2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Cnm insallaahhh öyledir ama oyle bi sancim varki inanamazsiniz sanki adet goruyorum rabbim nasip etsin hepimize
Canım zaten adet sancısı gibi sancı da hamilelik belirtisiymiş inş darısı bize:) canım bu arada senin BAT normalde ne zamandı

hmm sen epey yol katetmişsin en azından klomen rahim filmi derken.. ben tahlilermi yaptrdm vajinal muayene smear hepsini yaptırdım sadece tiroidimde küçük bi sorun var düşük dozda ilaç kullanıorum endokrinde takip altındayım dr bi sorun yok diyo. Bundan üç-dört ay önce gel yumurta takbne baslayalm dedi bn braz daha bekliyim erkendir diye hem daha da stres topu olcam diye erteledim.. Bi eşim gtmedi onu da sperm testine gönderiyim duruma göre yol izlicez artk. Allah ım tez vakitte nasip etsin ya gerçekten beklemek çok kötüymüş senn bat ne zaman ? rahim filmin temiz çıktı mı ?

Adetine kaç gün kala yaptın erken gebelik testini?
Canim adetime 18 agustosta 4 gun kala kan testi yapmistim negatifti ama adet olmayinca 22 agustosta 13 gun sonra erken gebelik testi yaptim silikti 2.si. bi hevesle ozelde test yaptirdim kanda oda negatif cikti ve ben hala adet olmadim 11 inde doktora gidicem.

Eevveeetttt bacilarim ben geldim bomba gibi.. bir hafta izin kullandim, hirmon testlerimi yaptirdim, ctesi de rahim filmim cekildi, dusundugum gibi iki tupumde de yapisiklik cikti, sukerler olsun film sirasinda acildi Allah razi olsun doktordan, ilk gebeligimde yasadiklarim bir kez daha tekrarlaniyor, hayirlisi bu demekki.. film sirasinda canimdan can gitti ama sonucuna degdi.

Ovulasyon testim de geldi int siparis etmistim..

Dort gozle calisma zamanimin gelmesini veee 27 EYLUL bat zamanini bekliyorum..

Tey teyyy teeeeyyyy,

evet canım ben pipirikli olduğum için erken başladım doktorlara 1 yıl doldu dedim hepp....rahim filmim temiz çıktıı..bat da 17 eylül ..benim doktor yumurta takibi demdii klomen verdii hemenn...allah ım hepimizin yardımcısı olsun..

c
Canım rahim filmi ile ilgili tecrubeni anlatır misin? Kaçıncı gün, anestezili mi ve ne kadar? Doktorum erken diyor ama ben de bu ay çektirecem.
canım adetin 9 .günü anestisisiz çektirdiimm..çook kolay bir işlem ağrı sızım olmadı sadece işlemde önce popodan iğne vurdular yürürken orası ağrıdı biraz..işlem ameliyathanede yapılıyormuş ortam beni ürküttüü bi o varrdı korktuğum..250 tl ye çektirdiimm valla tavsiye ederim kafan rahat ederr canım şimdiden geçmiş olsun..adet bitiminden 2 yada 3 gün sonra çektir yanına da ped al mutlaka iraz kanama oluyoorr...bende oldu olmayanda varmış..

Çok teşekkür ederim canım

Canm benm gecmis olsunnnn. Sorunun hallolmasina sevndm:) batlarimiz yakin, bebek dansi yapmaya devamm

günaydınn kızlarrr..nasılsınız bakalım..maşallah 1 günde nekadarda ilerlemişsiniz...oku oku bitmediii

Bat yarin bn evde bi test vardi dedim yapim umutsuzca tamda dusundugum gibi tek cizgi onumuzdeki aya ins

ya evet benimkiside kesildi normalde 6 gün sürer Cuma cumartesi herzamankinden çok yoğun şekilde gedi dün çok azdı bugün hiç yok bende anlamadım hiç birşey cuma günü doktora gideceğim bakalım ne olcak inşalah sıkıntılı bir durum yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…