2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

hayırlıss canım inşş tutturursun..

ya canım bişe diyemem.. ama sonuçta bebek yağındada kimyasal var...dr sorsan daha iyii..ya da eşine söylicen biraz daha oynıcak senleee...başka yol yok benim bildiğimm..
sen hamileymişsin Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş

Kızlar kanda negatif çıktı. Geç döllenme olabilir daha adetin geçeli 2 gün olmuş falan dediler ooofff bilmiyorumki !

Ya ama hep hamileymişim gibi hissediyorum hala da neden negatif çıkıyor anlamıyorum ya
psikolojik belirtiler olabilir tatlım..forumlarda herkez belirtilerini paylaşıyo insanların kafası karışabiliyo bazenn..yani onda öyle oldu die sende de aynı belirti olacağı anlamına gelmiyo..çok fazla düşünmemeye çalışş kafan rahat olsun...stres yapma...

canım eczanelerdeki kayganlaştırıcı jeller daha mantıklı bi de forumda bir tane jelden çok bahsediyorlar, Preseed diye.. onu da sorabilirsin doktoruna.. hem kayganlaştırıcı hemde spermlere dostmuş, öyle diyorlar...

aminnn. yine de en iyisini yapmışsın. bnmde 18 eylülde adet olmam gerekiyo. Bazen gecikiyo bakalım. inş. hamie kalırız ya. Takipte kalalım.

aaaaaaaaaaaa kovuyon mu kız beniiii..giderimm haaaaaaaaaaaaa....rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsinn...:)
Yok öyle giderim filan demek ben hamile kalana kadar kaldıktan sonra ve hatta hep buradasın ok, cezalısın beni bekleyeceksin .... Çok güzel şeyler oluyor şükürler olsun bak

oohh ohhh hamişlerimiz artıyor, oleyy oleeeyyy, ayağınızı yere sürün kızlarrr bizde gelicez peşinizdeeeennnn... hayde bakalım kırmızılar gelmeden kırmızılar giyilsinnnnn

Selam kızlar benimde adetim 3 gün gecikti bugün 4.gün test yapmadım bekliyim diyorum 2 hafta önce tatilden geldim hava değişimi etkilemiştir diye düşünüyorum ama bir fikriniz var mıdır :)

ya araştırdım biraz bebe yağı engel değil diyo bir yerde ama yinede riske atmamak lazım eczaneye bi sorayım bakalım preseed var mı şimdi okudum preseed hakkında yazılanları yoksa da su bazlı başka bi kayganlaştırıcı alayım:) çok teşekkür ederim ilgilendiğin için : )

Selam kızlar benimde adetim 3 gün gecikti bugün 4.gün test yapmadım bekliyim diyorum 2 hafta önce tatilden geldim hava değişimi etkilemiştir diye düşünüyorum ama bir fikriniz var mıdır :)
ben çatlamıştım şimdiye kadar :) çoktaaannnyapmıştım, tebrk ediyorum sabrından ötürü seni..

estapiti piti, herşey bebiş içinnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…