Hadi inş canımmm aynı durumdayız benimde göğüslerim çok ağrıyoo:)
Canm
Bnce iki test yanilio olamaz. Smdiden hyrli ugurlu olsn. Darisi basimza insallah
Canım zaten adet sancısı gibi sancı da hamilelik belirtisiymiş inş darısı bize:) canım bu arada senin BAT normalde ne zamandıCnm insallaahhh öyledir ama oyle bi sancim varki inanamazsiniz sanki adet goruyorum rabbim nasip etsin hepimize
CANIM O KORKU ara ara bana da geliyorr..aynen bende öle diyorum ne zaman olcağını bilsemm beklerim rahat rahattt..eşimi göndedim ço şükür sıkıntı çıkmadıı...bende sen öle deince yabancı gelmedin canıım..klomen kullandım bir ayy bu ayy rahim filmi çekildiimm adet oluncaa klomen e devam edeceezz...hayırlısı bakalıım...canım en az şekilde üzülmemiz gerekiyorr ben duyarsızlaşmaya başladım artıkk...
Canım zaten adet sancısı gibi sancı da hamilelik belirtisiymiş inş darısı bize:) canım bu arada senin BAT normalde ne zamandı
Şimdi yine baktım aynı. hakkimizda hayırlısı olsun
Canim adetime 18 agustosta 4 gun kala kan testi yapmistim negatifti ama adet olmayinca 22 agustosta 13 gun sonra erken gebelik testi yaptim silikti 2.si. bi hevesle ozelde test yaptirdim kanda oda negatif cikti ve ben hala adet olmadim 11 inde doktora gidicem.Adetine kaç gün kala yaptın erken gebelik testini?
evet canım ben pipirikli olduğum için erken başladım doktorlara 1 yıl doldu dedim hepp....rahim filmim temiz çıktıı..bat da 17 eylül ..benim doktor yumurta takibi demdii klomen verdii hemenn...allah ım hepimizin yardımcısı olsun..hmm sen epey yol katetmişsin en azından klomen rahim filmi derken.. ben tahlilermi yaptrdm vajinal muayene smear hepsini yaptırdım sadece tiroidimde küçük bi sorun var düşük dozda ilaç kullanıorum endokrinde takip altındayım dr bi sorun yok diyo. Bundan üç-dört ay önce gel yumurta takbne baslayalm dedi bn braz daha bekliyim erkendir diye hem daha da stres topu olcam diye erteledim.. Bi eşim gtmedi onu da sperm testine gönderiyim duruma göre yol izlicez artk. Allah ım tez vakitte nasip etsin ya gerçekten beklemek çok kötüymüşsenn bat ne zaman ? rahim filmin temiz çıktı mı ?
canım adetin 9 .günü anestisisiz çektirdiimm..çook kolay bir işlem ağrı sızım olmadı sadece işlemde önce popodan iğne vurdular yürürken orası ağrıdı biraz..işlem ameliyathanede yapılıyormuş ortam beni ürküttüü bi o varrdı korktuğum..250 tl ye çektirdiimm valla tavsiye ederim kafan rahat ederr canım şimdiden geçmiş olsun..adet bitiminden 2 yada 3 gün sonra çektir yanına da ped al mutlaka iraz kanama oluyoorr...bende oldu olmayanda varmış..Canım rahim filmi ile ilgili tecrubeni anlatır misin? Kaçıncı gün, anestezili mi ve ne kadar? Doktorum erken diyor ama ben de bu ay çektirecem.
Canım 6sı sabahı oldumcanım bugun ne durumdasın regl oldunmu
Çok teşekkür ederim canımc
canım adetin 9 .günü anestisisiz çektirdiimm..çook kolay bir işlem ağrı sızım olmadı sadece işlemde önce popodan iğne vurdular yürürken orası ağrıdı biraz..işlem ameliyathanede yapılıyormuş ortam beni ürküttüü bi o varrdı korktuğum..250 tl ye çektirdiimm valla tavsiye ederim kafan rahat ederr canım şimdiden geçmiş olsun..adet bitiminden 2 yada 3 gün sonra çektir yanına da ped al mutlaka iraz kanama oluyoorr...bende oldu olmayanda varmış..
Canm benm gecmis olsunnnn. Sorunun hallolmasina sevndm:) batlarimiz yakin, bebek dansi yapmaya devammEevveeetttt bacilarim ben geldim bomba gibi.. bir hafta izin kullandim, hirmon testlerimi yaptirdim, ctesi de rahim filmim cekildi, dusundugum gibi iki tupumde de yapisiklik cikti, sukerler olsun film sirasinda acildi Allah razi olsun doktordan, ilk gebeligimde yasadiklarim bir kez daha tekrarlaniyor, hayirlisi bu demekki.. film sirasinda canimdan can gitti ama sonucuna degdi.
Ovulasyon testim de geldi int siparis etmistim..
Dort gozle calisma zamanimin gelmesini veee 27 EYLUL bat zamanini bekliyorum..
Tey teyyy teeeeyyyy,
Canım 6sı sabahı oldumsen naptın
Kanama 2.5 gün sürdü. Aniden kesildi. Mens 6 gün sürerdi, son 2-3 günü az da olsa kanama damlama gibi olurdu. Bu bir başka sanki. Birde belirtiler azalır gibi oldu ama bugun tekrar başaldı. BAT 9 eylülde. 10 eylüle kadar süre verdim sonra kan testi.
Sen de durumlar nasıl?
yaa acaip sevindim hamile olmanaaaaaaaaaaaaaaaaa günaydınngünaydınn kızlarrr..nasılsınız bakalım..maşallah 1 günde nekadarda ilerlemişsiniz...oku oku bitmediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?