2014 eylül gelinleri de buraya:))

eski sarkıları açtım dinliyorum secenekleri yazacam :)

geçen haftaydı galiba, karadayıda feride ile mahirin dans ettiği şarkı çok hoşuma gitmişti. ama şimdi yadırganır heralde böyle şeyler çalınsa :/ Ben de eski klasiklere bayılırım, eski türk filmlerini izleye izleye büyüdük ne de olsa :)

Bende öyle düşünüyorum eski şarkılardan olsun diye

balayı yuzunden kafayı yıcem sanırım. hiçbir yer içime sinmiyor

Al benden de o kadar. Gerci benim sorunum otele kapali sekilde bir balayi istemiyorum. Yurt disi da istedigimiz yerler vize gerektirdigi icin bu kadar isin icinde ugrasmak zor geldi.son olarak arabayla ege de gitmedigimiz yerleri geze geze bir balayi fikri cikti. Bakalim son kararimiz ne olacak:44:

) haklısın canım benim herkezde aynı şey ama şarkı cidden cok guzel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecen sene cundaya arabayla gitmistik cok hosuma gitmisti. Balayinida oyle istedi ama nisanlim otele kapanip dinlenmek istedi cok guzel olur egeyi dolasmak

Gecen sene cundaya arabayla gitmistik cok hosuma gitmisti. Balayinida oyle istedi ama nisanlim otele kapanip dinlenmek istedi cok guzel olur egeyi dolasmak

Ben yorucu olmasindan korkuyorum istanbul disinda hic araba kullanmadigim icin tek sofor o olacak. Esas istediğimizi yapmak su anda cok strese sokacagi icin aheste aheste bakalim ne yapacagiz bazen diyorum biz balayina cikamayacagiz bu gidisle ama biz dugun yapmayip tum hedeflerimizi balayina kitlemistik benim nickim gibi kararsiz oldugumuzdan ikimiz de kura cekecegiz herhalde

bu arada butik otellleri arastirdin mi ? bazi bloglarda cok hos paylasimlar oluyor.jakuzi, teras, manzara vb farkli farkli.

geç yazdım biraz koşturmacadan bakamadım siteye. kına kıyafetimi pendikten kiraladım.evimde maltepede olacak. kına gecesi de apartmanın bahçesinde olacak :)

bulabildin mi ev. ben maltepede buldum evi :) hafta sonu kiraladık.

hahahah kararsızlık zor. Bizde düğün yapmayacağız. Bir iki yere bakmıştım butik otel olarak. Ama nişanlım istemeyince fazla bakmadım. Valla kura en iyisi :)

Kizlar merhaba..
Bayadir takip edemedim evimi dizmekle mesguldum. Cok sukur evle ilgili bi eksigimiz kalmadi. (Allah ev dizenlere kolaylik versin)..
Dugunle ilgili kuafor-fotograf-kina hediyelikleri haricinde de maddi kulfeti olan pek eksigimiz kalmadi.
Gel gelelim en onemli belirsizliklere :)) yukarilarda okudum bi kac arkadas da degindi konuya ama netlik kazandirmamis kimse ::))
tabiki dugun giris-ilk dans-pasta ve pastadan sonraki dansta calinacak sarkilardan bahsediorm :)) ben daha cok turkce muzikler istiyorumm fikirlerinize acigim sunlari da netlestiriyim kafamda mesguliyeti gitsin istiorm :))

geç yazdım biraz koşturmacadan bakamadım siteye. kına kıyafetimi pendikten kiraladım.evimde maltepede olacak. kına gecesi de apartmanın bahçesinde olacak :)

Gelinlıkcınjn verdiğini beğenmezsem benden kiralayacam acaba nerde ne kaça kiraladın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bulabildin mi ev. ben maltepede buldum evi :) hafta sonu kiraladık.

Dun buldum sonunda kiraladm canim stres gtti ustumden :)bende soganlikta buldum metroya cok yakin
Merhaba canim nasilsinn
Valla pasta muzigimiz hazir fiesta 2 dite bi muzik youtube yazinca cikiyodu orda drek ama suan sanirim baska adi var nisanlimdan ogrenince yazarim :)
Güle güle oturun canım

Sagol canim valla buyuk stresti ama halloldu cok sukur simdi evin perdesi kafama takiliyo salonda iki cam var yan yana arasinda duvar var nasil bi model secsem bn fonlu seviyorumda tek perdemi yaptrsam iki ayrimi yaptrsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…