ama peki çocuk kaç kilo doğdueveeeeeeeeeeet ökküz gibi yedi afedersin
2.800ama peki çocuk kaç kilo doğdu
hoş geldin canım...inş bebişine kavuşursun...dr gitmedin mi hiç.?bende aranıza yeni katıldım kızlar 1 senelik evliyiz artık bizde düşünüyoruz benimde bat 18 eylül bakalım inş hamile kalırım bu arada dr ne zaman gitmek gerekiyor neler yapılması konusunda ?
kendine yemiş yani canım tavsiyem olsun sen hamiş olursun inşallah ama o partilerden uzak dur2.800
lahmacun + ayran partileri yapıyoduk ben annem ablam 3'ümüzzz
hoş geldin canım canım inşallah hamile kalırsın ama abla tavsiyesi olmazsa bi kontrol amaçlı gitbende aranıza yeni katıldım kızlar 1 senelik evliyiz artık bizde düşünüyoruz benimde bat 18 eylül bakalım inş hamile kalırım bu arada dr ne zaman gitmek gerekiyor neler yapılması konusunda ?
eveeeeeeeeet bence dee işte ben de ondan korkuyorum ama söz verdim kendime max 10 kilo alıcam kendimi çirkinleştirmemin kendimi zora sokmamın alemi yokkkkendine yemiş yani canım tavsiyem olsun sen hamiş olursun inşallah ama o partilerden uzak dur
evet ama o dönemde ortam çok önemli bende öyleydim iş yerinde bide hamilesin ya herşey önüne geliyor kahvaltılar öğleden sonra yemeler ama öyle böyle değileveeeeeeeeet bence dee işte ben de ondan korkuyorum ama söz verdim kendime max 10 kilo alıcam kendimi çirkinleştirmemin kendimi zora sokmamın alemi yokkk
yaa evet biz de ailecek iştahlıyız yaa sorma napıcam bilmiyorum gerçi daha dur hamile bile diilim şimdiden bunları düşünmeye gerek yok diyorum dimievet ama o dönemde ortam çok önemli bende öyleydim iş yerinde bide hamilesin ya herşey önüne geliyor kahvaltılar öğleden sonra yemeler ama öyle böyle değil
canım ben kızıma ilkinde hamile kalmıştım bende beklemiyordum tabi çocuk düşünceni paylaşacaksın o sana yardımcı olur zatençok saolun kızlar evet dr hiç gitmedim ilk denemelerimiz bakalım ilkinde zor görünüyo burda ki yorumlara göre ama kısmetpeki dr gittiğimde ne diyeceğim kontrol amaçlı mı acaba ? o olumlu olumsuz bilgi verir mi ?
hoşgeldin benim de ilk denemem 8 ay korunmuştum. ilk ay olması zor görünüyo diye şartlama kendini hiç belli olmaz.çok saolun kızlar evet dr hiç gitmedim ilk denemelerimiz bakalım ilkinde zor görünüyo burda ki yorumlara göre ama kısmetpeki dr gittiğimde ne diyeceğim kontrol amaçlı mı acaba ? o olumlu olumsuz bilgi verir mi ?
inşallah allah gönlüne göre versin arkadaşımyaa evet biz de ailecek iştahlıyız yaa sorma napıcam bilmiyorum gerçi daha dur hamile bile diilim şimdiden bunları düşünmeye gerek yok diyorum dimi
ay kızzzzzz belki de hamileyimdirrr
yooo öyle bişey yok canım..ilk denemesinde tutanlar tabikide var....şans meselesi biraz...sanırım yaşında biraz küçük..şans senden yana olsun ne diyelim..ama bencede dr bir görünmelisin..çok saolun kızlar evet dr hiç gitmedim ilk denemelerimiz bakalım ilkinde zor görünüyo burda ki yorumlara göre ama kısmetpeki dr gittiğimde ne diyeceğim kontrol amaçlı mı acaba ? o olumlu olumsuz bilgi verir mi ?
aminnn canıminşallah allah gönlüne göre versin arkadaşım
inşş şekerimm...eylül ayında bu topik bebiş haberleriyle dolsun..tek umudumuz buu...tam gaz devammmm...aminnn canım
kızlar benim ekim olacak ama olsun benide kabul edin nolurrrrrinşş şekerimm...eylül ayında bu topik bebiş haberleriyle dolsun..tek umudumuz buu...tam gaz devammmm...
canım ben kızıma ilkinde hamile kalmıştım bende beklemiyordum tabi çocuk düşünceni paylaşacaksın o sana yardımcı olur zaten
hoşgeldin benim de ilk denemem 8 ay korunmuştum. ilk ay olması zor görünüyo diye şartlama kendini hiç belli olmaz.
doktora hamile kalmaya karar verdim bir terslik yok değil mi diyebilirsin
yooo öyle bişey yok canım..ilk denemesinde tutanlar tabikide var....şans meselesi biraz...sanırım yaşında biraz küçük..şans senden yana olsun ne diyelim..ama bencede dr bir görünmelisin..
inşallaaahhh daha ne isteriz kiiiinşş şekerimm...eylül ayında bu topik bebiş haberleriyle dolsun..tek umudumuz buu...tam gaz devammmm...
bi düşünelim kabul etsek mii acabaaaaaaaaaaaaa........................kızlar benim ekim olacak ama olsun benide kabul edin nolurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?