2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Günaydın kizlar. Su gebelik bir an olsun aklimdan cikmiyor, ruyalarimdan da çıkmaz oldu. Beraber okuduğum tum arkadaslarimin cocugu oldu. Bir tanesinin yok. Ruyamda o da hamile. karni şişmiş ve kocasinin onu zor ikna ettigini ve bebek buyumus olmasa aldiracagini söylüyor. Bana sen dusunmuyor musun diye soruyor. Olmuyor diyemedim(( borç var bitsin dusunucez dedim. Burası olmasa içime atip verem olurum heralde. Iyiki varsiniz kizlar

KIRMIZILARI KIŞKIŞLAYIN HADİ BAKALIM..NEGATİF DÜŞÜNCELERİ TEKMELİYORUZ..VE BAT TARİHİMİZİ BEKLİYORUZ..AYRICA BATIMIZ GELMEDEN TEST YAPMIYORUZ..BATI GELMEDEN TEST YAPANLARI DA DÖVÜYORUZ......RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben de dün geceki rüyamı anlatmak istiyorummmm

dün gece rüyamda doktorumden 17 tarihini öğreniyorum. ayın 17 'sinde yumurtlayacakmışım öyle diyor.

sizce ne demek??? 17 eylül de yumurtlama ihtimalim yokkkk batım 13 eylül !!!

ne güzel dilekler bunlar böyleeeeeeeeeee insanın enerjisini arttırıyosun

Hamile bayanlari gorunce duyunca onlar icin mutlu oluyorum kendim icin ise uzuluyorum bi gunde bende hamileyim diye yazabilcekmiyim acaba imkansiz gorunuyo sanki

İnşallah 17sinde hamile olduğunu öğrenirsin canım :)

Hamile bayanlari gorunce duyunca onlar icin mutlu oluyorum kendim icin ise uzuluyorum bi gunde bende hamileyim diye yazabilcekmiyim acaba imkansiz gorunuyo sanki
İmkansız diye bişey yok cnm öyle deme Allahın izniyle senin de bebişlerin olurr sağlıklı ve hayırlı olsun da gerisi hiç önemli değil sadece dua et inşallah en yakın zamanda müjdeyi alırsın Allah dualarımızı kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…