2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

kızlar bat 1 eylül sat 6 ağustos 6 eyül ü bekledim gelen giden yok yarın test yapıcam bu dayanamayıp erkenden test yapan arkadaşlar bana kzıyorlardır eminim ama bu hapşurma beni deli edecek varsada kesin hapşururken düşürürüm ben bu bebeği

Bnce var snde bi haller canm dikkt et her ihtmale karsi

Arkadaslar merhaba . Ben kimyasal gebelik yasadim.4 agustosta kananam basladi ve 15 gun surdu. Ilk kez 15 gun suren kanamam oldu.doktorum sonucta dusuk yapiyorsun normal dedi. 5eylul de de baya sancim oldu ve lavaboya gittigimde 1 2 damla kan gelmisti. Aradan bi saat gecti gecmedi lavaboda pedime afedersiniz kirmizi yapiskan zar seklinde kucuk bir parcanin geldigini gordum tabi biraz da kan. Dun saat 15civarinda oldu bu olay.o saatten beri de hala daha ne gelen var ne giden... doktorum korunmamiza gerek olmadigini demisti.acaba yerlesme kanamasi olabilir mi bu. Lutfeeennn bi cevap verin ... edim gebelik testi yaptirmak istemiyor. Bekleyelim diyor. Nolur birseyler deyin yol gosterin bana. Cevaplarinizi bekliyorummmm arkadaslar lutfeeennn

canım bende 4 temmuzda kimyasal düsük yaptım 14 gün çok yoğun kanamam oldu 4 ağutor ta pembe lekem oldu bir daha gelmedi ertesi gün kan verdim sonuç negatif akşamınada adet oldum ama sen düşükten sonra ultrason ile muayene oldun mu bazen parça kalabiliyormuş. çok geçmiş olsun bu arada

Canim benim cevabin icin sagolasin. 15 gun surunce iki farkli doktora gittim. Alttan ultrasonla bakildi ve butun kan testleri yapildi. Ultrasonda da bir sey cikmadi. Kan testlerimde cok normal dedi doktorlar. Benim iste cuma gunu boyle oldu . Bugun pazar ve hala ben de bir sey yok.

kimyasal gebelik sonrası hamile kalma ihtimali çok yüksek oluyormuş belkide hamilesindir. Kimyasal sonrası benim dengem şaştı benim de 1 eylülde olmam lazımdı hala olmadım yarın dr.a gideceğim belki bebiş vardır inş ikimizde de vardır :)

ayyy canim yaa agzin bal yesin insallah. Ben de bugun olmazsam yarin doktora gitmeyi dusunuyorum. Insallah guzel haberler aliriz.

Kızlar yine yardıma ihtiyacım var Pazartesi 2 damla pembe-kahve lekem geldi Çarşamba adet günümdu. O leke yerleşme kanamasidir diye Çarşamba hemen idrar testi yaptım tabi ki tek çizgi çıktı , ama o lekeden beri ne gelen ne giden yok. Dün yani adet gecikmesinin 4. Gunu toplamda 4-5 damla gun icinde aralıklarla yine pembe- kahve lekelenmem oldu. Bugun 5. Gun bügünde siyaha yakın bir renk. Hasta olmazsam Pazartesi doktora gidecektim ama simdi ne yapsam bilemedim. Bi de nedir bu durum regl oldum mu sizce yoksa yerleşme olabilir mi???

canım yerleşme zamanı test sonuç vermezki bebek yerleştikten sonra gebelik hormonu üretmeye başlar hemen sonuç vermez

AYYY BENİM GÖĞÜSLERİM ÇOK FENA ACIMAYA BAŞLADI ÖNCEDEN DEĞİNCE ACIYORDU ŞİMDİ DURDUĞU YERDE SÜT İNİYORMUŞ GİBİ ACIYORR İNŞ BEBEK VARDIR

Yerlesme kanamsi olabilr sanki. Tekrar test yapsan?

Ya bişi sorucam bu pro-seed her durumda kullanilabiliyormu doktor tavsiyesi olmadan? Hormonlarda sknti olanlar da kullanabilir mi acaba? Bu kadar hamile kalan var hemde ilk ayda sasirdim doğrusu

Slm kızlar..Ben 3. çocuk istiyorum...2 gebeliğimde hiç böyle şeylere dikkat etmemiştim...Yumurtlama öncesi ve yumurtlama zamanın da birleşme oldu...Ve o zamandan beri neredeyse 1 haftadır sağ kasığımda ağrı ve batma oluyor..Sağ bacağım çok ağrıyor...Bel ağrısı oluyor aralıklı...Akıntım koyulaştı...Göz bebeklerim büyüdü...Ve yemek yesemse içim kıyılıyor...Adet günüme 1 hafta var...Sizce gebelik olabilirmi...Teşekkür ederim...Bu arada 37 yaşındayım...

Herkese merhaba yeni haberler var galiba canım inş bebiş vardııııırrrr hemen kan testi yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…