2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Her ay aynisi olunca husran husran yuzumuz gulse artik esim bile bikti cocuk bebek duymak istemiyo bnim yuzumden
ÇOK FAZLA DÜŞÜNÜYOSUN CANIM....ZİHNİNİ BOŞALTT BİR AN ÖNCE..KAFANIN RAHAT OLMASI LAZIM..KENDİNE DE KOCANA DA EZİYET ETME...RABBİM ZAMANINI BİLİYO ..SABRET OLUCAK ALLAHIN İZNİYLE...ŞÜKRET Kİ EN AZINDA HAMİLE KALMA İHTİMALİN VAR....KALAMAYACAK OLANLAR NAPSINNN DİMİ AMA..ENERJİNİ DÜŞÜRMEE..ÇALIŞMAYA DEVAMMMMMM :)

Bi bebegimi topraga verdim birini 5, hFtasinda dusurdum bu uc olcak rabbim nSip etsin bi daha diye cok dua ediyorum digerlerinin acisi yenisiyle hafifler ins rabbim tez zamanda verir

Bencede 17 sinde öğrenecen belki hamile olduğunu iyi düşünelim iyi olsun arkadaşlar

Bi bebegimi topraga verdim birini 5, hFtasinda dusurdum bu uc olcak rabbim nSip etsin bi daha diye cok dua ediyorum digerlerinin acisi yenisiyle hafifler ins rabbim tez zamanda verir
AMİN CANIM İNŞŞ SEN BOL BOL DUA ET..VE DE ÇALIŞŞŞ

inşallah canım rabbim hayırlısını versin sınav dünyası rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin inşallah

kızlar silkelenin kendinize gelin hadi hadi başka şeyler düşünelim birbirimize çareler sunalım lütfen ben mesela bu ay doktor kontrolünden sonra tarçın bal kürü düşünüyorum takdir allahın tedbir bizim için kızlar biz elimizden geleni yapalım allahım ne derse o

ŞU BAT LİSTESİNİ GÜNCELLEYELİM İLK ÖNCEEE KIZLAR
bennn 13 eylüll

gerçi ben doğum kontrol hapını bıraktım bu ilk adetim olucak (ya da olmıycak) düzensizleşebilir. haptan önce çok düzensizdim. daha doğrusu 35-40 günlere çıkıyodu.

bennn 13 eylüll

gerçi ben doğum kontrol hapını bıraktım bu ilk adetim olucak (ya da olmıycak) düzensizleşebilir. haptan önce çok düzensizdim. daha doğrusu 35-40 günlere çıkıyodu.
kaç sene kullandın canım benim hap biter bitmez olurdum hiç sarkmazdı

kaç sene kullandın canım benim hap biter bitmez olurdum hiç sarkmazdı
ben 8 ay kullandım canım. hap kullanırken çok güzel 28 günde adet oluyodum. haptan önce 35-40 günlere çıkıyodu. şimdi bıraktım ya hapı sence yine 35-40 günlere çıkar mı???

bende 3 aydır evliyim çocuk istiyoruz olmuyor doktora danıştık bi sıkıntımız yok anlmadık ?

daha önce olan kötü şeyler tekrar edecek diye bir şey yok. bu senin kaderin değil bence böyle düşünmelisin. tesadüfen 2 kez başına böyle bişey gelmiş evet. ama bundan sonra her şey düzelebilir tahmininden kat kat daha güzel olabilir... korktuğun şeyi yaşarsın ben 27 yıllık hayatımda bunu öğrendimm

Reactions: tzm
ben 8 ay kullandım canım. hap kullanırken çok güzel 28 günde adet oluyodum. haptan önce 35-40 günlere çıkıyodu. şimdi bıraktım ya hapı sence yine 35-40 günlere çıkar mı???
inan bilgim yok gülüm peki gecikmeler için doktora gittimi gülüm bide bıraktıktan sonra 3 ay bekleyin diyorlar ya hoş ben beklemedim acaba diyorum belkide kist ondan oldu

inan bilgim yok gülüm peki gecikmeler için doktora gittimi gülüm bide bıraktıktan sonra 3 ay bekleyin diyorlar ya hoş ben beklemedim acaba diyorum belkide kist ondan oldu
evet bıraktıktan sonra 3 ay hatta 6 ay kendiniz korunun sonra deneyin diyolar ama ben kendi doktoruma sordum bişey olmaz dedi. belki 8 ay kullandığım içindir.

gecikmeler için doktora gittiğimde bana doğum kontrol hapı kullan dedi. düzene girsin yoksa hamile kalmaya çalışırken sıkıntı yaşarsın dedi. ben de başladım. 8 ay kullandım ama şimdi çocuk yapmaya karar verdik.

YENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------

Lapremature..........21 Ağustos
tzm..........................27 Ağustos
selda89....................27 Ağustos
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
Filluk........................1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
ilknur02............6 eylül
funda08...................7 Eylül
balpeteek..................7 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
dududada.................13 eylül
okulum...................17 Eylül
smyyali...................18 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
mhrap.....................5 Ekim
batı geçenlerden haberim yok kızlar olan varsaa yazsın...

Son düzenleme:

bat 1 eylül sat 6 ağustos oldğu için 6 eylül ü bekliyorum

benide ekle canım bat 5 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…