2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

kız ne eli maşalısın sen nerelisin bacım

hahaha evet yaaa ben de diyodum eğer bu ay olmazsa ekim ayı hamiş olduğunu öğrenmek isteyenler diye bi başlık mı açmak zorunda kalıcaz diyodummm

hazır ayağımız alışmışken burdan devam ettiriririzzzz

tabi belki hiç gerek kalmazzz

bende aranıza yeni katıldım kızlar 1 senelik evliyiz artık bizde düşünüyoruz benimde bat 18 eylül bakalım inş hamile kalırım bu arada dr ne zaman gitmek gerekiyor neler yapılması konusunda ?

Hoşgeldin canım daha yeni başladıysan bence biraz bekle hemen doktora gitme ben mesela 4 ay bekledim olmayınca gittim doktora bu ay yumurta takibi yaptı doktor bana ama ilaçsız sadece adetin 12. günü bakıldı yumurta var günaşırı ilişki önerdi bakalım ne olacak

Bu arada arkadaşlar bende sanki hafif ateş var hamilelik belirtisi olabilirmi ki ya da üşüttüm belkide herşeyide hamileliğe bağlar oldum:)

Bu arada arkadaşlar bende sanki hafif ateş var hamilelik belirtisi olabilirmi ki ya da üşüttüm belkide herşeyide hamileliğe bağlar oldum:)
senn bata var daha canım psikolojiktir..çok düşünmemeye çalışş....bu ateş olayına zten anlam veremiyorumm..boşver sennn...hamileliğin ilk belirtisi gecikmedir...gerisi tamamen psikolojik belirtiler...

Reactions: tzm
senn bata var daha canım psikolojiktir..çok düşünmemeye çalışş....bu ateş olayına zten anlam veremiyorumm..boşver sennn...hamileliğin ilk belirtisi gecikmedir...gerisi tamamen psikolojik belirtiler...
Bence boşvereyim psikolojik olabilir ben kendi kendime belirti bulmakta ustayım zaten:) en güzel adet gecikmesini beklemek ama nerde adetim yaklaşınca bende başlıyorum belirtileri yaşamaya:))

Kızzzlarr test yapmak istiyorum ama korkuyorum yaa 2 gün var adetime

hahahahaha....aynennn canım karadenizin en doğusundanım..tipik taşralıyımmm canım..:)
artvinliler eli maşalı oluyo demekkk bi arkadaşım da artvinli ama hiç eli maşalı diil bence sen de eli maşalı diilsinnn sadece atarlısınnn

ATARA ATARR
GİDERE GİDEEER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…