2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

al bendende o kadar arkadaşım vallahi kızlar biz kırmızı diyoruzda o da bir nimet ben bu ay çok iyi anladım
Gerçekten nimet canım ya bekliyorum gelmiyor daha da stres oldum. Koyu sarı bi leke oluyor en fazla bende kistten suphelenir oldum napalım olmazsam pazartesi gidicem doktora.. hakkımızda hayırlısı. .

İnsanın elinde değilki herşeyi ona yoruyorum potansiyel hamile gibi dolanıyorum ortalıkta Elbet üzülürümde sonunda ölüm yok ya elbet zamanı vardır :)

adet belirtilerim başladı çünküü....idrarda yanma ,karın ağrısıı,civilceler.. daha nolsun ayın 10 na randevu aldım artık bakacazzzz...

Canım güzel haberlerini bekliyoruz adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birbirine benziyo ama tabi çok umutlanıp üzülmek daha kötü( Bu arada sivilceyi ben hep adet belirtisi sanardım bir arkadaşım hamile ona sordum belirtin oldu mu diye onun hiç belirtisi yokmuş ama aşırı sivilcesi çıkmış adeti de gecikince doktora gitmiş hamile olduğunu öğrenmiş

benim bat tarihimi de değiştirebiliriz tekrar kirlenmiş pedim yeni tarihimiz 1 ekim görünüyor ama bu ay erken oldum şimdi bu tarih üzerindenmi hesaplama yapcam karıştı hesaplar biraz

canım şimdi kaçsın nasıl verdin
59 canım... Benim bayağı karışık aslında oldum olası kiloluydum diyet ,diyet ,diyet hayatım hep böyle geçti... En son dukanla 11kilo verdim sonra callanetics yapmaya başladım ki hala yapıyorum,hergün yarım saat yürüyüş 53'e kadar düşmüştüm ama acayip boğazıma düşkünüm. Yumurtlamama bir kaç gün kala "diyetisyene gidip kendime uygun bir diyet aldım" normal beslenmemi yapıyorum kibrit kutusu , domates 1dilim ekmek vs... Ama regl günlerimde dukan yapıyorum 4 bilemedin 5gün kadar ama sabahları müsli yiyorum içinde badem,ceviz, incir,kayısı kendim karıştırdım ne istersen var tam dukanda sayılmaz,akşam 5ten sonra hiç birşey yemiyorum,yemeklerimi çok çiğniyor 20dakikaya uzatıyorum lokmalarımı vs vs... 59-62 civarları geziniyorum...

hayır sabah kalktığımda çamaşırım kirliyde işe gelmeden günlük ped koyup geldim henüz birşey gelmemiş bilmiyorumki ya hayırlısı artık ama işte insan düşünmeden edemiyor
canım aynı benim ilk gebeligimde olmuştu bi baktım kan çamaşırımda biz biliyoduk gebe oldugumu düşük yapıyorum diye korkmuştuk dr. rahim açılmaya başladıgı için lekelenme oldugunu söylemişti ama benim adetim geçtikten sonraydı seninki yerleşme kanaması olabilir eger devam etmezsa ederse bence regl oluyosun bi dr görüş

kızlar bugun adet günüm hala bişşi yok allahım inşallah gelmez ya akşama kadar gelmezse akşam test yapcam inşallah hayırlısı olur pek bi belirtide yok ama belim agrıyor

o kuşum ya bende yürüyüşe başladım 1 haftadır ama 45 dakika her gün müsli çok kötü ya ben nesfit yiyordum bıraktım ama benim dez afantajım gün boyu oturuyorum işim gereği

Günaydın kızlar , hayırlı cumalar..
Rabbim bu mübarek günün hürmetine bizlere beklediğimiz güzel sonuçları almayı nasip etsin.
Son 2 gün kaldı, progestanın bitmesine. Sonra beklicem adet ne zaman gelirse artık. Gece gündüz dua ediyorum, kendime ve isteyen herkese. İnşallah kabul olur.

1-2gün geçince hamilelikten şüphelenmiştik ozaman eşim hafta sonu temizliği ben yaparım demişti ahh ahhh dün akşam hafta sonu temizlik yapacağız dedim, tutarız bir işin ucundan dedi... Ne yapacaksın bu işler böyle Allah bize nasip etsin ozaman görürüz onları üzülme sen canını okuyacağım

o kuşum ya bende yürüyüşe başladım 1 haftadır ama 45 dakika her gün müsli çok kötü ya ben nesfit yiyordum bıraktım ama benim dez afantajım gün boyu oturuyorum işim gereği
Bende oturuyorum işim bilgisayarın başında ,ama saat başı ayağa kalkıp yürümeye çalışıyorum... nesfit müsli badem ceviz kuruüzüm ve sütün üstüne de tarçın seviyorum bir tek hafta sonu biraz çozutuyorum sabah kahvaltısı öğle yemeğiyle birleşiyor neredeyse tek öğünlü günü geçiriyorum... Akşam çok geç yememeni ve lokmalarını uzun çiğnemeni tavsiye ederim bir dene istersen,vermiyorsun bir müddet sonra ama en azından almıyorsunda... Bu arada boyum 1.65

amin gülüm allah kabul etsin dualarını inşallah

bende öyle çok yedim ama sıkıldım artık yaaaa kendiliğinden gitseler sanki ne var dimi

bende öyle çok yedim ama sıkıldım artık yaaaa kendiliğinden gitseler sanki ne var dimi
OYYY KEŞKEE öyle olsa... Hep dikkat hep dikkat hayatım böyle geçti,spor diyet 1ay aç kal 1haftada hepsini geri al ne yapacaksın kaderrrr

OYYY KEŞKEE öyle olsa... Hep dikkat hep dikkat hayatım böyle geçti,spor diyet 1ay aç kal 1haftada hepsini geri al ne yapacaksın kaderrrr
aynen gülüm hep dikkat ama bir hafta tatilde dikkat etmedim hop +3 hemen gelir sağolsun beni hiç üzmez

dukan sayesind bende 16 kilo vermiştim.....ahh ahhh..evlendim 1 sene evde oturdum..karpuz gibi büyüdük işte..şimdidee nasıl vercem diyorum...dükana devamm allahın izniyleee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…