kız ne eli maşalısın sen nerelisin bacımbi düşünelim kabul etsek mii acabaaaaaaaaaaaaa........................ya kuzum olur mu hiç..ne kabulüü burası hepimizin içini döktüğü yer eylülmüş ekimmiş çokta fifi yaniii...önemli olan paylaşmakkk...ben buraya alıştım bikere ekimi kasımı aralığı olmayacak..işte bukadar..döverim haaaaa
hahaha evet yaaa ben de diyodum eğer bu ay olmazsa ekim ayı hamiş olduğunu öğrenmek isteyenler diye bi başlık mı açmak zorunda kalıcaz diyodummmbi düşünelim kabul etsek mii acabaaaaaaaaaaaaa........................ya kuzum olur mu hiç..ne kabulüü burası hepimizin içini döktüğü yer eylülmüş ekimmiş çokta fifi yaniii...önemli olan paylaşmakkk...ben buraya alıştım bikere ekimi kasımı aralığı olmayacak..işte bukadar..döverim haaaaa
bende aranıza yeni katıldım kızlar 1 senelik evliyiz artık bizde düşünüyoruz benimde bat 18 eylül bakalım inş hamile kalırım bu arada dr ne zaman gitmek gerekiyor neler yapılması konusunda ?
sence bil bakalım ben nereliyimmm.....kız ne eli maşalısın sen nerelisin bacım
ilk aklıma gelen rizesence bil bakalım ben nereliyimmm.....
kız söyle mesai bitecek çatlarım baksence bil bakalım ben nereliyimmm.....
senn bata var daha canım psikolojiktir..çok düşünmemeye çalışş....bu ateş olayına zten anlam veremiyorumm..boşver sennn...hamileliğin ilk belirtisi gecikmedir...gerisi tamamen psikolojik belirtiler...Bu arada arkadaşlar bende sanki hafif ateş var hamilelik belirtisi olabilirmi ki ya da üşüttüm belkide herşeyide hamileliğe bağlar oldum:)
Bu arada arkadaşlar bende sanki hafif ateş var hamilelik belirtisi olabilirmi ki ya da üşüttüm belkide herşeyide hamileliğe bağlar oldum:)
ikisi değil yaklaştınnn...aynen ilk rize geldi
ikincisi de adanaaa
hahahaah 08 nerenin plakasııııı..kız söyle mesai bitecek çatlarım bak
antakyaaaikisi değil yaklaştınnn...
hahahaah 08 nerenin plakasııııı..
Bence boşvereyim psikolojik olabilir ben kendi kendime belirti bulmakta ustayım zaten:) en güzel adet gecikmesini beklemek ama nerde adetim yaklaşınca bende başlıyorum belirtileri yaşamaya:))senn bata var daha canım psikolojiktir..çok düşünmemeye çalışş....bu ateş olayına zten anlam veremiyorumm..boşver sennn...hamileliğin ilk belirtisi gecikmedir...gerisi tamamen psikolojik belirtiler...
nasıl sallamışımmm artvinnnikisi değil yaklaştınnn...
hahahaah 08 nerenin plakasııııı..
hahahahaha....aynennn canım karadenizin en doğusundanım..tipik taşralıyımmm canım..:)nasıl sallamışımmm artvinnn
canım sonuçta bölge tuttu naberhahahahaha....aynennn canım karadenizin en doğusundanım..tipik taşralıyımmm canım..:)
artvinliler eli maşalı oluyo demekkk bi arkadaşım da artvinli ama hiç eli maşalı diil bence sen de eli maşalı diilsinnn sadece atarlısınnnhahahahaha....aynennn canım karadenizin en doğusundanım..tipik taşralıyımmm canım..:)
hehehe aynen bende de var her şeyi hamileliğe bağlamak burda trend oldu cnm inş hislerin doğru çıkarr
peki sen kuşum pek bi uçtun bugünartvinliler eli maşalı oluyo demekkk bi arkadaşım da artvinli ama hiç eli maşalı diil bence sen de eli maşalı diilsinnn sadece atarlısınnn
ATARA ATARR
GİDERE GİDEEER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?