zaten kovsanda gtmemm kiii....burda umudumu kazandım..burda mutluluğumu yaşadım ve de paylaştım...şimdi de sizin mutluluklarınza şahit olmak istiyorum....burdayım yaniiiii git mi yo rum ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYok öyle giderim filan demek ben hamile kalana kadar kaldıktan sonra ve hatta hep buradasın ok, cezalısın beni bekleyeceksin.... Çok güzel şeyler oluyor şükürler olsun bak
Canım 6 aydır uğraşıyorum artık insan sabrı öğreniyor her ay hayal kırıklığıben çatlamıştım şimdiye kadar :) çoktaaannnyapmıştım, tebrk ediyorum sabrından ötürü seni..
benim 8. ayım ama o sabır bana uğramadııı :) bizim orda hetelek derler benim gibilere, aceleciyim birazi acele ettikce de gelmiyor zaten...Canım 6 aydır uğraşıyorum artık insan sabrı öğreniyor her ay hayal kırıklığı
ya kızlar öğlen arasında eczaneden erken gebelik testi aldım. 26. günden itibaren bakılıyomuş. benim bugun 24. gün. yapsam çıkar mı acaba
gülmeyinnn sakınnn o kadar sabırsızım kiii
Aynen burdan çıkmazdım geçen aya kadar artık olurunabırakıcam dedim işte gecikti ilk kez ama tatil dönüşü hava değişimi de olabilir dedim ama 2 hafta oldu döneli.akşam yapacam bakalım.benim 8. ayım ama o sabır bana uğramadııı :) bizim orda hetelek derler benim gibilere, aceleciyim birazi acele ettikce de gelmiyor zaten...
AAA YAKINMIŞ TARİHLERR..AYY İNŞALALH Hamilelik haberi veririzz..aminnn. yine de en iyisini yapmışsın. bnmde 18 eylülde adet olmam gerekiyo. Bazen gecikiyo bakalım. inş. hamie kalırız ya. Takipte kalalım.
Bence bekle canim. Boşuna uzulmemis olursun hem test de ziyan olmamis olur.ya kızlar öğlen arasında eczaneden erken gebelik testi aldım. 26. günden itibaren bakılıyomuş. benim bugun 24. gün. yapsam çıkar mı acaba
gülmeyinnn sakınnn o kadar sabırsızım kiii
of yaa ama ben hissediyorum diilim hamile filannSABREDECEKSİNNNNNNNNNNNNNN...
BENDE ÖYLE DİYODUMMM..YELSER HANIM KIZDII BANAA..BAKKK ŞİMDİDE ORTADA DOLANMA DİYOO..HİÇ BELLİ OLMAZ CANIM..BENDE BEKLEMİYODUM...HERŞEYİN HAYIRLISII..RABBİM OL DER VE OLUR..:)of yaa ama ben hissediyorum diilim hamile filann
BAT TARİHİİİ REGL TARİHİNDİR TATLIM...Ya kizlar bat tarihi nedir yumurtlama mi yani ben hiç bilmiyorum böyle bişey burdan duydum biri bana açıklayabilir mi
SİLİKKK BİŞİLER VAR ORDA ...Kızlar pozitif demi
Silik de olsa pozitiftir inşallah canm adetin kac gün geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?