Canım pregnyl var 10tl. Sigorta karşılamıyor. Sen alip yaptiriyorsun
Bnce var snde bi haller canm dikkt et her ihtmale karsikızlar bat 1 eylül sat 6 ağustos 6 eyül ü bekledim gelen giden yokyarın test yapıcam bu dayanamayıp erkenden test yapan arkadaşlar bana kzıyorlardır eminim ama bu hapşurma beni deli edecek varsada kesin hapşururken düşürürüm ben bu bebeği
Bnce var snde bi haller canm dikkt et her ihtmale karsi
Arkadaslar merhaba . Ben kimyasal gebelik yasadim.4 agustosta kananam basladi ve 15 gun surdu. Ilk kez 15 gun suren kanamam oldu.doktorum sonucta dusuk yapiyorsun normal dedi. 5eylul de de baya sancim oldu ve lavaboya gittigimde 1 2 damla kan gelmisti. Aradan bi saat gecti gecmedi lavaboda pedime afedersiniz kirmizi yapiskan zar seklinde kucuk bir parcanin geldigini gordum tabi biraz da kan. Dun saat 15civarinda oldu bu olay.o saatten beri de hala daha ne gelen var ne giden... doktorum korunmamiza gerek olmadigini demisti.acaba yerlesme kanamasi olabilir mi bu. Lutfeeennn bi cevap verin ... edim gebelik testi yaptirmak istemiyor. Bekleyelim diyor. Nolur birseyler deyin yol gosterin bana. Cevaplarinizi bekliyorummmm arkadaslar lutfeeennn
canım bende 4 temmuzda kimyasal düsük yaptım 14 gün çok yoğun kanamam oldu 4 ağutor ta pembe lekem oldu bir daha gelmedi ertesi gün kan verdim sonuç negatif akşamınada adet oldum ama sen düşükten sonra ultrason ile muayene oldun mu bazen parça kalabiliyormuş. çok geçmiş olsun bu arada
Canim benim cevabin icin sagolasin. 15 gun surunce iki farkli doktora gittim. Alttan ultrasonla bakildi ve butun kan testleri yapildi. Ultrasonda da bir sey cikmadi. Kan testlerimde cok normal dedi doktorlar. Benim iste cuma gunu boyle oldu . Bugun pazar ve hala ben de bir sey yok.
ayyy canim yaa agzin bal yesin insallah. Ben de bugun olmazsam yarin doktora gitmeyi dusunuyorum. Insallah guzel haberler aliriz.kimyasal gebelik sonrası hamile kalma ihtimali çok yüksek oluyormuş belkide hamilesindir. Kimyasal sonrası benim dengem şaştı benim de 1 eylülde olmam lazımdı hala olmadım yarın dr.a gideceğim belki bebiş vardır inş ikimizde de vardır :)
Kızlar yine yardıma ihtiyacım var Pazartesi 2 damla pembe-kahve lekem geldi Çarşamba adet günümdu. O leke yerleşme kanamasidir diye Çarşamba hemen idrar testi yaptım tabi ki tek çizgi çıktı , ama o lekeden beri ne gelen ne giden yok. Dün yani adet gecikmesinin 4. Gunu toplamda 4-5 damla gun icinde aralıklarla yine pembe- kahve lekelenmem oldu. Bugun 5. Gun bügünde siyaha yakın bir renk. Hasta olmazsam Pazartesi doktora gidecektim ama simdi ne yapsam bilemedim. Bi de nedir bu durum regl oldum mu sizce yoksa yerleşme olabilir mi???
Yerlesme kanamsi olabilr sanki. Tekrar test yapsan?Kızlar yine yardıma ihtiyacım var Pazartesi 2 damla pembe-kahve lekem geldi Çarşamba adet günümdu. O leke yerleşme kanamasidir diye Çarşamba hemen idrar testi yaptım tabi ki tek çizgi çıktı , ama o lekeden beri ne gelen ne giden yok. Dün yani adet gecikmesinin 4. Gunu toplamda 4-5 damla gun icinde aralıklarla yine pembe- kahve lekelenmem oldu. Bugun 5. Gun bügünde siyaha yakın bir renk. Hasta olmazsam Pazartesi doktora gidecektim ama simdi ne yapsam bilemedim. Bi de nedir bu durum regl oldum mu sizce yoksa yerleşme olabilir mi???
Herkese merhaba yeni haberler var galiba canım inş bebiş vardııııırrrr hemen kan testi yaptırASLINDA İKİ GÜN ÖNCE TEST YAPMISTIM TEK CİZGİYİ GÖRÜNCE ÜZÜLÜP ÇÖPE ATMISTIM SABAH ÇÖPÜ BOŞALTIRKEN Bİ BAKTIM SİLİK Bİ ÇİZGİ DAHA VAR HEMEN YENİSİNİ YAPTIM ONDADA SİLİK İKİNCİ ÇİZGİ ÇIKTI
Hadi inş canımmm aynı durumdayız benimde göğüslerim çok ağrıyoo:)AYYY BENİM GÖĞÜSLERİM ÇOK FENA ACIMAYA BAŞLADI ÖNCEDEN DEĞİNCE ACIYORDU ŞİMDİ DURDUĞU YERDE SÜT İNİYORMUŞ GİBİ ACIYORR İNŞ BEBEK VARDIR
Canım hemen üzülme belki daha idrarda çıkmamıştır adetini bekle sonrada kan testiiYine umut dolu bir ay, yine hayaller ve yine tek cizgi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?