2014 eylül gelinleri de buraya:))

birsey soracam banya takımı alacam yani sabunluk fırca çöp kovası diye ama fıyatlar cok abartılı alan var mı ?

bence yorganını mikrofiber almalısın

birsey soracam banya takımı alacam yani sabunluk fırca çöp kovası diye ama fıyatlar cok abartılı alan var mı ?

evt ya cok pahalı hazıne var sankı onların ıcınde ben koçtaş dan almısdım diş fırcalıkla sabunluk du epey bı zamn aldı unutmusum bıle valla ama aklınız olsun lavobunun uzerınde sevmıyorum ben duvara asmalı basmalı sabunluklar var onları sevıyorum hem kalabalıkda durmuyor lavobo allahdan benm aşk da hem fıkırde

bende de balkon yok artık mutfak bnm bınanın arka kısmında oraya asklık yaptrcam oraya asarım artık nabımmm en cok da onu dert edıyorum ama yapacak da bırsey yok

bende simdik koçtaşın sitesinden bakıyorum cidden çok pahalı duvarı asmalı nasıl olur acaba banyo dolapı olacakya

bende simdik koçtaşın sitesinden bakıyorum cidden çok pahalı duvarı asmalı nasıl olur acaba banyo dolapı olacakya

bnmde banyo dolaplı ama ben duvara asıcaz yada dolap delıncek zaten onu ınce 2 vida tutır cok fazla yıpratmak olmayacak dolabı

bende de balkon yok artık mutfak bnm bınanın arka kısmında oraya asklık yaptrcam oraya asarım artık nabımmm en cok da onu dert edıyorum ama yapacak da bırsey yok

ben balkonsuz ev olmaz dıyordum ama oluyormuş catı katı olunca benimde muftak camım büyük ve arada kalıyor olmadı artık orayada aşacam
çamasır makinemı kurutmalı alacaktım kımse tavsiye etmedi ne guzel kurutma derdı olmayacaktı

o makıneden bende sordum ama sıkıntı oluyormus daha sonrasında makıne hava alması gerekıyormus makınenın etrafı 5 cm boş olması gerekıyormus bos alan var gıbı gıbı 5 kg dan fazla kurutma olmuyormus vs ugrasamam valla ben calısıyorum dedım 9 kg makıne al çamaşır yıka bıde 5 kg kurutsun + 1 saatde kuruyor ekstra para para para :))
4 kılo ıslak ıslak beklesın bekleyemm dedım ne varsa eskıde var dıye camda kurutmalıdan aldım bnde :) ( çok mu uzun yazdım ne )

Iste banada cok pahali geldi bir de gormeden alamam. Magazada gordugum boyle degildi. Diger yandan kullanim acisindan 30/40 lira pahali olsun ama beni ugrastirmasin da diyorum. Zaman cok onemli.
canım sen gezıp bakabılıyorsun nerde ne var diye meslek neydi evden mi işlerini hallediyorsun
Egitmenim ben canim kisin 7 gun çalışıyorum genelde ama artik oyle olmamasi gerekecek kara kara düşünüyorum. Bu hafta aralar vardi o yuzden bakabildim daha dogrusu kastim. Bir de oradan oraya gecerken goz atiyorum isten donerken, ara bosluk buldugumda.
valla ben gonlume gore bulamadigim icin kendim olusturdum canim. Kirli sepetiyle cop ayni renk oldu, sivi ve kalip sabunluklarla da klozet fircam takim oldu:) kalip sabunlugun alti delikli olmazsa sabun vicik vicik oluyor o yuzden yuhatu tarzi bir yerden delikli olanlardan almistim. Porselen degiller tabii hic biri zaten sakar oldugum icin porselen parçaları aninda koselerini kiracagim seye hic para vermedim:)

bence yorganını mikrofiber almalısın

Toz bezi olarak cok seviyorum da yorgandaki esprisi nedir çözemedim nevresim icinde, ama dedigine gore var bir hikmeti daha mi hafif ya da kolay yikaniyor. Hicbir fikrim yok mikrofiberlere bakayim olmazsa.
bizim evde nevresim kanepe ortusu yikandigi ip gerilecek uygun bir yer var, tamam cok estetik durmuyor ama kisin 1 gunde yazin sabahtan aksama kuruyor buna alismisim 3 gun nevresim kurutmayla ugrasamam kafayi yerim. Bir de petek uzerine de asla koymam camasir takintilarimiz cok ikimizin de:)

bi disariya hic asmiyoruz 3.katiz ama ara alarin isi dumani bir de mutfak balkonunda yer var asagidakilerin yemek kokulari gelecek haliyle hic dusunmemisler yaparken. Hani her kattan baca cikmasa aspiratorun olurmus ama eski bina. Yeni evin de kapali balkonu var ama ben arka odada kalorifer onune koyacagim daha cabuk kurur sonucta.

Kurutma makinesi yer yok zaten kiraciyiz her ev farkli ama cok detayi varmis dedigin gbi eskisi kurutmak en iiyisi.

Hassas, kokusuz ve anti-alerjik
Yorganın İçindeki elyaf oldukça esnektir
Nefes alan elyaf; yorgan içindeki elyaf sıradan elyaflara kıyasla daha çok hava tutarak keyifli bir uyku sağlar
Microfiber yorganlar silikon yorgalara göre hava alma özelliği daha fazla olduğu uyku esnasında ısıyı dengeler, rutubet ve hararet yapmazlar. Micro yumuşaklık ve hafifliktedir, uyku esnasında üzerinize ekstra ağırlık yapmaz. Microfiber yorganlar antibakteriyel ve antialerjik olmalarından dolayı sağlık çalışanları tarafındanda tavsiye edilir.

evet ya sorma tatlım

ne varsa eskıde var zatenn

evet senın gibi yapacam parcaları ayrı alıp birleştirecem bide kirli sepeti lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…