günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........................beklemeye devammmm şafak 3kızlar günaydın güzel günler dileğiyle
Oo az kalms heyecanli zamanlargünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........................beklemeye devammmm şafak 3
günaydın hayırlı haberlerle gelde biz hep bekleyelim sorun yokgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........................beklemeye devammmm şafak 3
bence yavruna kavuşBAKALIM DÜN RÜYAMDA BİLE DR DAYDIM O DERECE YANİ KIZLAR HAYIRLARA GTSİN..BEMBEYAZ BİR ODAYA GİRDİM ANLATAMAM YANİİİ...YA MEVLAYA KAVUŞACAM YA DA YAVRUMAA
ne güzel dilekler bunlar böyleeeeeeeeeee insanın enerjisini arttırıyosunKIRMIZILARI KIŞKIŞLAYIN HADİ BAKALIM..NEGATİF DÜŞÜNCELERİ TEKMELİYORUZ..VE BAT TARİHİMİZİ BEKLİYORUZ..AYRICA BATIMIZ GELMEDEN TEST YAPMIYORUZ..BATI GELMEDEN TEST YAPANLARI DA DÖVÜYORUZ......RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...
imkansız diyip kısmetini kapatmaHamile bayanlari gorunce duyunca onlar icin mutlu oluyorum kendim icin ise uzuluyorumbi gunde bende hamileyim diye yazabilcekmiyim acaba imkansiz gorunuyo sanki
Her ay aynisi olunca husran husran yuzumuz gulse artik esim bile bikti cocuk bebek duymak istemiyo bnim yuzumdenimkansız diyip kısmetini kapatma
Amiiinn cnm çok teşekkürler hepimize, bebiş isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin Allahımm..amin canım sende dua et allah kucağına almayı nasip etsin yavrunu
İnşallah 17sinde hamile olduğunu öğrenirsin canım :)günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben de dün geceki rüyamı anlatmak istiyorummmm
dün gece rüyamda doktorumden 17 tarihini öğreniyorum. ayın 17 'sinde yumurtlayacakmışım öyle diyor.
sizce ne demek??? 17 eylül de yumurtlama ihtimalim yokkkk batım 13 eylül !!!
ayyyyyyyyyyyyyy inşallaaaaaaaaahİnşallah 17sinde hamile olduğunu öğrenirsin canım :)
İmkansız diye bişey yok cnm öyle deme Allahın izniyle senin de bebişlerin olurr sağlıklı ve hayırlı olsun da gerisi hiç önemli değil sadece dua et inşallah en yakın zamanda müjdeyi alırsın Allah dualarımızı kabul etsinHamile bayanlari gorunce duyunca onlar icin mutlu oluyorum kendim icin ise uzuluyorumbi gunde bende hamileyim diye yazabilcekmiyim acaba imkansiz gorunuyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?