hayır sabah kalktığımda çamaşırım kirliyde işe gelmeden günlük ped koyup geldim henüz birşey gelmemiş bilmiyorumki ya hayırlısı artık ama işte insan düşünmeden edemiyor
bugün yarın başka kanaman olmazsa büyük ihtimalle yerlesmedir.. insallah oyledir canım :)hayır sabah kalktığımda çamaşırım kirliyde işe gelmeden günlük ped koyup geldim henüz birşey gelmemiş bilmiyorumki ya hayırlısı artık ama işte insan düşünmeden edemiyor
hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla ilgili bir problem çıkmazCanım bende kan testi yaptırdım bugün negatif çıktıama rahatladım en azından pazartesiye kadar da regl olmazsam doktora gidicem bakalım. .
banamı dedin saklanmıyom yeni girebildim eskileri okuyorum ya nasılsıl günaydın bu aradaŞİŞTT KIZZZ TZMM CANAVARII SAKLANMA ÇIK ORTAYAAAA
NASIL DA BİLİYO KENDİNİ BAK HELEbanamı dedin saklanmıyom yeni girebildim eskileri okuyorum ya nasılsıl günaydın bu arada
canım ya hayırlısı olsun hakkında üzülmek yok tabihayırlı geceler kızlar ben akşama doğru regel oldum artık yeni bat 04/10/2014 baya bi gecikti ama olsun yeni ay yeni umutlar en azıdnan regel oldum
bende iyiyim bugün son günüm haftaya izinliyim oh ohNASIL DA BİLİYO KENDİNİ BAK HELEOY İYİYİM VALLA NASIL OLİİM BATA KALMIŞ 2 GÜN BİŞE OLACAĞI YOK DA İŞTE BİR UMUT HAYIRLISI BEKLEMEDEYİZ.. ŞEKERİMM..SEN NAPION NASILSIN..
canım şimdi kaçsın nasıl verdinKızzlaarrrr kilo hamilelik içinde engeeeel , yaaapmaaayın şimdiden dikkat ediiiin...Çok zor filan demeyin ben zamanında 90-95leri görmüş insanım ok...
NASIL DA BİLİYO KENDİNİ BAK HELEOY İYİYİM VALLA NASIL OLİİM BATA KALMIŞ 2 GÜN BİŞE OLACAĞI YOK DA İŞTE BİR UMUT HAYIRLISI BEKLEMEDEYİZ.. ŞEKERİMM..SEN NAPION NASILSIN..
sabret gülüm ya çoğu gitmiş azı kalmış inşallah beklediğin hayırlı haberi alırsınYarın sabah yapıyım mı sence yoksa pazarı mı bekliyim ya2 sinde yaptım bişey çıkmadı Allahım Yarabbim çatlıcam yaa çok az kaldı
Canım bekleyebilirsen bi iki gün geçmesini bekle belki ama o heyecanı biliyorum insan sabredemiyo:)) valla bilmiyorumm ki canım yaa çok heyecanlı sanki sınava giriyoz test yaparken:))İnşallahhhhh bebiş vardırr
canım geçmiş olsun benim de geçen ay 5 gün erken gelmişti canım yakızlar günaydın , dünden beri baş ağrım ve kasık vardı .bu sabah kalktım inanılmaz bir mide bulantım var ve çamaşırımda kan var.daha kırmızıları görmeme en az 5 -6 gün var ve ben hep 30 günde bir adet olurum .Sizce adetmi oldum yoksa yine kimyasal gebelikmi yaşıyorum ya çok sinirlerim bozuldu.Şuan adet olmuş olmak benim için daha iyi kimyasal yaşamıyorumdur inşallah
al bendende o kadar arkadaşım vallahi kızlar biz kırmızı diyoruzda o da bir nimet ben bu ay çok iyi anladımGünaydın kizlarrrr bende bi regl olaydim da yeni bat tarihi vereydim iyiydi :) inşallah daha çok hamile haberi alırız moral olun bize hadi kızlar
inşallahh... Dün akşam arabada eşim aşırı hız yaptı çok korktum karnıma bir sancı saplandıeşimde hiç beklemiyor olmasını ben ona demiştimki hemen olmaz diye zaten daha 2. denememiz :) Ya hamile olsam ne kadar korktum yapma şunu falan dedim sende ne hamilesi hemen diyo uyuz umarım hamişimdir birdaha hız yapamaz
adet belirtilerim başladı çünküü....idrarda yanma ,karın ağrısıı,civilceler.. daha nolsun ayın 10 na randevu aldım artık bakacazzzz...bende iyiyim bugün son günüm haftaya izinliyim oh ohsenin neden umudun yok gülüm bakimm
nasip canım..rabbim hayırlıını versin...ne bilim olsa hissederdimm..ruhsuzzmuyum neyimmCanım sen hemen olumsuz düşünme niye olmaz diyosun belki de oldu bile:)
sabret gülüm ya çoğu gitmiş azı kalmış inşallah beklediğin hayırlı haberi alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?