2014 eylül gelinleri de buraya:))

canım gecmiş olsun herşey yolunda gitsin şifalar versin Rabbim annene

Ben dedim sana bak Allahin izniyle kurtulucak hic bisey yokmus gibi devam ediceksiniz hayatiniza iste bu kadar :) cok sevindim Allah dualarimizi kabul ediyo

Arastirdikca kafam karisti canim ya arxeligin bir modelinin tamburunun ici rende gibi cikmis kalip hatasi oldugu icin 7 kg luk icin demisler ama acaba hangisi ve ne zaman uretilenler simdi alacagim makineenin icini elimle kontrol edecegim ay en iyisi hic arastirmamamis onu anladim(

Coook sukir canim, guzel düşün bak guzel seyler olsun hep boyle!
6 kg luklar aslinda yeterli bence modelini begenemedim sadece:) 5 biraz zorlayabilir belki ama degistirme sansi yoksa ve ozellikle hediyeuse hele masraf etmedigin icin olumlu yonlerini gormeye bak derim, ileride yenilerken istedigini alrsin. Ama degistirme sansi var mi diye iyice sordun mu?

Cuma pazarinin kuruldugu sokakta canim perdeciler oraya hit baya perdeci var
Aaah ah eskiden ne cok giderdik cuma pazarina yillar oldu gitmeyeli

kararsızlar kafayı yıyeceksın. ben gittim samsung aldım. git içine sinen bir markaya çamaşır makinesi istiyorum de tasaruflu olsun de al çık. sakın sana yazık

kararsızlar kafayı yıyeceksın. ben gittim samsung aldım. git içine sinen bir markaya çamaşır makinesi istiyorum de tasaruflu olsun de al çık. sakın sana yazık

Yedim bile, fincana 3 kasik kahve koydum musliyle karistirdim herhalde.:) gecen hafta yanlis saatte yanlis gorusmeye gittim, emniyet kemerimi takmayi unuttum, kelimeleri yanlis yazmaya basladim kliniklik olmusum ben:18:

evet zaten aldiklari yer uyuz adamin teki bosch servisi bile aradim ama yok bakalim rabbim buyuk :) illa su olsun diye bi takintim olmadi su zamana kadar hele hediye konusunda alanin kalbini kirmak istemem ama bunda halalarima kırıldım benim yakinligima gore uzak birine istedigini aldirip bana bu sansi vermemelerine üzüldüm asıl istemememin sebebi bu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence cok fazla arastirma zaten beyaz esya sans isi o yuzden ic sesin hangisine karar veriyorsa onu al canim ama bana hep bosch iyi diyorlar tanidigimizin abisi beyazesya servisinde o bosch aldirtmis kardesine bense arcelikten yanayim cunku bu konuda epey ilerlediler baya bi yukseldiler

Yedim bile, fincana 3 kasik kahve koydum musliyle karistirdim herhalde.:) gecen hafta yanlis saatte yanlis gorusmeye gittim, emniyet kemerimi takmayi unuttum, kelimeleri yanlis yazmaya basladim kliniklik olmusum ben:18:

benim herşeyim Siemens niye onu düşünmedin canım çok iyi bir marka evdede kullanıyoruz

Arkadaşlar 1 eylülde düğünüm var ve aynı zamanda o gün eşimin doğum günü. Düğün salonunda süpriz bişey yapmak istiyorum ama ne yapmalıyım sizce?

Arkadaşlar 1 eylülde düğünüm var ve aynı zamanda o gün eşimin doğum günü. Düğün salonunda süpriz bişey yapmak istiyorum ama ne yapmalıyım sizce?

eger salonda herkezin yanında yapmak istersen bence düğün pastası gelirken doğum günü müziği çaldır pastanın üstüne büyük bir mum yaptır eminim eşin çok şasırır başka aklıma bişey gelmıyor gelirse yazarım gene

Dogru diyorsun dusundukce kafasi karisiyor insanin bu aksam nisanlim erken cikabilirse alip kurtulalim istiyorum:) biz de evde kendimi bildim bileli birkac tv disinda hep arcelik kullandik servisinden cok memnunuz vb faktorler oldugu icin arcelige bakiyorum nir de tam istedigim islev ve boyutta seyler yoktu her markada. Bosch icin avrupa uretimleri tavsiye edilenler buyuk ebatta ve tabii ki pahali, yerli uretimlerin arti bir ozelligi yokmus ve gelen sikayetler onlardan genelde. Yine de istediklerimi karsilasatdi bosch alirdim sadece set ustu ocagi bosch alacagim dugmelerinde renkli cizgi sadece onda ve siemenste var ayni urun zaten:)
avantajlar ve dezavatajlar her zaman karsimizda. Rahatlayabilmek icin bunlari dusunmeliyiz ama hele bu surecte cok zor hepimiz icin. Mesela aileleri esyalarini aldigi icin tam istediklerini alamayanlar en azindan borca girmiyor, o dert olmuyor.
kimsesi bir sey almayan, alamayanlar borca giriyor ama en azindan kendi istediklerini aliyor. Saglik olsun da her sey tam olmayiversin nepsi ders imtihan aslinda

benim herşeyim Siemens niye onu düşünmedin canım çok iyi bir marka evdede kullanıyoruz
Canim senin de dedigin gibi insan evinde memnun olduguna yoneliyor once. Siemens'in altta 3 cekmeceli donduruculu dolabi yoktu maalesef, 1 tane var o da dolabin yarisi dondurucuydu:) ayni uretim olan bosch ta bir tane bulduk onun da kapak ici rafi cok az geldi cok kullaniyorum ben ve sebzeligi kucuk 0 bolmesi daha buyuktu e sebzelik daha cok kullandigimiz icin maalesef elimizde tek sans kaldi nosch un boyu kisaydi dahaq uygundu mutfak icin ama kullanisi dusununce olmadi. Turbo midi firin da arceligin bu modelini cok oneriyorlar kk da ve genel olarak internette yani biraz da mecbur kaldik diyebilirim. Camasir makinesinde de dijital ekrandan cok memnuniz evde siemenste kucuk ekran gordum tabii buyuk makinelerde tam benlik ekranlari vardi harikaydi ama 8 kg dan fazla fiyat pahali ve kkraciyiz bu evdeki ayrilan yere anca sigacak 7 kg:s

Benim aklima gelmezdi ama cok iyi fikir:) hic sürpriz insani degilim:)))

SEN EŞİNE SÜPRİZ YAPAMK İSTERSEN ADRESİ BİLİYORSUN BEN BURDAYIM HER TÜRLÜ YARDIMCI OLURUM CANIM BENİM
SEN YETERKİ ARTIK ÇAMASIR MAKİNESİNDEN KARAR VER YOKSA CAMASIRLARI ELİNDE YIKAYACAKSIN
BU ARADA NİŞANLIM YATAK İŞİNEDE AL ATMIŞ NE ZAMAN İSTERSEN GELECEK DİYOR BANA

inşallah tatlim icine sineni alirsin da rahatlarsin:) dogru diyorsun saglik olsunda gerisi bos cevremdekiler bana herseyin tam olmasin bazi seyleri de evlendikten sonraya birak eger herseyin tam olursa bu sefer birbirinizi yersiniz diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…