2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

hayır sabah kalktığımda çamaşırım kirliyde işe gelmeden günlük ped koyup geldim henüz birşey gelmemiş bilmiyorumki ya hayırlısı artık ama işte insan düşünmeden edemiyor

Canım yoksa yerleşme kanaması olmasın:) yerleşme kanaması adetten önce oluyomuş genelde devamı da gelmemiş çünkü

hayır sabah kalktığımda çamaşırım kirliyde işe gelmeden günlük ped koyup geldim henüz birşey gelmemiş bilmiyorumki ya hayırlısı artık ama işte insan düşünmeden edemiyor
bugün yarın başka kanaman olmazsa büyük ihtimalle yerlesmedir.. insallah oyledir canım :)

banamı dedin saklanmıyom yeni girebildim eskileri okuyorum ya nasılsıl günaydın bu arada
NASIL DA BİLİYO KENDİNİ BAK HELE OY İYİYİM VALLA NASIL OLİİM BATA KALMIŞ 2 GÜN BİŞE OLACAĞI YOK DA İŞTE BİR UMUT HAYIRLISI BEKLEMEDEYİZ.. ŞEKERİMM..SEN NAPION NASILSIN..

NASIL DA BİLİYO KENDİNİ BAK HELE OY İYİYİM VALLA NASIL OLİİM BATA KALMIŞ 2 GÜN BİŞE OLACAĞI YOK DA İŞTE BİR UMUT HAYIRLISI BEKLEMEDEYİZ.. ŞEKERİMM..SEN NAPION NASILSIN..
bende iyiyim bugün son günüm haftaya izinliyim oh oh senin neden umudun yok gülüm bakimm

Canım bekleyebilirsen bi iki gün geçmesini bekle belki ama o heyecanı biliyorum insan sabredemiyo:)) valla bilmiyorumm ki canım yaa çok heyecanlı sanki sınava giriyoz test yaparken:))İnşallahhhhh bebiş vardırr

inşallahh... Dün akşam arabada eşim aşırı hız yaptı çok korktum karnıma bir sancı saplandı eşimde hiç beklemiyor olmasını ben ona demiştimki hemen olmaz diye zaten daha 2. denememiz :) Ya hamile olsam ne kadar korktum yapma şunu falan dedim sende ne hamilesi hemen diyo uyuz umarım hamişimdir birdaha hız yapamaz

canım geçmiş olsun benim de geçen ay 5 gün erken gelmişti canım ya

Canımm inş bu aydan sonra hız yapamıcak:) 2. denemenizmiş ama belli olmuyor ki bu işler canım hemen olabiliyor inş seninde öyledir:) Benim eşimde aynı acaba hamilemiyim diyorum hiç inanmıyo :) Ama olmazsa da üzülme canım daha yeni başlamışsınız

bende iyiyim bugün son günüm haftaya izinliyim oh oh senin neden umudun yok gülüm bakimm
adet belirtilerim başladı çünküü....idrarda yanma ,karın ağrısıı,civilceler.. daha nolsun ayın 10 na randevu aldım artık bakacazzzz...

13. ay oldu ama bana umarım uğurlu gelecek :)

artık bu ay da olmadı doğru dr'a! Dua edin lütfennn

sabret gülüm ya çoğu gitmiş azı kalmış inşallah beklediğin hayırlı haberi alırsın

inşallah canım yarın sabah yapıyım bakim olmazsa kan tahlili de yaptırcam ya pazar yaparsam sürprizi kaçar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…