al benden de okadarr..sabah yoğun oluyorum ..öğleden sonra yan gelip yatıom...işyerine inanılmaz durgun bi gün ofiste tek başımayımmm zaman geçmiyorr
işin kötüsü yatmaya alışıyoz yoğunlaşınca kaçıcak delik arıyozal benden de okadarr..sabah yoğun oluyorum ..öğleden sonra yan gelip yatıom...
kız bence herşeyi bırakalım gelecek ay psikoloğa gidelimya okadar araştırdım kii canım kistler bile çoğu psikolojik...napcaz anlamadım kii..dr.çok öenmsemiyo kistleriii..engel olmadığını söylüyo...görcez bakalımm....hayırlısııı..
aynen düşünmüyo değilim canım...işim gereği stresliim zaten..birde bebiş meselesi oluncaa...nevrim döndüüü...psikolog şartttt..terapiyemi yazılsakkk..kız bence herşeyi bırakalım gelecek ay psikoloğa gidelim
burda yokmu kiiii acep o hizmetide verseler yaaynen düşünmüyo değilim canım...işim gereği stresliim zaten..birde bebiş meselesi oluncaa...nevrim döndüüü...psikolog şartttt..terapiyemi yazılsakkk..
aynen bizde gelecek ay bir yoğunlaşacağız anamız ağlıyacakişin kötüsü yatmaya alışıyoz yoğunlaşınca kaçıcak delik arıyoz
iyi hayırlı olsun bence plates daha iyi hem sıkılaştırır hem rahatlatır tabi bilmiyorum sıkılaşmaya ihtiyacın varmı benim biraz vardayok yokk ben karar verdimm yogaya başlıcammm.......
benim sıkılaşmaya ihtiyacım hiç yokk..iyi hayırlı olsun bence plates daha iyi hem sıkılaştırır hem rahatlatır tabi bilmiyorum sıkılaşmaya ihtiyacın varmı benim biraz varda
hiiii yok ya fazlada değilsin hanibenim sıkılaşmaya ihtiyacım hiç yokk...25 kilo yağ aldırsam rahatlarımmm..79,5 kiloyummm şunun şurasındaaa
sağol canım..kandırmayalım birbirimizii...ben hamile kalırsam alacağım 20 kiloylaa..tonaja sahip olaccağım..bunu düşünmüyor değilim..ne vardı 60 kilo olsum 80 le doğursamm huhhhhhhhhhhhiiii yok ya fazlada değilsin hani
yaaa sormaaa hele beeeeeen 85 kiloyum şu annsağol canım..kandırmayalım birbirimizii...ben hamile kalırsam alacağım 20 kiloylaa..tonaja sahip olaccağım..bunu düşünmüyor değilim..ne vardı 60 kilo olsum 80 le doğursamm huhhhhhhhhhh
amann olsunda artık napalım...doğumda verecez artık ıkına ıkınaa....yaaa sormaaa hele beeeeeen 85 kiloyum şu ann
eğer hamile kalırsam yedim naneyi.
ablam gözlerimin önünde 36 kilo aldııı annem desen o da aynıymışşş bittim ben bittiimm
eveeett belki de o kadar çok almayızzz bugun birinin doğum hikayesini okudum sadece 6 kilo almış normal doğurmuş sağlıklı bir bebesi olmuşşş ne güzeellamann olsunda artık napalım...doğumda verecez artık ıkına ıkınaa....
36 kilomuuuu...!!! yok canım artık..dikkat etcez artık.. bi hamiş olalımda..bakarızzz artıkkeveeett belki de o kadar çok almayızzz bugun birinin doğum hikayesini okudum sadece 6 kilo almış normal doğurmuş sağlıklı bir bebesi olmuşşş ne güzeell
ablam doğumdan bikaç dk önce tartılmıştı gözlerimin önündeee hesaplayınca 36 kilo aldığınıııı gözlerimizde dehşetle birbirimize bakmıştıkkk o an hiç hafızamdan gitmiyor
aynenn hayırlısııııııııı36 kilomuuuu...!!! yok canım artık..dikkat etcez artık.. bi hamiş olalımda..bakarızzz artıkk
canım onlar sorun değil benim ilkinde sen doğuramazsın diyorlardı vallahi normal doğum yaptım hemde sonrada bi güzel (tabi zor oldu ama ) verdimsağol canım..kandırmayalım birbirimizii...ben hamile kalırsam alacağım 20 kiloylaa..tonaja sahip olaccağım..bunu düşünmüyor değilim..ne vardı 60 kilo olsum 80 le doğursamm huhhhhhhhhhh
ne 36 mı gülüm o da abartmış sanki hayaaa sormaaa hele beeeeeen 85 kiloyum şu ann
eğer hamile kalırsam yedim naneyi.
ablam gözlerimin önünde 36 kilo aldııı annem desen o da aynıymışşş bittim ben bittiimm
eveeeeeeeeeeet ökküz gibi yedi afedersinne 36 mı gülüm o da abartmış sanki ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?