- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.881
gelincikler yarın nın heyecanı sardı beni inşallah bir sorun çıkmazsa yarın annemle muftagımı yerleştirecezkayınvalidem de iftara davet etti
büyük ihtimal annemle yeni evimde kalacaz yerleştirme işi tamamen bitsin diye evler uzak olduğu için git gel yapmak istemıyoruz bide biliyorsunuz annem biraz rahatsız yani yarın akşam aşkosuma misafir olacaz
Yeni evde ilk kalis, bence cok da guzel olur, evim evim diye gezinirsinyarin hem koltuklar hem beyaz esya gelecek insallah eve bir seyler geldikce benimsemeye basliyorum sen bir de hazir halde goruyorsun evi insan sabirsizlanabilir bir an once evime geceyim diye:)
Canim mimar sorma degil de ben soyle yapiyoru google a"kahverengi mobilyaya ne renk gider" ya da sutlu kahve ile uyumlu renkler, kirmizinin tamamlayici rengi diye yazinca sana dokuyor siteleri ve oralarda onceden sorulmus sorular ve mimarlarin cevapları oluyor pratik geliyor boylesi
7 kg ya yorgan sigmasa da polar battaniye orta boy kilim sigdirsam iyi bakalim nasil olacak:)
Ben snorkel alacagim nasil ama:)
gelincikler yarın nın heyecanı sardı beni inşallah bir sorun çıkmazsa yarın annemle muftagımı yerleştirecezkayınvalidem de iftara davet etti
büyük ihtimal annemle yeni evimde kalacaz yerleştirme işi tamamen bitsin diye evler uzak olduğu için git gel yapmak istemıyoruz bide biliyorsunuz annem biraz rahatsız yani yarın akşam aşkosuma misafir olacaz
Biz son haftaya kadar bir seyler aliyor olacagiz nisanlimla bizi gorup herkes rahatlayabilir:)))
Ben her tatile son gece hazirlaniyorum ama listem vardir eksikleri belirleyip alirim bir yere dizer ya da valize atarim kiyafetler disinda ama hayatimda hic onceden hazirlamisligim yoktur e tabii listem olmasa hayatta yetisemem eskiden hangi body sort etek alacagimi bile yazardim:) dusunmiyim son gun diye cok sukir son yillarda pratiklestim:)))
Canim mimar sorma degil de ben soyle yapiyoru google a"kahverengi mobilyaya ne renk gider" ya da sutlu kahve ile uyumlu renkler, kirmizinin tamamlayici rengi diye yazinca sana dokuyor siteleri ve oralarda onceden sorulmus sorular ve mimarlarin cevapları oluyor pratik geliyor boylesi
7 kg ya yorgan sigmasa da polar battaniye orta boy kilim sigdirsam iyi bakalim nasil olacak:)
Ben snorkel alacagim nasil ama:)
Canim herkes nakliye sirketiyle tasiniyor biz de tasinmistik ama onlar temizlemez ki yani bizde de oyle olmustu biz bosalttigimiz eve tekrar gidip temizlemistik cevremde de hep boyle oluyor, evi bosaltanin temizleyip birakmasi gerekiyordu yani ama tabii anahtari daha gec veriyorlar o durumda sen anahtari aldin ya bence daha onemli
Evt bide kayınvalidem ile cok iyiyiz maşallah diyeyim çok iyi bir insan kızından ayırmaz hatta daha çok dikkat eder kırmamak için.
insallah ben düğün günü fotograf ve gelinlik heyecanım çok fazla olmaz herhalde :)))) düğünden 15 gün önce gelinlik giyip gelin saçı ve makjazı ile resim çektirip oradanda nikahıma gideceğim için
Eki Görüntüle 1186293
kızlar bu kahvaltı takımını geçen sene almıştım fotoğrafı arayıp bulamamıştım şimdi buldum paylaşiyim dedim
Sirayla oluyor iste ama insan biri bitince digerine sabredemiyor:)Ooo maşallah yarın seninde evin artık şekil almaya başlayacak çok güzel
evet canım ya evde eşyaları gördükçe içim gidiyorbiran önce o evde yaşamak istiyorum hele muftak gı yerleştirince daha güzel görünecek ev gözüme eminim bide banyoma duşa kabin gelmiş bide banyo dolapım gelse hayırlısı ile
bazen oluyormus oyle ben de okudum bosch ta da 7 kg luk nir maakinenin tamburu 8 lgluktaqn buyukmus 1kg kadar:)haklisin ben google a sorayim aklima gelmemisti:)
kazani buyuk ise sigar tatlim annemin eski makinesi 5 kg ama kazani 8 kg kadar buyukmus
vayy guzelmis yalniz ben kapaliyim denize giremiyorum gerci yizme biliyon mu diye sorsanabiz havuzlu villa tuttuk canim orada girecegim ama ne goturulmesi gerek bilmiyorum
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 55 gun 1339 saat kaldı...
Eki Görüntüle 1186293
kızlar bu kahvaltı takımını geçen sene almıştım fotoğrafı arayıp bulamamıştım şimdi buldum paylaşiyim dedim
Sirayla oluyor iste ama insan biri bitince digerine sabredemiyor:)
Arcelik 11-2 arasi, enza da ogleden sonra gelecekmis amasaat soyleyemiyorlarmis anlamadik orasini. Nasil olsa cok isimiz var, 2 odanin esyaa yerlesim planini yaapacagiz, nisanlimin kalacak yere gore esya birakmasi icin eger yerimiz kalirsa tekli koltuklarini oraya koymaak istiyor ama yer kalmayacaksabosuna getirmeyecek. Kagit uzerinde yapmak istemiyorum bu defa evde kararlastiralim istedim.
bazen oluyormus oyle ben de okudum bosch ta da 7 kg luk nir maakinenin tamburu 8 lgluktaqn buyukmus 1kg kadar:)
Balayina gelincee.... simdi havuzlu villa dedigin icin mayo giyecek olaqbilir misin diye dusundum, goturmen gerekenler noral mayo giyersen koruma faktorlu gunes sutu ve gunes sonrasi icin nemlendirici kesinlikle! Plaj havlusu, terligi havuz bile olsa ise yarar:) eger atraksiyon istersen esimensurpriznolsun diye eger o yuzme biliyorsa sen palet alabilirsin beraber yuzme keyfnyaparsiniz yaa da su makarna denen sungerlerdenmaksat keyif olsun
Siperlikli sapka sart bas ortun olsabile yuzun haslanmamali. Ic camasiri vb tamamen kisisel zevklere kalmis bir sey, hani siyahpar kirmizlar denirama etrftan da duydugum bir sey kimi erkek kirmiziyi hic sevmezmis, kas yapayim derken goz cikarmamak lazim ve birbirinizi taanidikca bu tipmalisverisler yapmak lazim bence, yani orta karar olmalitabii konusup karar verirse cift o daha guzel bence:)
Gule gule kullan canim, yavaastan ben de resimlerimi arayip pc de dosya yapayim diyorum ileride bakinca bugunleri hatirlamak icin 2 ay kalahala catal bicagimiz olmadihiji hatirlamak icin :)))
cok guzel canim hayirlisiyla kullanmani nasip etsin rabbim:) bende bunu almayi dusunuyordum ama son anda degisiklik yaptim korkmazdan diziyorum:)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 55 gun 1339 saat kaldı...
Istanbul kadikoy pendik arasi bakmiyorsaniz sanirim rahat bulursunuz evi bu guzergayhtaysaniz hemen baslamalisiniz aramaya:) saglik olduktan sonra esyalar cabuk halloluyor, biraz yorucu olsa da çabuk sonuca variliyor stres yapmayin.
Ben evlilik karariyla kk yi buldum ve en buyuk derdimiz kararsizlik oldugu icin nick noyle oldu:))) ben nisanda bile o kadar stres oldum ki hafa ici minik bir nikahla atlatacagim olayi sagligimdan olacagim yoksa:)))
Isler yogun olunca zaman gercekten cabuk geciyor isler hafifken eksikler geliyor insanin aklina, ve evet kizlaaar evlendikten sonra cogumu yemek derdiyle buraya kosacagiz bence de tek derdimiz o olsun insallah!
Heopimiz bildigi en pratik yemekleri paylasirsa burada o isi de kolay cozeriz
Oo gozun aydin safak bitmis sizin:)
Kesinlikle! Internet olmasa 2 aylik isi 12 ayda zor hallederdik biz herhalde:)
Eki Görüntüle 1186293
ayy çok şirin canım güle güle kullan
Kizlar yatakodasini ne renk yapsam krem kahve mobilyalarim pudra tonlari yapasim var aslnda ama onerisi olan varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sirayla oluyor iste ama insan biri bitince digerine sabredemiyor:)
Arcelik 11-2 arasi, enza da ogleden sonra gelecekmis amasaat soyleyemiyorlarmis anlamadik orasini. Nasil olsa cok isimiz var, 2 odanin esyaa yerlesim planini yaapacagiz, nisanlimin kalacak yere gore esya birakmasi icin eger yerimiz kalirsa tekli koltuklarini oraya koymaak istiyor ama yer kalmayacaksabosuna getirmeyecek. Kagit uzerinde yapmak istemiyorum bu defa evde kararlastiralim istedim.
bazen oluyormus oyle ben de okudum bosch ta da 7 kg luk nir maakinenin tamburu 8 lgluktaqn buyukmus 1kg kadar:)
Balayina gelincee.... simdi havuzlu villa dedigin icin mayo giyecek olaqbilir misin diye dusundum, goturmen gerekenler noral mayo giyersen koruma faktorlu gunes sutu ve gunes sonrasi icin nemlendirici kesinlikle! Plaj havlusu, terligi havuz bile olsa ise yarar:) eger atraksiyon istersen esimensurpriznolsun diye eger o yuzme biliyorsa sen palet alabilirsin beraber yuzme keyfnyaparsiniz yaa da su makarna denen sungerlerdenmaksat keyif olsun
Siperlikli sapka sart bas ortun olsabile yuzun haslanmamali. Ic camasiri vb tamamen kisisel zevklere kalmis bir sey, hani siyahpar kirmizlar denirama etrftan da duydugum bir sey kimi erkek kirmiziyi hic sevmezmis, kas yapayim derken goz cikarmamak lazim ve birbirinizi taanidikca bu tipmalisverisler yapmak lazim bence, yani orta karar olmalitabii konusup karar verirse cift o daha guzel bence:)
Sagol canim ben bunu anneme gosteririm diye cekmistim fiyatta kalmis orda reklam yapiyo gibi oldu ya ama baska foto yoktu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızar bzm düğünde 9 eylülde evimzde tadilat olcak sadece salon takımnı aldık gelnlk damatlık bişey yok düğün salonmz tutldu kına daha bulamadık nasıl yetişcz bilmiyomm
sende bendensin. benimde 13 eylül de daha evimin dadilati bugün başladı. mobilyaların siparişini bile vermedim daha inşallah yetişir:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?