- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #3.141
oo hayirli olsun tatlim:) benim mutfagim belli degil buyuk mu kucuk mu ama ben bir iki model begendim sandalye kismi ice giren yer kaplamayan bakalim zor is ya allah kolaylik versin ben o safhaya gelemedim daha
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 50 gün kaldı...
canım şimdi gördüm yazını. bende 3 ay önce sırf bu takıntılarım yüzünden ameliyat oldum benim meselem göğüslerimin çok minik olmasıydı.şimdi gayet memnunum iyi ki yaptırmışım diyorum. sende ileride 1-2 operasyon geçirebilirsin boşuna üzme kendini herşeyin çaresi var allah çaresi olmayan dert vermesin. bu güzel günlerin düğün sürecinin tadını çıkar.
Tatlim ben alinti yapilan yazilarima bakiyorum bildirim gelince onun dsinda unutuyorum arada aklima geliyoda bakiyorum gormedim kusura bakma selulit bendede var gercekten sinir bozucu bir durum ama bunu kafanda cok buyutmemeye bak tedavisiz gecmesi biraz zor bide sabir isteyen bi olay bol su ve yuruys onun cozumu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm çok teşekkür ederim sana da cevabın icin :) ben se başladım yürüyüşe dün itibariyle, ama cok az vaktim kaldıgı icin strese girdim işte, ama benden başka insanlarda da bu sorunun olabilecegini görmek bile inanki moral oldu bana cok teşekkür ederim :)
Ben de simdi kizlar yorum yazinca gordum, ama bu mesajindan cok alingan biri oldugun hissine de kapildim ya da tugcenin dedigi gibi alintilanan mesajlarimizi goruyoruz genelde kk da yeni oldugun icin bunu dusunmemismolabilirsin. Soyle soyliyim oncelikle fiziki kusurlardan dolayi sevgisi azalacak adam ya da kadin evlilik yoluna cikmasin allahnkorusun hdr turlu kaza bela hepimiz icin bu demek oluyor ki bugun olmasa uarin yari uolda birakacakfir bizi. Tabii neraber tatile falN gitmediyseniz soylemen yerinde olmus ama zaten o sana seni sevecegini jer turu demis eger dogru anladiysam yani cok alingansan bir hemcins tavsiyesi bunu asmaya birak, en cekici kadin kendine guveni olan kadindir! Bu arada aramiza hos geldin:))
Kizlar aksam yazarim simdi cikiyorum, haha umuttugce 2 ay dil doktum evi tuttugumuzdan beri daha ev bosalmadan dolap arastiriyodum acelesi yok dedi de dedi kendimi astim resmen aksam cok hosuma gitti ben ustume dusenleri yapmisim yani onun agirligina ragmen o dolap dusunuyor:))) devran donermis:)))
o gelinliği giyipte mutlu olmama gibi durumum imkanı var :) yanımda sevdiğim adam bence gayet iyi ışıldar gözler :)
canım benım tabıkı herkez ilgilenır ama sadece alıntı yapılan mjsların bildirimi geliyor o yüzden okumamışım bendekeşke alıntı yapsaydın neysecik biraz geç oldu ama kusura bakma..taş gibi bir fizige sahip değilim ve olmadığı içinde üzülmüyorum çünkü ALLAH a şükür sağlıklıyım..ama fazla göbegim ve basemlerim ayrıca selulitlerim var tabıkı bunu saklayamam arada benide rahatsız ediyor özellikle balayını düşününce sanırım bunun için blca su ve spor yapmanın zamanı geldi
aksesuarlarn fiyatini gorunce agzim acik kaldi 450 lira dediler 5 parcaya off dedim bu ne :)
Guzel canim renk katiyo bunlar mutfaga ben kendim yaptim bunlardan cam alip suya dayanikli enamel boya aldim ponpon fircayla boyadim tabi bunlari vaktimiz bosken yaptim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadasim hosgeldin aramiza:) kusura bakma ben okudum ama araya biseyler girdi yazmayi unuttum
canim inan benimde catlaklarim var kesin selülitte vardir ama ben gormezden gelmek istiyorum hatta göbisim bile var :) senin gibi bende tedirginim nisanlim begenmezse diye hele bir de 12 sene sadece beni bekledigini dusunursek bu durum gittikce kotulesiyor sevgilim sana sarilmayi özledim deyince bile neremi ozledin sisko cirkin bi kizim diyorum ve bu konusma arada bi oluyor en sonunda nisanlim resti cekti ben bedene baksa idim simdiye bir suru kizla cikmis olurdum ben senin disini degil icini seviyorum dedi
o yuzden esin ne der diye kendini kasma canim ama sonradan da saliverme kizlarin dedigi gibi bol su bol yürüyüş canim bende oyle yapacagim üzme kendini:)
Sen yuruyus yapiyosun yine ben onu bile yapmiyorum :) yalniz niveanin selulit kremini almistum migrosta indrimdeyken o biraz iyi geldi 18 lira vermistim sanki biraz bacagi topluyo gbi
Önemli degl canm estagfrullah smdi yazdn ya o yeter bana :) benm nişanlm da aynı şeklde artk bu konular açılnca bile daralıyor yeter artk ben bunları görmiycektm belki de söylemeseydin diyor :) ama işte özgüven problemim yüzünden normal şeylermiş gibi anlatmaya çalştıgım icin böyle oldu :) ilerde salmak yerine ben hala bunlarla aynı şeklde ugraşıyo bile olabilirim belki, inşallah öncelikle kafamızdan atmayı başarırız bu saçma sapan dertleri, sağlıklıyım herşey yolnda diye şükredeceğime nankörlük ediyorm resmen :/
Önemli degl canm estagfrullah smdi yazdn ya o yeter bana :) benm nişanlm da aynı şeklde artk bu konular açılnca bile daralıyor yeter artk ben bunları görmiycektm belki de söylemeseydin diyor :) ama işte özgüven problemim yüzünden normal şeylermiş gibi anlatmaya çalştıgım icin böyle oldu :) ilerde salmak yerine ben hala bunlarla aynı şeklde ugraşıyo bile olabilirim belki, inşallah öncelikle kafamızdan atmayı başarırız bu saçma sapan dertleri, sağlıklıyım herşey yolnda diye şükredeceğime nankörlük ediyorm resmen :/
biraz da etraftakilerden kaynaklaniyor canim saolsun benim babacigim sözden bu yana habire zayifla zayifla resmen cocuk baskasina bakar konumuna getirdik olayi birde alayci bir sekilde soyluyor gina geldi resmen bende damat kendine baksin o da sisko diyorum bu sefer ikimizle dalga geciyor sisko ailesi diyeaman bosver saglik huzur olsunda gerisi bos inan :)
selam kızlar, baktım herkesin vücudundan şikayeti var yazmadan edemedim.:2::2::2: benimde sırtımda belimde ve göbeğimde ince ama siyah tüyler var ve benimde onlarda başım dertte. nişanlımında tüye karşı aşırı takıntısı var. bununla nasıl başa çıkacağım bilemiyorum. :18::18:
Ahahaah baban süpermiş canım çok güldümbana da sürekli kilo al diyorlar ama aah bir icimi bilseleeet cekince uzayan kol ve göğüs derilerimii, ay yazarken bile bi kasvet basıyor icime ama kilolu olup sıkı olmak zayıf olup sarkık olmaktan daha iyidir bence, sen spor yaparak bir iki kilo verirsen cok güzel olrsuun :)
ins veririm canim biraz zor benim astima ceviren alerjim var bazen cok zorlandim nefes almada ilacli serum aldim 1 hafta simdi zor veriyorum ama artik umrumda degil cunku sevgilimle bu gunlere zor geldik kendi aramizda cok sorunumuz oldu allaha sukur ailelerde sıkıntı yasamadik simdi mutluyuz ve ben bu mutlulugu sacma seylerle bozmaya baslamisken dur dedim kendime rabbim saglam bir vücut vermisken yok guzel degil zayif degil diyerek ben neyi inkar ediyorum inan mutluluk onlarla olmuyor ben zayifim diye cennete gireceksin denmiyoren iyisi ani yasamak ve ne yaparsak saglimiz icin yapmak ne guzel yuruyuse baslamissin tatlim devam kimseyi de dinleme aman cok ta tin cok ta fifi
selam kızlar, baktım herkesin vücudundan şikayeti var yazmadan edemedim.:2::2::2: benimde sırtımda belimde ve göbeğimde ince ama siyah tüyler var ve benimde onlarda başım dertte. nişanlımında tüye karşı aşırı takıntısı var. bununla nasıl başa çıkacağım bilemiyorum. :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?