- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.181
Kizlar zaman yaklastikca heycanlaniyorum. Gerci biz daha nikah gunu almadikbu cuma gunu alicaz kismet olursa. İnsallah 27 eylulde dusundugumuz saate alabiliriz
aynen bendede zaman yaklaştıkça heycan olmaya başladı :) hayırlı olsun canım benimmm
Hepimiz icin hayirli olsun canim. Son bi kac gundur surekli ruyalarim da gelinlik filan goruyorum. Hatta gecen gun ruyamda siyah gri gelinlik gordum ablam diyodu sen hic siyah gelinlik gordun mu siyah aldin diyodu. Sonra odamda ki gelinligi gordum aaa ben gelinlik almistim m diyorum onu giyiyorum. Sonra gelin alma varmis disari bi cikiyorum isleri cikmis sonra gelicez diyolardi saka gibi ya
Hahah canim sen baya asmissin kendini ben bu ara yorgunluktan hic ruya gormuyorum :))
Ayakkabi gorunmuyo bile gelinligin altinda. Benim cicegim pembe beyaz ayakkabim beyaz simli gibi gerci benim ayakkabim vardi 2 kere anca giydim bu yuzden ayakkabi almadik. Ayakkabi gorunmuyo diyorum ama benim ayakkabim olmasaydi pembe alirdim cunku normalde pembe ayakkabi daha cok kullanilabilir. Beyaz olunca pek giyilmiyo sanki
ben de pembe ya da beyaz düşünüyorum canım..çok açık pembe olabilir..
ben de pembe ya da beyaz düşünüyorum canım..çok açık pembe olabilir..
ben gelinliği hazır alacağım..siz diktirdiniz mi kızlar?
Şaka gibi 4 ay kaldı. Ilk grup açıldığında daha kimsenin birşeyi yoktu. Çok heyecanlı. Kızlar sizden ricam olacak kaftan kiralayacagım ama çok pahalı birşey istemiyorum. Kına benim istediğim birsey değil o yuzden açıkçası çokta önemsemiyorum. :) gözünüze ilişirse bana yazabilir misiniz? :)
Gelinliğim falan hazır ama bi ayakkabı bulamadım bi türlü beğendiğim model var ama bulamadım. Eğer bulursam hazır alacağım bulamazsam yaptırcam Ağustos başına kadar. 5 Ağustos'ta ikinci provaya kadar.
Biz dugun yapmicaz sade bi nikah olucak. Ben kina gecesi istemiyorum. Hem gerek yok hemde bosa masraf. Yer hazir aslinda deniz kenari bi yer bu yaz irada calisicagim icin yer ucretsiz bana ama bunun muzisyeni var ikramlik var kina kiyafetleri vs . Onlari yapana kadar eksiklerimi alirim. Belki kendi aramizda eglence yapariz evde onu bile pek istemiyorum
Sonunda balayi icin yer kesinlesti otelimizi de bulduk ^_^
En yakin zamanda rezervasyon yaptircak ask
Hmm toz pembe cok guzel olur
Ben hazir aldim dikime guvenemedim. Hemde hic aklimda olmayan bi modeli cok begendim akl onda kaldi fiyatida cok uygundu aldik hemen
nereye karar verdiniz canım?ne güzel ya karar verebilmişsiniz..ben düşünüyorum..nişanlım da sen nereyi istersen bak oraya gidelim dedi..bana bıraktı..kendisi rahat...
Benim nisanlim da bana birakmisti ama ben birlikte secmek istedim, sonucta ikimiz gidicez, onun da dusunceleri onemli. Dun birlikte arastirdik begendigimiz otelleri birbirimizle paylastik ve en sonunda ikimizinde begenip icine sinen yeri sectik. Fethiye Majesty Club Tuana Park'ta karar kildik
hsonu gelsin ben de beraber bakalım diyeceğim..inş çok güzel geçer,her şey içinize siner canım..
sonunda uçak biletleride tamamşimdiden yolculuk heyecanı başladı daha 4 ay var bide ne götürecez balayına giderken iyi bir alışveriş lazım şort terlik güzel bir yaz gecesi için elbise terlik çeyiz gibi bide balayı bavulu hazırlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?