- 18 Kasım 2013
- 477
- 131
- 73
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
ben o zmanda dıyorum ki gene yorgunluk olacak tatil için antalya istıyoruz ucaga bin in otobuse bin hotele git yerleş biraz gec dolaş geceye yorgunluk :)))
ben o zmanda dıyorum ki gene yorgunluk olacak tatil için antalya istıyoruz ucaga bin in otobuse bin hotele git yerleş biraz gec dolaş geceye yorgunluk :)))
Of nişanlım tutturuyor otelde kalalım nolacak sanki yorgunsak yatar uyuruz diyo ay bilemedim ben şimdi
evinizde kalmak varken otelde kalmak istemeyin bence ilk gece evimde olmalıyım benim fikrim bu tabıkı.
Hiç belli olmaz, enerjik bir ruh halinde olabiliriz
Bende ole diyorum bizim ki bedava oda kalalım nolacak ki diyo
oda dogru söyluyor ama benim hayalım hep gelinlikle o eve girmek , ama sen otelde kalırsan gelinlikle evine giremeyeceksin eger sende ilk evine gelinlikle girmek ıstıyorsan nişnanlını vazgectir
Yok eve gelinlikle girmek gibi bişeyim yok ama ne bilim bişey yapmayız yatar uyuruz bizde😄
o zaman bırak nişanlının istediği gıbı olsun sabah güzel bir kahvaltı odanıza gelir :)
Evet bencede ya bosuna dır dır etmeyim hiç-odada havuzda var onada gireriz bak heveslendim şimdi-
ev kaçmıyor nasıl olsa hiç nişanlına dır dır etme zaten bu süreçte ister istermez bi çok sorun oluyor bari bu sorun olmasın
Hem belki daha enerjik oluruz ertesi güne demi ama😄
aynen canım :) bak düğünün bende bi gün önce benım 14 senin 13 dimi
Evet benim 13 ünde canım
zaman cabucak gecıyor hiç anlamıyorum ben hep bir koşturmaca dün akşam nişamlım dıyorki bu pazar nereye gidip hangi işi halledecez :) adam artık öyle alısmıskı her pazar erkenden kalkıp ev esyalarını için koşturuyoruz :) bi tek pazar izinliyiz ikimizde çunkü
küçük bir fikir biz önce netten arastırdık esyalara fikir edindik sonra babama gösterdım netten o fikir sahıbı olduk begendıgımız esyalarda ve bizi öyle bir magazaya göturdu ki oradan alıp cıktık esyaları :) 1 günde ayrıca aldıgımız magaza benin işyerimle aynı sokaktaymıs babam olmasa asla fark etmezdım haftalarca gezerdım esya diyeBenim nişanlımın pazarıda yok pek şimdi sıkıntı değilde mobilya alınacak zaman nolacak bilmiyorum
Kizlar oturma oda yatak oda aldm bakalim begencekmsn
Eki Görüntüle 1094133 Eki Görüntüle 1094134
Berjerlerm boyle pembe degil cicekli yastiklarla ayni kumas
Eki Görüntüle 1094135
Yatak odam kucuk o yuZden kose
Dolap almak zorundaydim(
Eki Görüntüle 1094136
Eki Görüntüle 1094137
Eki Görüntüle 1094138
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
küçük bir fikir biz önce netten arastırdık esyalara fikir edindik sonra babama gösterdım netten o fikir sahıbı olduk begendıgımız esyalarda ve bizi öyle bir magazaya göturdu ki oradan alıp cıktık esyaları :) 1 günde ayrıca aldıgımız magaza benin işyerimle aynı sokaktaymıs babam olmasa asla fark etmezdım haftalarca gezerdım esya diyecanım babam benım
Bak Buda güzel bi fikir😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?