Canim ne zamandir istiyosunuz ve problem nedir? Bu arada silik cikmis pozitif olabilir bence uzulmek icin cok erken ben silik bile olsa umutlanirdim :'(Merhaba bende gelim mi aranıza... beklemekten de yoruldum artık... test yaptırdım idrar testi yaptım erken olanından silik cikti 2.Kanda negatif hala adet olmadım... yine bir umut bekliyorum perşembe doktora gidicem muayene için belkide başka bi rahatsızlığım var.her ay hamile miyim diye düşünüyorum ama yok İşte. Içimdeki sıkıntı geçmek bilmiyor. Esimde çok umutlandi ama ikimizde hayal kırıklığının son aşamasına geldik ki sanırım artık umudumuz bitti gibi. Rabbimmmm hayırlısıni ver . Ver ki bebeğim geldiği zaman umutsuzlugumun ve bekleyişimin karsiligini alayım. Dert döktüm resmen kusuruma bakmayın konuşmaya ihtiyacım vardı.
1.5 yıldır ama sanki Asır geçti gibi o kadar çok bekledim ki bana göre. Varikosel den ameliyat oldu eşim 3 ay oldu. İdrarda silik ama kanda negatif olunca umudum kırıldı. Bilmiyorum çok ÜzgünümCanim ne zamandir istiyosunuz ve problem nedir? Bu arada silik cikmis pozitif olabilir bence uzulmek icin cok erken ben silik bile olsa umutlanirdim :'(
Aynen bende 1.5yildir istiyorum benim esimde de sperm hareketliligi az ama ilac kullandi hala sonucu almadi biraz usengec ama benm gttigim doktorlar da adam akilli takip etmediler napcagmi bilemiyorum doktor ariyorum1.5 yıldır ama sanki Asır geçti gibi o kadar çok bekledim ki bana göre. Varikosel den ameliyat oldu eşim 3 ay oldu. İdrarda silik ama kanda negatif olunca umudum kırıldı. Bilmiyorum çok Üzgünüm
Bnim esimde bu konuda tembel sujur iki kez gebe kaldimda sonunu getiremedim suan deli gibi istiyorum korunma suremde doldu ama bu ayda fis ciktiAynen bende 1.5yildir istiyorum benim esimde de sperm hareketliligi az ama ilac kullandi hala sonucu almadi biraz usengec ama benm gttigim doktorlar da adam akilli takip etmediler napcagmi bilemiyorum doktor ariyorum
Sizin şansınız daha yüksek... inşallah Rabbim hepimize bebeğimizi nasip eder. Bence bir an önce adam akıllı tedavinizi yapın derim bakalım bizim kasımda tahliller ne çıkacak bakalimAynen bende 1.5yildir istiyorum benim esimde de sperm hareketliligi az ama ilac kullandi hala sonucu almadi biraz usengec ama benm gttigim doktorlar da adam akilli takip etmediler napcagmi bilemiyorum doktor ariyorum
Yaa hamile kalabilmissin oda iyi. Benim adeyleriBnim esimde bu konuda tembel sujur iki kez gebe kaldimda sonunu getiremedim suan deli gibi istiyorum korunma suremde doldu ama bu ayda fis cikti
Ya bak hamile kalabilmissiniz oda guzel allah hepimize hayrlisiyla bersin insallahBnim esimde bu konuda tembel sujur iki kez gebe kaldimda sonunu getiremedim suan deli gibi istiyorum korunma suremde doldu ama bu ayda fis cikti
Insallah . Neden sansimiz daha yuksek? Benim adetlerim cok duzenli isin garibi ama sorunun ne oldugunu bi bilsek..Sizin şansınız daha yüksek... inşallah hepimize bebeğimizi nasip eder. Bence bir an önce adam akıllı tedavinizi yapın derim bakalım bizim kasımda tahliller ne çıkacak bakalim
Canim ameliyatsız tedavi olabiliyor eşin biraz daha üstüne düşse tedavinin ii olur. Eşimin 6 ay süresi var ve 6 ay sonrasında olabilir ama 6 ile 2 yıl arasında da olabilir hiçte olmayabilir.Insallah . Neden sansimiz daha yuksek? Benim adetlerim cok duzenli isin garibi ama sorunun ne oldugunu bi bilsek..
Evet kesinlikle ya bu bebek yok mu sorulari yok mu sinir ediyolar beni dedigin gibi olsa... sanki varda biz sakliyoruz bilmeyin diye .. allah allah yaa... sabirrr sabirr cnm. Kulagini tika cnm sorani bi kere inceden tersledin mi sormuyolar ben ole buldum cozumu . Kiramicam kisiler varsa daha dusunmuyorum deyip geciyorum. Cnm benim baskalari yuzunden strese girme bebegini dusun o gelcek ama seni bekliyoo unutma cnmEvet bunun icin ugrasmaliyim. Beni en cok streslendiren hani bebek yokmu sorulari. Olsa zaten gobek ata ata soyliycez yahuHerşeyin bi zamani var bunuda biliyorum ama insanin hormonları istiyo iste napalm ^-^
Canım pregnyl var 10tl. Sigorta karşılamıyor. Sen alip yaptiriyorsunkızlar bişi sorucam bu çatlatma iğnesini SSK karşılıyormu Özelde muayne oluyorum Özeldemi yapılıyor yoksa biz Alıp Yaptırıyoz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?