- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.481
evet eminönünden bakabiliriz ona
Terzi tanıdığımız var ona gösterecem bu resmi bakalım oda fikir verir bize :)
Ben artık yatayım sabah erkenden işe gidecem iyi geceler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar merhaba konuyu daha cok okuyarak takip ediyordum ama kina hediyeliklerinden bahsedilince bi yorum yapayim dedim :) ben de internetten arastirma yapiyordum ve kuck siselere lavanta koymayi dusunuorm. Eger uygun fiyata hazirimi bulursam onlardan alicam bulamazsam siseleri lavantayi hazir fiyonklari ve etiketi kendim alip hazirlamayi dusunuyorum. Belki size de fikir olur diye siselerin resmini paylasayim. Google a mantar tipali cam sise yazinca da suslenmis guzel modeller cikiyor. Alinti yapma kurallarini bilmedigimden onlari paylasmiim dedim :)
Eki Görüntüle 1129985 Eki Görüntüle 1129986
aa bu da çok güzel bir fikirmiş :) tıpasını açar açmaz mis gibi lavanta kokar istendiğinde :)
çok sağol paylaşımın için
Rica ederim canm :)) bazilari kokulu kolonya koyuyor ama onun dokulme riski oldugu icin ben pek yanasmiyorum. Hatta lavanta yerine kina da konabilir ama ben kina kutularindan alicam yaninda da lavantali birsey vermeyi dusunuorm
Kizlar merhaba konuyu daha cok okuyarak takip ediyordum ama kina hediyeliklerinden bahsedilince bi yorum yapayim dedim :) ben de internetten arastirma yapiyordum ve kuck siselere lavanta koymayi dusunuorm. Eger uygun fiyata hazirimi bulursam onlardan alicam bulamazsam siseleri lavantayi hazir fiyonklari ve etiketi kendim alip hazirlamayi dusunuyorum. Belki size de fikir olur diye siselerin resmini paylasayim. Google a mantar tipali cam sise yazinca da suslenmis guzel modeller cikiyor. Alinti yapma kurallarini bilmedigimden onlari paylasmiim dedim :)
Eki Görüntüle 1129985 Eki Görüntüle 1129986
Bunları kına yakılırken kızlar ellerinde tutacak yani el mumu gibi düşün başında dönenler bunları tutacak
ben onun için minik gaz lambaları alıcam tanesi 1.25 20 tane alıcam çok otantik ve farklı duruyor
Bugun kayınvalidem ile halılarımızı da aldık :) listeden bişey daha silindi :) ama hala benim noksanlarım var 3 ayda yavaş yavaş tamamlanır inşallah
ohhhh güle güle kullan canım :) bizde haftasonu deli gibi ev aradık kaç ev gezdik yine beğenemedik
Soda şişelerini biriktir :)) yapalım
kuzenim yapmıştı güzel süslenince harika oluyor valla
uzun şişe olanların en uygun fiyatı 90 kuruş boş olarak hazır olarakda 1.25 1.50 arası değişiklik gösteriyo hele kalpli şişerin tanesi 2 lira falan ben çok gezdiğim için her detayı biliyorum paylaşiyim dedim bir fikir olur diye :)
bu telaş hiç bitmicekmiş gibi geliyor bana ama Allahtan tatlı telaşlar
süslemeli halleri çok güzelmiş yalnız bu şişelerin. arkadaşım benim nişanım için hediye olarak bunları dağıtmıştı.
Eki Görüntüle 1130001
şimdi yine bu tarz şişeli bir şey dağıtsak nasıl olur acaba bilemedim
gördüm tatlım, şark han da vardı onlar ama nette gözüktüğü gibi değil onlar pek bana basit geldi biraz ama zevk meselesi tabi, beğeneni de mutlaka vardır.
bunlar da bize fikir olsun.
Eki Görüntüle 1129974 Eki Görüntüle 1129975 Eki Görüntüle 1129976 Eki Görüntüle 1129977
canım bu baştakiyle sondaki çok tatlıymışşşş :) ben hem hatıra kalsın hem de gülümsetsin istiyorum. Üzerinde komik karikatür ya da baattin reis in aforizmaları olan magnetler görmüştümm çok hoşuma gitmişti, böyle bişiler yapabilirim ya da bu resimlerdekinden. Bunları nasıl bulabilirim ya da ben nasıl yapabilirim ki
canım bu baştakiyle sondaki çok tatlıymışşşş :) ben hem hatıra kalsın hem de gülümsetsin istiyorum. Üzerinde komik karikatür ya da baattin reis in aforizmaları olan magnetler görmüştümm çok hoşuma gitmişti, böyle bişiler yapabilirim ya da bu resimlerdekinden. Bunları nasıl bulabilirim ya da ben nasıl yapabilirim ki
Canim sondaki bekarliga veda diye bir sitede satiliyor benim nisanim da arkadasim hediye olarak dagitmisti siseleri, site baya başarılıydi memnun kalmistik ama biz 40 tane almistik o yüzden parasi fazla koymamisti ama kinada pahaliya gelir diye düşünüyorum
bu kına gecesi hediyeleri ile kafayı bozdum benhiç eksik yokmuş gibi bide onunla ugrasıyorum bu minacık şey çok fazla gerdi beni
En sondaki modelin aynısının resmini çekmiş arkadaşım geçen hafta, herşey aynı, dedim fiyatı ne kadar sormamış, bende gidicem bu hafta, inşallah bulabilirim, yapmak ta kolay bence ama vakıt yokkı,
Vakit var ya boyle deyip moralinizi bozmayin :) bir ben mi rahatim acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?