Hayırlısı olsun canım ya bi dahaki aya inş olacak olumlu düşünelimcanım adetim geldi artık umutlar birdahaki aya tahlilide yaptırdım aman neyse umutlar birdahaki aya artık allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin
aynen öyle canım sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallahHayırlısı olsun canım ya bi dahaki aya inş olacak olumlu düşünelim
Kızzlaarrrr kilo hamilelik içinde engeeeel , yaaapmaaayın şimdiden dikkat ediiiin...36 kilomuuuu...!!! yok canım artık..dikkat etcez artık.. bi hamiş olalımda..bakarızzz artıkk
Bende buradan ayrılmak istemiyorum funda sonuna kadar yanındayımbi düşünelim kabul etsek mii acabaaaaaaaaaaaaa........................ya kuzum olur mu hiç..ne kabulüü burası hepimizin içini döktüğü yer eylülmüş ekimmiş çokta fifi yaniii...önemli olan paylaşmakkk...ben buraya alıştım bikere ekimi kasımı aralığı olmayacak..işte bukadar..döverim haaaaa
İnş olur canım benim herhangi bir sorunun varmı
merhaba, bende aynı dertten muzdaribim ya kanaman devam ediyormu arkadaşım ne olduKızlar implantasyon kanaması olan var mı? Benim adetime 5 gün var. Adetlerim düzenlidir hiç sekmez ara kanama lekelenme de olmaz. 2 gündür önce kahverengi akıntı geldi, bugün de pembe açık renkli kanama oluyor. Sanki giderek artıyor gibi. Kasık ağrısı, sıcaklık artışı, dişeti hassasiyeti, meme ağrısı ve dolgunluk, ağzımda zehir gibi tat. Çok uyuma,halsizlik .... vs devam ediyor. Bu erken adet mi, implantasyon mu, tutunamayip düşük mü oldu acaba bu bu nedir bu? Kanda test pazartesi yapacagım.
herşeyin hayırlısıı canım..moral bozmak yok..çalışmaya devam..hayırlı geceler kızlar ben akşama doğru regel oldum artık yeni bat 04/10/2014 baya bi gecikti ama olsun yeni ay yeni umutlar en azıdnan regel oldum
Yerlesme kanamasi olabilir mi kikızlar günaydın , dünden beri baş ağrım ve kasık vardı .bu sabah kalktım inanılmaz bir mide bulantım var ve çamaşırımda kan var.daha kırmızıları görmeme en az 5 -6 gün var ve ben hep 30 günde bir adet olurum .Sizce adetmi oldum yoksa yine kimyasal gebelikmi yaşıyorum ya çok sinirlerim bozuldu.Şuan adet olmuş olmak benim için daha iyi kimyasal yaşamıyorumdur inşallah
iyi düşünelim iyi olsun canım...dr nu arayıp sor istersen...kızlar günaydın , dünden beri baş ağrım ve kasık vardı .bu sabah kalktım inanılmaz bir mide bulantım var ve çamaşırımda kan var.daha kırmızıları görmeme en az 5 -6 gün var ve ben hep 30 günde bir adet olurum .Sizce adetmi oldum yoksa yine kimyasal gebelikmi yaşıyorum ya çok sinirlerim bozuldu.Şuan adet olmuş olmak benim için daha iyi kimyasal yaşamıyorumdur inşallah
kızlar günaydın , dünden beri baş ağrım ve kasık vardı .bu sabah kalktım inanılmaz bir mide bulantım var ve çamaşırımda kan var.daha kırmızıları görmeme en az 5 -6 gün var ve ben hep 30 günde bir adet olurum .Sizce adetmi oldum yoksa yine kimyasal gebelikmi yaşıyorum ya çok sinirlerim bozuldu.Şuan adet olmuş olmak benim için daha iyi kimyasal yaşamıyorumdur inşallah
Tatlim bat. I guncelleyebilir misinYENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------
Lapremature..........?
tzm..........................?
selda89...................?
Ebrar09..................?
Secido......................?
eylulinko..................?
Masal2010...............?
Filluk.......................?
BBD.........................?
miaselinam.............?
ftmecrnadnn...........5 Eylül
atalay......................6 Eylül
ml 66.......................6 eylül
guvennnnnnn....................6 eylül
ilknur02............6 eylül
funda08...................7 Eylül
balpeteek..................7 Eylül
persa33....................9 Eylül
yeşil zeytin...................9 eylül
gul_can..........................9 eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
151113......................10 Eylül
senden benden bizden......11 Eylül
elifss......................12 Eylül
dududada.................13 eylüL
010712........14 Eylül
okulum...................17 Eylül
mavi2................18 Eylül
smyyali...................18 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
nomaliza..............28 eylül
Yelser.......................29 Eylül
ilknur84....................4 ekim
mhrap.....................5 Ekim
hayırlı cumalar kızlar..güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Kızlarrrr hayırlı sabahlarr hayırlı cumalarr :) Bata 1 gün kaldı hala adet belirtisi bişey yok :) Nolur dua edin bana :) Test yapıyım mı sizceee çok korkuyorummm ?
Canım hadi hayırlısı inş bebiş vardır :) Dualarımız seninle istersen testi yarın yap ya da sen bilirsin:)
GÜNCELLEDİM TATLIM..Tatlim bat. I guncelleyebilir misin
BBD 29 eylul
Yarın sabah yapıyım mı sence yoksa pazarı mı bekliyim ya2 sinde yaptım bişey çıkmadı Allahım Yarabbim çatlıcam yaa çok az kaldı
Günaydın arkadaşlar canım adet hep düzenliyse ve adetine 4-5 gün varsa belki kanama hamilelikle ilgili olabilir canım kanaman çok mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?