2014 eylül gelinleri de buraya:))

Yeni evde ilk kalis, bence cok da guzel olur, evim evim diye gezinirsin yarin hem koltuklar hem beyaz esya gelecek insallah eve bir seyler geldikce benimsemeye basliyorum sen bir de hazir halde goruyorsun evi insan sabirsizlanabilir bir an once evime geceyim diye:)

Ooo maşallah yarın seninde evin artık şekil almaya başlayacak çok güzel
evet canım ya evde eşyaları gördükçe içim gidiyor biran önce o evde yaşamak istiyorum hele muftak gı yerleştirince daha güzel görünecek ev gözüme eminim bide banyoma duşa kabin gelmiş bide banyo dolapım gelse hayırlısı ile

haklisin ben google a sorayim aklima gelmemisti:)
kazani buyuk ise sigar tatlim annemin eski makinesi 5 kg ama kazani 8 kg kadar buyukmus
vayy guzelmis yalniz ben kapaliyim denize giremiyorum gerci yizme biliyon mu diye sorsana biz havuzlu villa tuttuk canim orada girecegim ama ne goturulmesi gerek bilmiyorum

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 55 gun 1339 saat kaldı...

Hadi hayirlisi canim ne guzell gonlune gore yerlestir bakalim :) heycanli olmali evciginde kalicaksin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tabiki canım en önemlisi anahtarın bende olması neyse temizlicez artık napalım :)

maşallah canım benim ömür boyu böyle mutlu olursunuz inşallah canım benim

Eki Görüntüle 1186293

kızlar bu kahvaltı takımını geçen sene almıştım fotoğrafı arayıp bulamamıştım şimdi buldum paylaşiyim dedim

cok guzel canim hayirlisiyla kullanmani nasip etsin rabbim:) bende bunu almayi dusunuyordum ama son anda degisiklik yaptim korkmazdan diziyorum:)

Ben iken Biz olmaya 55 gun 1339 saat kaldı...

Sirayla oluyor iste ama insan biri bitince digerine sabredemiyor:)
Arcelik 11-2 arasi, enza da ogleden sonra gelecekmis amasaat soyleyemiyorlarmis anlamadik orasini. Nasil olsa cok isimiz var, 2 odanin esyaa yerlesim planini yaapacagiz, nisanlimin kalacak yere gore esya birakmasi icin eger yerimiz kalirsa tekli koltuklarini oraya koymaak istiyor ama yer kalmayacaksabosuna getirmeyecek. Kagit uzerinde yapmak istemiyorum bu defa evde kararlastiralim istedim.

bazen oluyormus oyle ben de okudum bosch ta da 7 kg luk nir maakinenin tamburu 8 lgluktaqn buyukmus 1kg kadar:)

Balayina gelincee.... simdi havuzlu villa dedigin icin mayo giyecek olaqbilir misin diye dusundum, goturmen gerekenler noral mayo giyersen koruma faktorlu gunes sutu ve gunes sonrasi icin nemlendirici kesinlikle! Plaj havlusu, terligi havuz bile olsa ise yarar:) eger atraksiyon istersen esimensurpriznolsun diye eger o yuzme biliyorsa sen palet alabilirsin beraber yuzme keyfnyaparsiniz yaa da su makarna denen sungerlerden maksat keyif olsun
Siperlikli sapka sart bas ortun olsabile yuzun haslanmamali. Ic camasiri vb tamamen kisisel zevklere kalmis bir sey, hani siyahpar kirmizlar denirama etrftan da duydugum bir sey kimi erkek kirmiziyi hic sevmezmis, kas yapayim derken goz cikarmamak lazim ve birbirinizi taanidikca bu tipmalisverisler yapmak lazim bence, yani orta karar olmali tabii konusup karar verirse cift o daha guzel bence:)

Eki Görüntüle 1186293

kızlar bu kahvaltı takımını geçen sene almıştım fotoğrafı arayıp bulamamıştım şimdi buldum paylaşiyim dedim

Gule gule kullan canim, yavaastan ben de resimlerimi arayip pc de dosya yapayim diyorum ileride bakinca bugunleri hatirlamak icin 2 ay kalahala catal bicagimiz olmadihiji hatirlamak icin :)))

Sagol canim evet guzel anilar oluyo :))

Sagol canim ben bunu anneme gosteririm diye cekmistim fiyatta kalmis orda reklam yapiyo gibi oldu ya ama baska foto yoktu :)

Kizlar yatakodasini ne renk yapsam krem kahve mobilyalarim pudra tonlari yapasim var aslnda ama onerisi olan varmi

neyse ki istanbulda değiliz canım gerçi ilçeye gitmeme rağmen kira fiyatları ildekilerle aynı Bende bu işi anlamadım :S

oo hadi bakalim kolay gelsin fistik:)
cok teşekkürler tatlim yaziyorum bunlari kenara evet camasir konusunda haklisin canim ortak karar verilmeli :)

Ben iken Biz olmaya 54 gun kaldı...

Sagol canim ben bunu anneme gosteririm diye cekmistim fiyatta kalmis orda reklam yapiyo gibi oldu ya ama baska foto yoktu :)

:) reklam degil ama gormussun urunu yakindan o onemli bence:) ben netten görüp begenmistim ama sonradan bir reklama gitti butun karacalar korkmaz yaptim hepsini

Ben iken Biz olmaya 54 gun kaldı...

merhaba kızar bzm düğünde 9 eylülde evimzde tadilat olcak sadece salon takımnı aldık gelnlk damatlık bişey yok düğün salonmz tutldu kına daha bulamadık nasıl yetişcz bilmiyomm

merhaba kızar bzm düğünde 9 eylülde evimzde tadilat olcak sadece salon takımnı aldık gelnlk damatlık bişey yok düğün salonmz tutldu kına daha bulamadık nasıl yetişcz bilmiyomm

sende bendensin. benimde 13 eylül de daha evimin dadilati bugün başladı. mobilyaların siparişini bile vermedim daha inşallah yetişir:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…