2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

kız bence herşeyi bırakalım gelecek ay psikoloğa gidelim
aynen düşünmüyo değilim canım...işim gereği stresliim zaten..birde bebiş meselesi oluncaa...nevrim döndüüü...psikolog şartttt..terapiyemi yazılsakkk..

iyi hayırlı olsun bence plates daha iyi hem sıkılaştırır hem rahatlatır tabi bilmiyorum sıkılaşmaya ihtiyacın varmı benim biraz varda
benim sıkılaşmaya ihtiyacım hiç yokk...25 kilo yağ aldırsam rahatlarımmm..79,5 kiloyummm şunun şurasındaaayaa şu platesi sevemedim...yer hareketlerini yapmayı sevmiyorum napimm...yüriyim koşiim ama mekik çekmiim ....

hiiii yok ya fazlada değilsin hani
sağol canım..kandırmayalım birbirimizii...ben hamile kalırsam alacağım 20 kiloylaa..tonaja sahip olaccağım..bunu düşünmüyor değilim..ne vardı 60 kilo olsum 80 le doğursamm huhhhhhhhhhh

sağol canım..kandırmayalım birbirimizii...ben hamile kalırsam alacağım 20 kiloylaa..tonaja sahip olaccağım..bunu düşünmüyor değilim..ne vardı 60 kilo olsum 80 le doğursamm huhhhhhhhhhh
yaaa sormaaa hele beeeeeen 85 kiloyum şu ann

eğer hamile kalırsam yedim naneyi.

ablam gözlerimin önünde 36 kilo aldııı annem desen o da aynıymışşş bittim ben bittiimm

yaaa sormaaa hele beeeeeen 85 kiloyum şu ann

eğer hamile kalırsam yedim naneyi.

ablam gözlerimin önünde 36 kilo aldııı annem desen o da aynıymışşş bittim ben bittiimm
amann olsunda artık napalım...doğumda verecez artık ıkına ıkınaa....

amann olsunda artık napalım...doğumda verecez artık ıkına ıkınaa....
eveeett belki de o kadar çok almayızzz bugun birinin doğum hikayesini okudum sadece 6 kilo almış normal doğurmuş sağlıklı bir bebesi olmuşşş ne güzeell

ablam doğumdan bikaç dk önce tartılmıştı gözlerimin önündeee hesaplayınca 36 kilo aldığınıııı gözlerimizde dehşetle birbirimize bakmıştıkkk o an hiç hafızamdan gitmiyor

36 kilomuuuu...!!! yok canım artık..dikkat etcez artık.. bi hamiş olalımda..bakarızzz artıkk

canım onlar sorun değil benim ilkinde sen doğuramazsın diyorlardı vallahi normal doğum yaptım hemde sonrada bi güzel (tabi zor oldu ama ) verdim

bende aranıza yeni katıldım kızlar 1 senelik evliyiz artık bizde düşünüyoruz benimde bat 18 eylül bakalım inş hamile kalırım bu arada dr ne zaman gitmek gerekiyor neler yapılması konusunda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…