2014 eylül gelinleri de buraya:))

aynen bendede zaman yaklaştıkça heycan olmaya başladı :) hayırlı olsun canım benimmm

Hepimiz icin hayirli olsun canim. Son bi kac gundur surekli ruyalarim da gelinlik filan goruyorum. Hatta gecen gun ruyamda siyah gri gelinlik gordum ablam diyodu sen hic siyah gelinlik gordun mu siyah aldin diyodu. Sonra odamda ki gelinligi gordum aaa ben gelinlik almistim m diyorum onu giyiyorum. Sonra gelin alma varmis disari bi cikiyorum isleri cikmis sonra gelicez diyolardi saka gibi ya

Hahah canim sen baya asmissin kendini ben bu ara yorgunluktan hic ruya gormuyorum :))

Şaka gibi 4 ay kaldı. Ilk grup açıldığında daha kimsenin birşeyi yoktu. Çok heyecanlı. Kızlar sizden ricam olacak kaftan kiralayacagım ama çok pahalı birşey istemiyorum. Kına benim istediğim birsey değil o yuzden açıkçası çokta önemsemiyorum. :) gözünüze ilişirse bana yazabilir misiniz? :)

Gelinliğim falan hazır ama bi ayakkabı bulamadım bi türlü beğendiğim model var ama bulamadım. Eğer bulursam hazır alacağım bulamazsam yaptırcam Ağustos başına kadar. 5 Ağustos'ta ikinci provaya kadar.

ben de pembe ya da beyaz düşünüyorum canım..çok açık pembe olabilir..

Biz dugun yapmicaz sade bi nikah olucak. Ben kina gecesi istemiyorum. Hem gerek yok hemde bosa masraf. Yer hazir aslinda deniz kenari bi yer bu yaz irada calisicagim icin yer ucretsiz bana ama bunun muzisyeni var ikramlik var kina kiyafetleri vs . Onlari yapana kadar eksiklerimi alirim. Belki kendi aramizda eglence yapariz evde onu bile pek istemiyorum

bende çok kararsızım kına konusunda ham maddiyat hemde ne yapacagımı bilmıyorum

Sonunda balayi icin yer kesinlesti otelimizi de bulduk ^_^
En yakin zamanda rezervasyon yaptircak ask

Son düzenleme:
nereye karar verdiniz canım?ne güzel ya karar verebilmişsiniz..ben düşünüyorum..nişanlım da sen nereyi istersen bak oraya gidelim dedi..bana bıraktı..kendisi rahat...

Benim nisanlim da bana birakmisti ama ben birlikte secmek istedim, sonucta ikimiz gidicez, onun da dusunceleri onemli. Dun birlikte arastirdik begendigimiz otelleri birbirimizle paylastik ve en sonunda ikimizinde begenip icine sinen yeri sectik. Fethiye Majesty Club Tuana Park'ta karar kildik

hsonu gelsin ben de beraber bakalım diyeceğim..inş çok güzel geçer,her şey içinize siner canım..

sonunda uçak biletleride tamam şimdiden yolculuk heyecanı başladı daha 4 ay var bide ne götürecez balayına giderken iyi bir alışveriş lazım şort terlik güzel bir yaz gecesi için elbise terlik çeyiz gibi bide balayı bavulu hazırlarız

haklısın bi de bavul var..ben daha nereye gideceğime karar vermedim:))siz nereye gidiyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…