ahhh canım gidicem de özel 80 lira dan başlıyor bende ya yoksa boşuna vermiyim diyorum ama aklım karışık belki gece acilden veririm öyle oluyor mu acabaacanlar bence idrar testleriyle uğraşmak yerine imkanınız varsa kan tahlili kesin sonuç derim
rica ederim canım.yumurta geliştirici ilaç klomen kullandım yumurtalar belli büyüklüğe gelincede çatlatma iğnesi vuruldum doğal yoldan denedik canım.Ilgın için çok teşekkür ederim ama işte çok tedirgin oldum yaşayan bilir gerçekten çok zor bi durum şuanki halime inanamıyorum eklendiğinde beri ilk kez bu kadar çok istiyorum bi bebeğim olsun ben bu ayda bekliyom sonra tekrar deniyi en azından ters bişey olursa yine ki inş olmaz keşke demem senin içinde inş en kisa zamanda tekrar olur yine aşılama mi denizlerin yoksa tüp bebek mi?
yok bitanem hiç bir sorun yok eşimde verikosel vardı ama ameliyat oldu şuanda onun test sonuçlarındada hiçbir sorun yokAsilama yada klomen kulla diysan norma
Canim bana iki tane bitki verdi biri sinir icin biri kadin hastaliklari icin bide icinde cok cesit olan bi poset verdi bjnu 1.5 kilo bala kat sabah ogle aksam 1 tatli kasigi ye dedi caylarida gunde 3 kez ic aksam 8 9 arasi yat uyu dedi caylar uyku yapiyor zaten 9 u zor bekliyordum gece 3 te kalkip teheccud kilip meryem ve rahman suresini bide secde ayetlerini okuyup secde ayetleri ile ibadet eduyordum 2 ay ustune gebe kaldim doktor sizde sorun var diyormu bana gorunurde bi sebeb yok diyordu zaten onun ustune bende aktara gittim cunku gidip ilaclarini kullanip hamile kalan cok vardi
canlar bence idrar testleriyle uğraşmak yerine imkanınız varsa kan tahlili kesin sonuç derim
Benim 31inde olması lazımdı hiç gecikmez sanırım mevsimsel gecikme yaşıyorum kaç test yaptiy
Canım daha hiç test yapmadın mııı :) benim bugün gecikmede 3. günüm sabah idrar testi yine negatif bakalım cumayı beklicem kanda baktırmak için.. Hiç belirtim falan da yok hamilelikle ilgili sadece adet olıcam gibi belim ağrıyor arada..
ahhh canım gidicem de özel 80 lira dan başlıyor bende ya yoksa boşuna vermiyim diyorum ama aklım karışık belki gece acilden veririm öyle oluyor mu acabaa
canlarimm nasilsiniz. ben burdan ayrildim ama dualarim sizlerle. hergun dua ediyorum insallah tez zamanda bebisleriniz sizinle olur. sizde bana dua edin olur mu. cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan
Ben de aynı duygular içindeyim, burdan ayrıldım ama hala sizleri dua ediyorum bu topik bana uğurlu geldi inşallah sizlerden de güzel haberler duyarız eylül bitmeden, sizlerden de dua bekliyoruz tabi Allahım hepimizin dualarını kabul etsincanlarimm nasilsiniz. ben burdan ayrildim ama dualarim sizlerle. hergun dua ediyorum insallah tez zamanda bebisleriniz sizinle olur. sizde bana dua edin olur mu. cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan
Umudunu kaybetme cnm zaten adet belirtileriyle aynı oluyor, sakın kendini üzme kırmızıları görene kadar bekle bakalımbenimde hiç umudum kalmadı bu ay.. bahsettiğiniz belirtilerden hiçbiri yok bende ve cok fena adet sancım basladı 3 gün var adetime. herzamanki adet sancım yani hiçbir farkı yok..korkuyorummm((
Umudunu kaybetme cnm zaten adet belirtileriyle aynı oluyor, sakın kendini üzme kırmızıları görene kadar bekle bakalım
Bodrumda yaşıyorum burası maalesef böyle hiçbir özelde sgk geçmiyorCanım o nasıl hastahane ya soyguncu mu bunlar burda muayene 22 beta kan testi 4 tl 26 tl ye hem muayene hem test
canım günaydın inşallah olmaz ben 30 a yaptırdım özelde kan testini canım hayatımda ilk defa başıma geldi benimde inan pek bi bilgim yok ama herhalde çatlamayan yumurtadan oluyor ve bu ikinci adet gecikmem ilkinde hamileydim benim genelde çok şükür düzenlidir ilaç bugün son işte 10 gün içinde doktor hastalanacan 3. günüde gel dedi bakalımtzm seninde gecikmişti kist var demiştin sanırım daha önce kistin olmuş muydu ahh ben bu gecikmeyi hamileliğe yoramıyorum hayal kırıklığı olcak diye canımmm
inşallah yaşamassın hayırlısıyla o cennet kokulu yavrunu kucağına alırsın allah yar ve yardımcın olsun dua ilecanlarimm nasilsiniz. ben burdan ayrildim ama dualarim sizlerle. hergun dua ediyorum insallah tez zamanda bebisleriniz sizinle olur. sizde bana dua edin olur mu. cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan
amin canım sende dua et allah kucağına almayı nasip etsin yavrunuBen de aynı duygular içindeyim, burdan ayrıldım ama hala sizleri dua ediyorum bu topik bana uğurlu geldi inşallah sizlerden de güzel haberler duyarız eylül bitmeden, sizlerden de dua bekliyoruz tabi Allahım hepimizin dualarını kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?