hayırlıss canım inşş tutturursun..Oynamayla falan olmuyo canm ya olsa keşke o ana kadar her şey iyi hoş o an gelince kupkuru çok kötü bişey bu ya Allah kimseye vermesin : ( bu gün yumurtlama günüm aynı zamanda evlilik yıl dönümümüz bgn olmasını çoookk istiyorumm
sen hamileymişsinya canım bişe diyemem.. ama sonuçta bebek yağındada kimyasal var...dr sorsan daha iyii..ya da eşine söylicen biraz daha oynıcak senleee...başka yol yok benim bildiğimm..
amin canım çok sağol..rabbim sana da nasip etsin inş..sen hamileymişsin Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş
moralini bozma hemen dur bakalım..bu işler hiç belli olmuyoo...hemen umutsuzluğa kapılma..Kızlar kanda negatif çıktı. Geç döllenme olabilir daha adetin geçeli 2 gün olmuş falan dediler ooofff bilmiyorumki !
Ya ama hep hamileymişim gibi hissediyorum hala da neden negatif çıkıyor anlamıyorum yamoralini bozma hemen dur bakalım..bu işler hiç belli olmuyoo...hemen umutsuzluğa kapılma..
psikolojik belirtiler olabilir tatlım..forumlarda herkez belirtilerini paylaşıyo insanların kafası karışabiliyo bazenn..yani onda öyle oldu die sende de aynı belirti olacağı anlamına gelmiyo..çok fazla düşünmemeye çalışş kafan rahat olsun...stres yapma...Ya ama hep hamileymişim gibi hissediyorum hala da neden negatif çıkıyor anlamıyorum ya
Tebrikler Arkadaşım sağlıklı bir bebiş geliyorrrrrrrrr :))))kızlarr HCGkan testi sonucu 395 hastanenin sitesinden baktım sonuclara doktorla konusmadım daha bu hamilelikmi demek?
canım eczanelerdeki kayganlaştırıcı jeller daha mantıklı bi de forumda bir tane jelden çok bahsediyorlar, Preseed diye.. onu da sorabilirsin doktoruna.. hem kayganlaştırıcı hemde spermlere dostmuş, öyle diyorlar...Oynamayla falan olmuyo canm ya olsa keşke o ana kadar her şey iyi hoş o an gelince kupkuru çok kötü bişey bu ya Allah kimseye vermesin : ( bu gün yumurtlama günüm aynı zamanda evlilik yıl dönümümüz bgn olmasını çoookk istiyorumm
evvettttttttt inşşş..kucağına da alırsın tatlım....
canım benim saolllll amin inşallahTebrikler Arkadaşım sağlıklı bir bebiş geliyorrrrrrrrr :))))
evet canım ben pipirikli olduğum için erken başladım doktorlara 1 yıl doldu dedim hepp....rahim filmim temiz çıktıı..bat da 17 eylül ..benim doktor yumurta takibi demdii klomen verdii hemenn...allah ım hepimizin yardımcısı olsun..
Yok öyle giderim filan demek ben hamile kalana kadar kaldıktan sonra ve hatta hep buradasın ok, cezalısın beni bekleyeceksinaaaaaaaaaaaa kovuyon mu kız beniiii..giderimm haaaaaaaaaaaaa.. ..rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsinn...:)
Canımm tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnncanım benim saolllll amin inşallah
ya araştırdım biraz bebe yağı engel değil diyo bir yerde ama yinede riske atmamak lazımcanım eczanelerdeki kayganlaştırıcı jeller daha mantıklı bi de forumda bir tane jelden çok bahsediyorlar, Preseed diye.. onu da sorabilirsin doktoruna.. hem kayganlaştırıcı hemde spermlere dostmuş, öyle diyorlar...
ben çatlamıştım şimdiye kadar :) çoktaaannnyapmıştım, tebrk ediyorum sabrından ötürü seni..Selam kızlar benimde adetim 3 gün gecikti bugün 4.gün test yapmadım bekliyim diyorum 2 hafta önce tatilden geldim hava değişimi etkilemiştir diye düşünüyorum ama bir fikriniz var mıdır :)
estapiti piti, herşey bebiş içinnnnn...ya araştırdım biraz bebe yağı engel değil diyo bir yerde ama yinede riske atmamak lazımeczaneye bi sorayım bakalım preseed var mı şimdi okudum preseed hakkında yazılanları yoksa da su bazlı başka bi kayganlaştırıcı alayım:) çok teşekkür ederim ilgilendiğin için : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?