2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

bende aranıza yeni katıldım kızlar 1 senelik evliyiz artık bizde düşünüyoruz benimde bat 18 eylül bakalım inş hamile kalırım bu arada dr ne zaman gitmek gerekiyor neler yapılması konusunda ?
hoş geldin canım...inş bebişine kavuşursun...dr gitmedin mi hiç.?

YENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------

Lapremature..........?
tzm..........................?
selda89...................?
Ebrar09..................?
Secido......................?
eylulinko..................?
Masal2010...............?
Filluk.......................?
BBD.........................?
miaselinam.............?
ftmecrnadnn...........5 Eylül
atalay......................6 Eylül
ilknur02............6 eylül
funda08...................7 Eylül
balpeteek..................7 Eylül
persa33....................9 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
151113......................10 Eylül
senden benden bizden......11 Eylül
elifss......................12 Eylül
dududada.................13 eylüL
010712........14 Eylül
okulum...................17 Eylül
mavi2................18 Eylül
smyyali...................18 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
nomaliza..............28 eylül
Yelser.......................29 Eylül
mhrap.....................5 Ekim
batı geçenlerden haberim yok kızlar olan varsaa yazsın...

bende aranıza yeni katıldım kızlar 1 senelik evliyiz artık bizde düşünüyoruz benimde bat 18 eylül bakalım inş hamile kalırım bu arada dr ne zaman gitmek gerekiyor neler yapılması konusunda ?
hoş geldin canım canım inşallah hamile kalırsın ama abla tavsiyesi olmazsa bi kontrol amaçlı git

kendine yemiş yani canım tavsiyem olsun sen hamiş olursun inşallah ama o partilerden uzak dur
eveeeeeeeeet bence dee işte ben de ondan korkuyorum ama söz verdim kendime max 10 kilo alıcam kendimi çirkinleştirmemin kendimi zora sokmamın alemi yokkk

eveeeeeeeeet bence dee işte ben de ondan korkuyorum ama söz verdim kendime max 10 kilo alıcam kendimi çirkinleştirmemin kendimi zora sokmamın alemi yokkk
evet ama o dönemde ortam çok önemli bende öyleydim iş yerinde bide hamilesin ya herşey önüne geliyor kahvaltılar öğleden sonra yemeler ama öyle böyle değil

çok saolun kızlar evet dr hiç gitmedim ilk denemelerimiz bakalım ilkinde zor görünüyo burda ki yorumlara göre ama kısmet peki dr gittiğimde ne diyeceğim kontrol amaçlı mı acaba ? o olumlu olumsuz bilgi verir mi ?

evet ama o dönemde ortam çok önemli bende öyleydim iş yerinde bide hamilesin ya herşey önüne geliyor kahvaltılar öğleden sonra yemeler ama öyle böyle değil
yaa evet biz de ailecek iştahlıyız yaa sorma napıcam bilmiyorum gerçi daha dur hamile bile diilim şimdiden bunları düşünmeye gerek yok diyorum dimi

ay kızzzzzz belki de hamileyimdirrr

canım ben kızıma ilkinde hamile kalmıştım bende beklemiyordum tabi çocuk düşünceni paylaşacaksın o sana yardımcı olur zaten

hoşgeldin benim de ilk denemem 8 ay korunmuştum. ilk ay olması zor görünüyo diye şartlama kendini hiç belli olmaz.

doktora hamile kalmaya karar verdim bir terslik yok değil mi diyebilirsin

yooo öyle bişey yok canım..ilk denemesinde tutanlar tabikide var....şans meselesi biraz...sanırım yaşında biraz küçük..şans senden yana olsun ne diyelim..ama bencede dr bir görünmelisin..

canım ben kızıma ilkinde hamile kalmıştım bende beklemiyordum tabi çocuk düşünceni paylaşacaksın o sana yardımcı olur zaten

hoşgeldin benim de ilk denemem 8 ay korunmuştum. ilk ay olması zor görünüyo diye şartlama kendini hiç belli olmaz.

doktora hamile kalmaya karar verdim bir terslik yok değil mi diyebilirsin

yooo öyle bişey yok canım..ilk denemesinde tutanlar tabikide var....şans meselesi biraz...sanırım yaşında biraz küçük..şans senden yana olsun ne diyelim..ama bencede dr bir görünmelisin..

tamam kızlar çok saolun sizle durumumu paylaşıcam inş hayırlısıyla

kızlar benim ekim olacak ama olsun benide kabul edin nolurrrrr
bi düşünelim kabul etsek mii acabaaaaaaaaaaaaa........................ ya kuzum olur mu hiç..ne kabulüü burası hepimizin içini döktüğü yer eylülmüş ekimmiş çokta fifi yaniii...önemli olan paylaşmakkk...ben buraya alıştım bikere ekimi kasımı aralığı olmayacak..işte bukadar..döverim haaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…