2014 eylül gelinleri de buraya:))

sagol canımm..sandelye kısmı içe çeken yani katlanan masamı benimde öyle almam lazım

Son düzenleme:

O kadaaar mutlu oldm ki yazılarınızı görünceee, gerçekten güne ayrı bi mutlu başladım bugünn, bende operasyon icin bir iki doktorla görştm aam bendeki durum sarkma oldgu icin izler daha kötü bir estetik sorn olacaktı benm icin o yzden vazgectm, keşke benmki de büyütme olsaydı :) senn adına cok sevndm canm bu skntıalrdan kurtulmak gerçekten güzsl bişey olmalı, cevap yazdgn icin cook tşeekkür ediyorum

Canm çok teşekkür ederim sana da cevabın icin :) ben se başladım yürüyüşe dün itibariyle, ama cok az vaktim kaldıgı icin strese girdim işte, ama benden başka insanlarda da bu sorunun olabilecegini görmek bile inanki moral oldu bana cok teşekkür ederim :)

Sen yuruyus yapiyosun yine ben onu bile yapmiyorum :) yalniz niveanin selulit kremini almistum migrosta indrimdeyken o biraz iyi geldi 18 lira vermistim sanki biraz bacagi topluyo gbi

Evet canm tahmn ettgn gbi biraz alıngan bi insanım ama dediğim gibi moral bulmak icin yazdm cevap alamaynca da daha cok moralim bozldu ve öyle üzgünlkle sitem etmş oldm kusura bakmayn, ama inanın duan destek bulabilecegm iyi hissedecegim tek yer burası :) nişanlım icin sorn olmayacagını düşünüyorm kendsi hep söylüyor cnkü selülitlerimn geçmesi icin sunu yapıcam diyorum saçma sapan işlerle ugraşma ben senin içine bakıyorum dışına değil diyor, ama o o kadar yakışıklı ki, çevremdeki bütün kızlar uzak olan arkadaşlarm bile bunu sürekli söylüyor ve ben o yüzden bu vücuda sahip oldgm icin özgüvenimi yitirdm biraz, önceki ilişkilerimde hep kendmi üstte görürdm kendime yakştıramazdım onları, işte smdi de ben aynı konuma düştm :) Allahtan dışardan kimse içimi görmüyor da cok yakıştırıyorlar bizi tavsiyelerini uygulamaya çalışacagmm canm inşallah, çok teşekkür ederim yaZdgıın icin :)

Canm sana da cok teşekkür diyorm yaZdgın icin, bunlara takılmanın normal oldgnu ögrenmem iyi oldu sayenizde, cnkü kafayı yiyecek gibiydm bi ben mi dert ediyorm veya herkes mükemmel bi ben mi kusurluyum diye, inşallah eylüle kadar düzeliiriiz!

vay supermis canim bizim misafirler cok oluyor bos zamanda dinleniyorum sadece ne yazikki belki evliyken hobi olarak yaparim begeniyorum cunku boyle seyleri:)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 50 gün kaldı...

Önemli degl canm estagfrullah smdi yazdn ya o yeter bana :) benm nişanlm da aynı şeklde artk bu konular açılnca bile daralıyor yeter artk ben bunları görmiycektm belki de söylemeseydin diyor :) ama işte özgüven problemim yüzünden normal şeylermiş gibi anlatmaya çalştıgım icin böyle oldu :) ilerde salmak yerine ben hala bunlarla aynı şeklde ugraşıyo bile olabilirim belki, inşallah öncelikle kafamızdan atmayı başarırız bu saçma sapan dertleri, sağlıklıyım herşey yolnda diye şükredeceğime nankörlük ediyorm resmen :/

Sen yuruyus yapiyosun yine ben onu bile yapmiyorum :) yalniz niveanin selulit kremini almistum migrosta indrimdeyken o biraz iyi geldi 18 lira vermistim sanki biraz bacagi topluyo gbi

Ciddi misinn, bende de aylardır evde duruyor işte ümitsizlikten hic ellemedm bile, yürüyüşten önce onu sürüp yürüyüşe öyle başlayaym belki iyi gelir, cok teşekkür ederim canm :)

biraz da etraftakilerden kaynaklaniyor canim saolsun benim babacigim sözden bu yana habire zayifla zayifla resmen cocuk baskasina bakar konumuna getirdik olayi birde alayci bir sekilde soyluyor gina geldi resmen bende damat kendine baksin o da sisko diyorum bu sefer ikimizle dalga geciyor sisko ailesi diye aman bosver saglik huzur olsunda gerisi bos inan :)

biraz da etraftakilerden kaynaklaniyor canim saolsun benim babacigim sözden bu yana habire zayifla zayifla resmen cocuk baskasina bakar konumuna getirdik olayi birde alayci bir sekilde soyluyor gina geldi resmen bende damat kendine baksin o da sisko diyorum bu sefer ikimizle dalga geciyor sisko ailesi diye aman bosver saglik huzur olsunda gerisi bos inan :)

selam kızlar, baktım herkesin vücudundan şikayeti var yazmadan edemedim.:2::2::2: benimde sırtımda belimde ve göbeğimde ince ama siyah tüyler var ve benimde onlarda başım dertte. nişanlımında tüye karşı aşırı takıntısı var. bununla nasıl başa çıkacağım bilemiyorum. :18::18:

Ahahaah baban süpermiş canım çok güldüm bana da sürekli kilo al diyorlar ama aah bir icimi bilseleeet cekince uzayan kol ve göğüs derilerimii, ay yazarken bile bi kasvet basıyor icime ama kilolu olup sıkı olmak zayıf olup sarkık olmaktan daha iyidir bence, sen spor yaparak bir iki kilo verirsen cok güzel olrsuun :)

Canm derdin tüy olsn, sarkman selülitin varmı? Yok. E rahatsın o zman :) ben gidiyorm canm lazer epilasyona, cok rahat, bitti sayılır koltukaltı ve bikini bölgem, git yaptır kurtul. Hem ilk seanstan sonra 2.5 ay boynca tüy cıkmadıgı icin zaten bitmesini beklemek zornda kalmıyorsn zaten tüysüz geziyorsun seanslarn bitene kadar. Düğünden 20 gün önce yaptır dökülme süresi vs derken ancsk olur

ins veririm canim biraz zor benim astima ceviren alerjim var bazen cok zorlandim nefes almada ilacli serum aldim 1 hafta simdi zor veriyorum ama artik umrumda degil cunku sevgilimle bu gunlere zor geldik kendi aramizda cok sorunumuz oldu allaha sukur ailelerde sıkıntı yasamadik simdi mutluyuz ve ben bu mutlulugu sacma seylerle bozmaya baslamisken dur dedim kendime rabbim saglam bir vücut vermisken yok guzel degil zayif degil diyerek ben neyi inkar ediyorum inan mutluluk onlarla olmuyor ben zayifim diye cennete gireceksin denmiyor en iyisi ani yasamak ve ne yaparsak saglimiz icin yapmak ne guzel yuruyuse baslamissin tatlim devam kimseyi de dinleme aman cok ta tin cok ta fifi

Öncelikle cook cok geçmş olsn canm benim, evet dogru söylüyorsun sağlıklı olmak en önemlisiiii, ama yazdıkların ilaç gibi geldi resmen, bi kendime geldim bi sillindim yani, ne kadar dogru söylemişsin anı yaşamak lazım gerçekten, aynı şeklde bzim de nişanlmla kendi aramzda sornlarımz oldu ailelerde olmadı ama, ve iki senedir onunla evlenmek en büyük hayalimdi en cok dua ettigim şeydi, şmdi gerçekleşti ve en mtlu olmam gereken zamanda şu yaptıgımdan cok utandım sayende! ne zaman böyle saçmalıklara takılsam açıp bu yazını okuyacagm canm cok teşekkür ederim gerçekten, Allah razı olsuunnn :)

benimde var canim hatta yuzumde var lazere gidiyorum arada bir sende lazere gidebilirsin ben koltuk altimdan memnun kaldim hatta 1 sene yaptirmadim ara verdim simdi nisanda sözde yaptirmistim gec cikiyor ben tavsiye ederim ama iyi arastir bazilari lazer adina baska bi makine ile yapiyorlar o da uyutuyor killari sadece İstanbulda pendikte bir yer vardi ben orada basladim iyi geldmisti canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…