonsuz ev olmaz dıyordum ama oluyormuş catı katı olunca benimde muftak camım büyük ve arada kalıyor olmadı artık orayada aşacam
çamasır makinemı kurutmalı alacaktım kımse tavsiye etmedi ne guzel kurutma derdı olmayacaktı
o makıneden bende sordum ama sıkıntı oluyormus daha sonrasında makıne hava alması gerekıyormus makınenın etrafı 5 cm boş olması gerekıyormus bos alan var gıbı gıbı 5 kg dan fazla kurutma olmuyormus vs ugrasamam valla ben calısıyorum dedım 9 kg makıne alçamaşır yıka bıde 5 kg kurutsun + 1 saatde kuruyor ekstra para para para :))
4 kılo ıslak ıslak beklesın bekleyemm dedım ne varsa eskıde var dıye camda kurutmalıdan aldım bnde :) ( çok mu uzun yazdım ne )
Iste banada cok pahali geldi bir de gormeden alamam. Magazada gordugum boyle degildi. Diger yandan kullanim acisindan 30/40 lira pahali olsun ama beni ugrastirmasin da diyorum. Zaman cok onemli.
Egitmenim ben canim kisin 7 gun çalışıyorum genelde ama artik oyle olmamasi gerekecek kara kara düşünüyorum. Bu hafta aralar vardi o yuzden bakabildim daha dogrusu kastim. Bir de oradan oraya gecerken goz atiyorum isten donerken, ara bosluk buldugumda.
valla ben gonlume gore bulamadigim icin kendim olusturdum canim. Kirli sepetiyle cop ayni renk oldu, sivi ve kalip sabunluklarla da klozet fircam takim oldu:) kalip sabunlugun alti delikli olmazsa sabun vicik vicik oluyor o yuzden yuhatu tarzi bir yerden delikli olanlardan almistim. Porselen degiller tabii hic biri zaten sakar oldugum icin porselen parçaları aninda koselerini kiracagim seye hic para vermedim:)
Toz bezi olarak cok seviyorum da yorgandaki esprisi nedir çözemedim nevresim icinde, ama dedigine gore var bir hikmeti daha mi hafif ya da kolay yikaniyor. Hicbir fikrim yok mikrofiberlere bakayim olmazsa.
bizim evde nevresim kanepe ortusu yikandigi ip gerilecek uygun bir yer var, tamam cok estetik durmuyor ama kisin 1 gunde yazin sabahtan aksama kuruyor buna alismisim 3 gun nevresim kurutmayla ugrasamam kafayi yerim. Bir de petek uzerine de asla koymam camasir takintilarimiz cok ikimizin de:)
Iste banada cok pahali geldi bir de gormeden alamam. Magazada gordugum boyle degildi. Diger yandan kullanim acisindan 30/40 lira pahali olsun ama beni ugrastirmasin da diyorum. Zaman cok onemli.
Egitmenim ben canim kisin 7 gun çalışıyorum genelde ama artik oyle olmamasi gerekecek kara kara düşünüyorum. Bu hafta aralar vardi o yuzden bakabildim daha dogrusu kastim. Bir de oradan oraya gecerken goz atiyorum isten donerken, ara bosluk buldugumda.
valla ben gonlume gore bulamadigim icin kendim olusturdum canim. Kirli sepetiyle cop ayni renk oldu, sivi ve kalip sabunluklarla da klozet fircam takim oldu:) kalip sabunlugun alti delikli olmazsa sabun vicik vicik oluyor o yuzden yuhatu tarzi bir yerden delikli olanlardan almistim. Porselen degiller tabii hic biri zaten sakar oldugum icin porselen parçaları aninda koselerini kiracagim seye hic para vermedim:)
Toz bezi olarak cok seviyorum da yorgandaki esprisi nedir çözemedim nevresim icinde, ama dedigine gore var bir hikmeti daha mi hafif ya da kolay yikaniyor. Hicbir fikrim yok mikrofiberlere bakayim olmazsa.
bizim evde nevresim kanepe ortusu yikandigi ip gerilecek uygun bir yer var, tamam cok estetik durmuyor ama kisin 1 gunde yazin sabahtan aksama kuruyor buna alismisim 3 gun nevresim kurutmayla ugrasamam kafayi yerim. Bir de petek uzerine de asla koymam camasir takintilarimiz cok ikimizin de:)
bnmde banyo dolaplı ama ben duvara asıcaz yada dolap delıncek zaten onu ınce 2 vida tutır cok fazla yıpratmak olmayacak dolabı
bnmde banyo dolaplı ama ben duvara asıcaz yada dolap delıncek zaten onu ınce 2 vida tutır cok fazla yıpratmak olmayacak dolabı
bi disariya hic asmiyoruz 3.katiz ama ara alarin isi dumani bir de mutfak balkonunda yer var asagidakilerin yemek kokulari gelecek haliyle hic dusunmemisler yaparken. Hani her kattan baca cikmasa aspiratorun olurmus ama eski bina. Yeni evin de kapali balkonu var ama ben arka odada kalorifer onune koyacagim daha cabuk kurur sonucta.
Kurutma makinesi yer yok zaten kiraciyiz her ev farkli ama cok detayi varmis dedigin gbi eskisi kurutmak en iiyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?