- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.941
öyle şarkılar varda ilk dansa çok uygun değil maalesef :) inşallah bulucaz
evet herkesin gözdesi o bu ara ama herkesin yaptığı şeyi ben yapmayı sevmiyorum yani çok popüler şeyler bana soğuk geliyor
eski sarkılara bakalım mı ?
Olur valla hatta daha guzel olabilir varmi aklinda olan
eski sarkıları açtım dinliyorum secenekleri yazacam :)
geçen haftaydı galiba, karadayıda feride ile mahirin dans ettiği şarkı çok hoşuma gitmişti. ama şimdi yadırganır heralde böyle şeyler çalınsa :/ Ben de eski klasiklere bayılırım, eski türk filmlerini izleye izleye büyüdük ne de olsa :)
balayı yuzunden kafayı yıcem sanırım. hiçbir yer içime sinmiyor
balayı yuzunden kafayı yıcem sanırım. hiçbir yer içime sinmiyor
Lütfen artık kalbimin tek sahibine seçilmesin her düğünde duya duya ezberledim şarkıyı
Googlea sorunca değişik seçenekler çıkıyor mesela say something çok hoşuma gidiyor benim.. :)
Seven ne yapmaz da çok güzel ama uyar mı ilk dansa bilemedim..
Al benden de o kadar. Gerci benim sorunum otele kapali sekilde bir balayi istemiyorum. Yurt disi da istedigimiz yerler vize gerektirdigi icin bu kadar isin icinde ugrasmak zor geldi.son olarak arabayla ege de gitmedigimiz yerleri geze geze bir balayi fikri cikti. Bakalim son kararimiz ne olacak:44:
Gecen sene cundaya arabayla gitmistik cok hosuma gitmisti. Balayinida oyle istedi ama nisanlim otele kapanip dinlenmek istedicok guzel olur egeyi dolasmak
Ben Pendik'li oldugum için alışmak cok zor gelıyorkına kıyafetini gelinlilcim verecek ama abiye olarak daha hiç bakmadım cok kararsızım çünkü bu konuda mekan bile bulamadık kına için sen kına yi hallettin mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende maltepeden arıyorum ev :) ada tesisleride güzeldir
ben açık krem tay tüyü tercih ettim leke tutmuyor renkte güzel berjerimde onun bir ton koyusu toprak rengi gibi
bende girmeyi düşünüyorumda kol altı için lazere gidiyorum doktorumda girme dedi son seanstan sonra girersin dedi e 20 gün öncesinden girilen solaryum bi işe yararmıki
Ben yorucu olmasindan korkuyorum istanbul disinda hic araba kullanmadigim icin tek sofor o olacak. Esas istediğimizi yapmak su anda cok strese sokacagi icin aheste aheste bakalim ne yapacagiz bazen diyorum biz balayina cikamayacagiz bu gidisle ama biz dugun yapmayip tum hedeflerimizi balayina kitlemistik benim nickim gibi kararsiz oldugumuzdan ikimiz de kura cekecegiz herhalde
bu arada butik otellleri arastirdin mi ? bazi bloglarda cok hos paylasimlar oluyor.jakuzi, teras, manzara vb farkli farkli.
geç yazdım biraz koşturmacadan bakamadım siteye. kına kıyafetimi pendikten kiraladım.evimde maltepede olacak. kına gecesi de apartmanın bahçesinde olacak :)
Evimiii tuttum sonunda kizlar ohhhhhh icim rahatladi yahu tam istedigim gibi oldu :)
bulabildin mi ev. ben maltepede buldum evi :) hafta sonu kiraladık.
Merhaba canim nasilsinnmerhabalar
Valla pasta muzigimiz hazir fiesta 2 dite bi muzik youtube yazinca cikiyodu orda drek ama suan sanirim baska adi var nisanlimdan ogrenince yazarim :)Kizlar merhaba..
Bayadir takip edemedim evimi dizmekle mesguldum. Cok sukur evle ilgili bi eksigimiz kalmadi. (Allah ev dizenlere kolaylik versin)..
Dugunle ilgili kuafor-fotograf-kina hediyelikleri haricinde de maddi kulfeti olan pek eksigimiz kalmadi.
Gel gelelim en onemli belirsizliklere :)) yukarilarda okudum bi kac arkadas da degindi konuya ama netlik kazandirmamis kimse ::))
tabiki dugun giris-ilk dans-pasta ve pastadan sonraki dansta calinacak sarkilardan bahsediorm :)) ben daha cok turkce muzikler istiyorumm fikirlerinize acigim sunlari da netlestiriyim kafamda mesguliyeti gitsin istiorm :))
Güle güle oturun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?