2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

canlar bence idrar testleriyle uğraşmak yerine imkanınız varsa kan tahlili kesin sonuç derim
ahhh canım gidicem de özel 80 lira dan başlıyor bende ya yoksa boşuna vermiyim diyorum ama aklım karışık belki gece acilden veririm öyle oluyor mu acabaa

tzm seninde gecikmişti kist var demiştin sanırım daha önce kistin olmuş muydu ahh ben bu gecikmeyi hamileliğe yoramıyorum hayal kırıklığı olcak diye canımmm

rica ederim canım.yumurta geliştirici ilaç klomen kullandım yumurtalar belli büyüklüğe gelincede çatlatma iğnesi vuruldum doğal yoldan denedik canım.

yok bitanem hiç bir sorun yok eşimde verikosel vardı ama ameliyat oldu şuanda onun test sonuçlarındada hiçbir sorun yok

canlar bence idrar testleriyle uğraşmak yerine imkanınız varsa kan tahlili kesin sonuç derim

yapmadim kuzular kasiklarim çok ağrıyor beklicem ben haftaya kadar

ahhh canım gidicem de özel 80 lira dan başlıyor bende ya yoksa boşuna vermiyim diyorum ama aklım karışık belki gece acilden veririm öyle oluyor mu acabaa

Canım o nasıl hastahane ya soyguncu mu bunlar burda muayene 22 beta kan testi 4 tl 26 tl ye hem muayene hem test

benimde hiç umudum kalmadı bu ay.. bahsettiğiniz belirtilerden hiçbiri yok bende ve cok fena adet sancım basladı 3 gün var adetime. herzamanki adet sancım yani hiçbir farkı yok..korkuyorummm((

canlarimm nasilsiniz. ben burdan ayrildim ama dualarim sizlerle. hergun dua ediyorum insallah tez zamanda bebisleriniz sizinle olur. sizde bana dua edin olur mu. cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan
Ben de aynı duygular içindeyim, burdan ayrıldım ama hala sizleri dua ediyorum bu topik bana uğurlu geldi inşallah sizlerden de güzel haberler duyarız eylül bitmeden, sizlerden de dua bekliyoruz tabi Allahım hepimizin dualarını kabul etsin

benimde hiç umudum kalmadı bu ay.. bahsettiğiniz belirtilerden hiçbiri yok bende ve cok fena adet sancım basladı 3 gün var adetime. herzamanki adet sancım yani hiçbir farkı yok..korkuyorummm((
Umudunu kaybetme cnm zaten adet belirtileriyle aynı oluyor, sakın kendini üzme kırmızıları görene kadar bekle bakalım

iyi akşamlar kızlar bende hala beklemedeyim bat beş eylül bir var sayılır adetime inşallah hamileyimdir karnım agrıyo belim agrıyo aynı zamanda midemde bulanıyor ne biçüm bi durum anlayamadım

Umudunu kaybetme cnm zaten adet belirtileriyle aynı oluyor, sakın kendini üzme kırmızıları görene kadar bekle bakalım

inşallah dediğin gibidir cnm ama hiç mi bahsedilen belirtilerden olmaz ne biliyim şişkinlik kasıkta batma fln yok hiçbiri yok

Slm kızlar bende bi haftadır tek taraflı kişi ağrısı var sabit bir agri sürekli oluyor adet günümde yarın obursugun aceba bu ağrı hamilelikmi yoksa başka birseymi

ben dayanamadım test yaptım yine adetime 2 gün var sonuç tosun gibi çok net bir kırmızı tek çizgi acaba erken oldugundanmı yoksa yinemi olmadı

tzm seninde gecikmişti kist var demiştin sanırım daha önce kistin olmuş muydu ahh ben bu gecikmeyi hamileliğe yoramıyorum hayal kırıklığı olcak diye canımmm
canım günaydın inşallah olmaz ben 30 a yaptırdım özelde kan testini canım hayatımda ilk defa başıma geldi benimde inan pek bi bilgim yok ama herhalde çatlamayan yumurtadan oluyor ve bu ikinci adet gecikmem ilkinde hamileydim benim genelde çok şükür düzenlidir ilaç bugün son işte 10 gün içinde doktor hastalanacan 3. günüde gel dedi bakalım

canlarimm nasilsiniz. ben burdan ayrildim ama dualarim sizlerle. hergun dua ediyorum insallah tez zamanda bebisleriniz sizinle olur. sizde bana dua edin olur mu. cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan
inşallah yaşamassın hayırlısıyla o cennet kokulu yavrunu kucağına alırsın allah yar ve yardımcın olsun dua ile

amin canım sende dua et allah kucağına almayı nasip etsin yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…